Tudommorientes írta:Nyilván Lopez vagy Iker mögé gondoltam persze....

HozzászólásSzerző: GT37 » 2014. január 28., kedd 12:25
Tudommorientes írta:Nyilván Lopez vagy Iker mögé gondoltam persze....
HozzászólásSzerző: Reaper's Scythe » 2014. január 28., kedd 12:25
Ter Stegen lesz a befutó, nyílt titok.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. január 28., kedd 12:22
Ter Stegen lesz a befutó, nyílt titok.Reaper's Scythe írta:Ha már szóba került, szerintem mindenképp a Courtois-ter Stegen kettősből kell egyet elhozni, ha kapust akarunk venni. Esetleg De Gea, de az előbbi kettő jobb lesz, mint a spanyol.
Arra leszek kíváncsi, hogy a Barca kit fog venni Valdes helyére. Remélem megtartják Pintot első számú kapusnak
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. január 28., kedd 12:21
Nyilván Lopez vagy Iker mögé gondoltam persze....Mondjuk ő sem egy tinédzser már... :D De kétségtelen, hogy benne van az elitben, ami a kapusokat illeti. Jól járnátok vele.
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. január 28., kedd 12:19
ReinaReaper's Scythe írta:Arra leszek kíváncsi, hogy a Barca kit fog venni Valdes helyére. Remélem megtartják Pintot első számú kapusnak
HozzászólásSzerző: Reaper's Scythe » 2014. január 28., kedd 12:16
HozzászólásSzerző: GT37 » 2014. január 28., kedd 12:16
Mondjuk ő sem egy tinédzser már...morientes írta:Ha,mondom HA úgyalakulna,hogy valamelyik kapusunk esetleg a távozás gondolatával foglalkozna,(Iker???),akkor esetleg Willy Caballerot el lehetne hozni Malagarol esetleg...
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. január 28., kedd 12:08
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. január 28., kedd 11:36
Mindegyik kapus bakizik csak nem nézel elég meccset hozzát. De Gea már nagyon stabilan véd egy jó ideje. Mondjuk vele már nem tudnád eljátszani, hogy megveszed és kölcsön adod, mert ő már elismert sztár, de Curtois-val se nagyon... Mondjuk szerintem még egy-két évig tuti nem kell a kapus kérdéssel foglalkoznunk legalábbis idén nyáron még biztos, hogy nem.sentry írta:Courtis nagyobb isten lesz mint az agyonsztárolt Neuer. Van egy olyan érzésem, hogy Khan óta kitöltött űrt próbálják Neurrel betölteni. Szerintem a belga láthatóan már most jobb mint a német. Biztos vagyok benne, hogy pár év és kétség kívül a világ legjobb kapusa lesz Courtis. Szerintem!wZoLee7 írta:lehet, hogy jó kapus ez a Koki Casilla, de már most 27 éves, a kapusaink még bőven 2-3 évig nyomhatják...első számú célpontom Courtis lenne...a DM,Coentrao,Khedira hármasból kész lennék bármelyiket bevonni az üzletbe...az AtMa-s kötödése miatt mondjuk nehéz lenne megszerezni, és soha nem tudhatjuk mik Mou tervei. 2. számú célpont De Gea lenne. Az MU most egy süllyedő hajó, egy DM-ért cserébe jöhetne is, de ők akarták Coentraot is szóval egy megvalósítható üzlet lenne. 23 éves, nagy tehetség. Szerintem a válogatottban is előbb vagy utóbb kezdő kapus lesz.
Még nyáron elhoznám valamelyiket a kettő közül, aztán kölcsön is adnám egy elfogadható csapatba.
De Gea-t én láttam párszor bakizni góloknál..... szerintem ő lényegesen rosszabb mint sokan gondolják. Liga kupában is mikor kizúgtak bakizott egy szépet.
Én neki nagyon nem örülnék.
HozzászólásSzerző: sentry » 2014. január 28., kedd 11:27
Courtis nagyobb isten lesz mint az agyonsztárolt Neuer. Van egy olyan érzésem, hogy Khan óta kitöltött űrt próbálják Neurrel betölteni. Szerintem a belga láthatóan már most jobb mint a német. Biztos vagyok benne, hogy pár év és kétség kívül a világ legjobb kapusa lesz Courtis. Szerintem!wZoLee7 írta:lehet, hogy jó kapus ez a Koki Casilla, de már most 27 éves, a kapusaink még bőven 2-3 évig nyomhatják...első számú célpontom Courtis lenne...a DM,Coentrao,Khedira hármasból kész lennék bármelyiket bevonni az üzletbe...az AtMa-s kötödése miatt mondjuk nehéz lenne megszerezni, és soha nem tudhatjuk mik Mou tervei. 2. számú célpont De Gea lenne. Az MU most egy süllyedő hajó, egy DM-ért cserébe jöhetne is, de ők akarták Coentraot is szóval egy megvalósítható üzlet lenne. 23 éves, nagy tehetség. Szerintem a válogatottban is előbb vagy utóbb kezdő kapus lesz.
Még nyáron elhoznám valamelyiket a kettő közül, aztán kölcsön is adnám egy elfogadható csapatba.
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2014. január 28., kedd 11:03
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. január 27., hétfő 21:23
Gondolom DD azért néha beteszi...na a franciákkal alkosson valamit a vezértrófeahajhász, akkor magyarázhat
HozzászólásSzerző: Marci77 » 2014. január 27., hétfő 21:17
Benzema? Hát Zsiru lesz a kezdocsatarziro4vr írta: ő izzé, benzema lesz szerintem a gólkirály![]()
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. január 27., hétfő 21:12
na a franciákkal alkosson valamit a vezértrófeahajhász, akkor magyarázhatmorientes írta: Ribery![]()
![]()
![]()
Géci:Talált süllyedtA faterom úgy is mindig azt mondta,inkább legyen borvirágos az orra,mint vízköves a foga...
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. január 27., hétfő 21:08
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. január 27., hétfő 21:04
Riberyő izzé, benzema lesz szerintem a gólkirály :hmmm: :lol:
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. január 27., hétfő 21:03
mindig a pia...romlott egy fórum ezGéci írta:Morientes te ittál? Nem voltál te ilyen...Kibùjt belőled az állat vald be!
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. január 27., hétfő 20:59
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. január 27., hétfő 20:59
ő izzé, benzema lesz szerintem a gólkirálymorientes írta:Még két ilyen oszt R24 rádtolja a bant azután meg b.hatod...sokat mondjuk nem kell majd játszania, 3 meccset letol aztán mehet haza.. :lol:
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. január 27., hétfő 20:55
Még két ilyen oszt R24 rádtolja a bant azután meg b.hatod...sokat mondjuk nem kell majd játszania, 3 meccset letol aztán mehet haza.. :lol:
Jelenlévő fórumozók: 10 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem