wZoLee7 írta:akkor nagyon utálhatnak az ott dolgozók

En se ertettem sose, hogy mi ertelme van a stablista utan berakni. Amikor vege a filmnek, mindenki elkezd kimenni, persze mi mindig megvarjuk a veget. Mire elkezdodik, a tomeg nagy resze mar kint van, ezert szinte mindig utolsokent hagyjuk el a termet, de igy kulonosebben nem kell rank varni.
Meg 2012 nyaran amikor megjelent az uj Dark Knight, par volt osztalytarsammal elmentunk, kovetkezo nap meg mas baratok hivtak hogy nezzuk meg, utana meg mentunk par helyre. Nem akartam megegyszer a Dark Knight-ot nezni, ezert beultem a Pokemberre. Eleg durva volt, mert egyedul voltam az egesz moziban

(julius vege fele lehetett, delutan 3-4 korul) Talan pont itt olvastam, hogy a stablista utan meg lesz 1 jelenet, ezert persze hogy nem mentem ki. Kozben a moziban dolgozo mar jott mutatni az ajtot, en meg mondom neki, hogy de meg lesz egy jelenet es meg akarom varni. Mar sajnaltam szegenyt, ott allt 3-4 percet es varta hogy kimenjek, vegul inkabb elment es nem vart meg. De kepzelem hogy szidott utana..