tudtamMatyi írta:
Most soroljam a Mourinho-féle szépségetek?(Mou-Tito, El Clasicok végén folyamatos kakaskodások, ha vezettünk, stb.)
Mocsok, igazad van, de egyébként is leginkább arra az utolsó mondatra utaltam az egésszel.

HozzászólásSzerző: sanko. » 2014. január 28., kedd 16:48
tudtamMatyi írta:
Most soroljam a Mourinho-féle szépségetek?(Mou-Tito, El Clasicok végén folyamatos kakaskodások, ha vezettünk, stb.)
Mocsok, igazad van, de egyébként is leginkább arra az utolsó mondatra utaltam az egésszel.
HozzászólásSzerző: Matyi » 2014. január 28., kedd 16:43
Most soroljam a Mourinho-féle szépségetek?(Mou-Tito, El Clasicok végén folyamatos kakaskodások, ha vezettünk, stb.)raul0791 írta:na én erre kíváncsi vagyok, ha csak nem a levegőbe beszélsz, elő a farbával.Én is mondhatnék példákat, és csodálkozhatnék, hogy képesek vagytok Real-drukkerek lenni.
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2014. január 28., kedd 16:43
Kíváncsi vagyok a példákra. Egyébként ha a csapatod által ismét csak nem a Madrid lenne a rossz, senki nem dicsérne senkit sem.Matyi írta:Jaj, hagyjuk már, a ti csapatotok tökéletes...
Egyik sem jobb a másiknál.
Én is mondhatnék példákat, és csodálkozhatnék, hogy képesek vagytok Real-drukkerek lenni.
Egyébként, ha fordítva lett volna az egész dolog, meggyőződésem, hogy nem dicsérnétek Rosellt, milyen jól tette, hogy lebuktatta Perezt.
HozzászólásSzerző: Matt009 » 2014. január 28., kedd 16:38
Pont ez az. Ez a leggusztustalanabb az egészben. A Barca sáros valamiben, és megpróbálnak mindent, hogy a Realt is valahogy besározzák, és magukkal rántsák. Miért nem tudja a Barca egyszer egyedül elvinni a saját mocskát, miért kell a Realt is beleráncigálni állandóan? Miért kell belőlünk mindig bűnbakot gyártani még akkor is, ha közünk nem volt az egészhez.most meg lassan többet beszélnek perezről, mint rosellről.
Nyilván nem, de itt nem az a kérdés, hogy Pereznek köze van-e Rosell bukásához, vagy nincs, hanem az, hogy miért kell minket is beleráncigálni állandóan. Attól meg már hánynom kell, hogy Perezt próbálják beállítani a sunyi rohadéknak, miközben a Barcát meg az erkölcsi győztesnek. Mi legalább nem vagyunk álszentek, és nem mutogatunk más csapatokra, miközben a Barca rendre ránk mutogat olyan dolgok miatt, amiket ők is előszeretettel művelnek.Egyébként, ha fordítva lett volna az egész dolog, meggyőződésem, hogy nem dicsérnétek Rosellt, milyen jól tette, hogy lebuktatta Perezt.
HozzászólásSzerző: sanko. » 2014. január 28., kedd 16:37
na én erre kíváncsi vagyok, ha csak nem a levegőbe beszélsz, elő a farbával.Én is mondhatnék példákat, és csodálkozhatnék, hogy képesek vagytok Real-drukkerek lenni.
HozzászólásSzerző: mocsok » 2014. január 28., kedd 16:35
ezt elhiszem, de továbbra se muszáj olvasni ezt a topicot.Matyi írta:Nem, csak felszabja az agyam
HozzászólásSzerző: Matyi » 2014. január 28., kedd 16:32
Nem, csak felszabja az agyam, ha valaki csodálkozik, hogy van még olyan ember a Földön, aki szimpatizál ezzel a csapattal, mintha a saját klubja sokkal különb lenne.mocsok írta:Matyi írta:Jaj, hagyjuk már, a ti csapatotok tökéletes...
de egyébként a te védekezésed is tipikus, hogy "de a real is.."
HozzászólásSzerző: El Maestro » 2014. január 28., kedd 16:31
ericco írta:Nálunk is sumákolt a bohóc a szavazatokkal, mégsem sírtük tele az internetet és a sajtót, hogy ezt is biztos a Barca intézte. Vagy most az EU-s vizsgálódást sem fogjuk a katalán maffiára.
Ha a mi játékosainkat kérdezik a Barcelonáról, mindig uganaz a válasz, hogy más csapatokkal nem törődnek, de nálatok előszeretettel mutogatnak a főváros felé.
Beléjük van már kódolva, hogy jöjjenek puffogtatni a butaságaikat. De hadd nyomják csak. Majd ki lesz takarítva innen az összes szemét.mocsok írta:nem, de mikor calderon balhézva elment, akkor jogosan a real madrid és calderon volt a téma.
most meg lassan többet beszélnek perezről, mint rosellről.
de egyébként a te védekezésed is tipikus, hogy "de a real is.."
HozzászólásSzerző: mocsok » 2014. január 28., kedd 16:26
nem, de mikor calderon balhézva elment, akkor jogosan a real madrid és calderon volt a téma.Matyi írta:Jaj, hagyjuk már, a ti csapatotok tökéletes...
HozzászólásSzerző: ericco » 2014. január 28., kedd 16:24
Nálunk is sumákolt a bohóc a szavazatokkal, mégsem sírtük tele az internetet és a sajtót, hogy ezt is biztos a Barca intézte. Vagy most az EU-s vizsgálódást sem fogjuk a katalán maffiára.Matyi írta:Egyébként, ha fordítva lett volna az egész dolog, meggyőződésem, hogy nem dicsérnétek Rosellt, milyen jól tette, hogy lebuktatta Perezt.
HozzászólásSzerző: Matyi » 2014. január 28., kedd 16:21
Jaj, hagyjuk már, a ti csapatotok tökéletes...Matt009 írta:Éljen a Mes que ún club. Miután csaltak, hazudtak, össze-vissza könyveltek dolgokat, még van képük a másikra mutogatni... Akár Pereznek köszönhető, hogy lebuktak, akár nem, illene ilyenkor pofát befogni, lapítani, és férfi módra bevallani a dolgokat, nem még tovább sunyiskodni.
Ez amit a Barca állandóan csinál, figyelmet terel. Mindig eltereli a figyelmet önmagáról és a gusztustalan tetteikről, és állandóan a Madridot veszik elő. Szánalmas görény társaság. Már megint a csúnya rossz Madrid a bűnös, hogy lehullt a lepel a csalókról. Hát persze... Éljen a Mes que ún club... Csodálom, hogy van egyáltalán ember a földön, aki képes ezzel csapattal szimpatizálni.
HozzászólásSzerző: heccsat » 2014. január 28., kedd 16:05
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. január 28., kedd 16:02
HozzászólásSzerző: GT37 » 2014. január 28., kedd 16:02
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. január 28., kedd 15:56
Na ezt én magam is...Matt009 írta:Csodálom, hogy van egyáltalán ember a földön, aki képes ezzel csapattal szimpatizálni.
HozzászólásSzerző: csabi87 » 2014. január 28., kedd 15:49
HozzászólásSzerző: Matt009 » 2014. január 28., kedd 14:55
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. január 28., kedd 14:54
but it seems absurd to for there to be such a frequent and uprising review of a salary structure.
I understand that a player can over-perform on the pitch and want to see an improvement in his deal. But for this to happen year after year is surely a different matter.
HozzászólásSzerző: Csabi » 2014. január 28., kedd 14:45
HozzászólásSzerző: schranzer » 2014. január 28., kedd 14:40
Ez van. Ez mindig is így lesz. Hatalmas multtal rendelkezo csapat vagyunk, orokke a vilag legnagyobbjaként fognak minket emlegetni, ami betudható a temérdek BEK/BL (eddigi legtobb), illetve hazai fronton elnyert számtalan kupának, annak, hogy a világ legjobbjai és aranylabdásai mindig ezt a klubot választották, annak, hogy mások elol esetleg mások kedvenc csapatabol elhappolj/tuk legnagyobb ászait, és ezért az emberekben mindig is ott lesz az irigységbol automatikusan adodo utalat a csapatunk iránt.Banán írta:Komolyan még ebből az ügyből is mi jövünk ki rosszul, sehol nem láttam még ilyet a világban.
Jelenlévő fórumozók: 4 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem