ő izzé, benzema lesz szerintem a gólkirálymorientes írta:Még két ilyen oszt R24 rádtolja a bant azután meg b.hatod...sokat mondjuk nem kell majd játszania, 3 meccset letol aztán mehet haza.. :lol:

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. január 27., hétfő 20:59
ő izzé, benzema lesz szerintem a gólkirálymorientes írta:Még két ilyen oszt R24 rádtolja a bant azután meg b.hatod...sokat mondjuk nem kell majd játszania, 3 meccset letol aztán mehet haza.. :lol:
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. január 27., hétfő 20:55
Még két ilyen oszt R24 rádtolja a bant azután meg b.hatod...sokat mondjuk nem kell majd játszania, 3 meccset letol aztán mehet haza.. :lol:
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. január 27., hétfő 20:49
sokat mondjuk nem kell majd játszania, 3 meccset letol aztán mehet haza..morientes írta:Ha 100%-os lesz addig akkor sztm Didier tuti nem hagyja otthon...sonic írta:Szerintetek Varane-t viszik a VB-re? Remelem nem...
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. január 27., hétfő 20:38
Ha 100%-os lesz addig akkor sztm Didier tuti nem hagyja otthon...sonic írta:Szerintetek Varane-t viszik a VB-re? Remelem nem...
HozzászólásSzerző: sonic » 2014. január 27., hétfő 17:48
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. január 27., hétfő 17:15
Hát nemtom,de Modricék okozhatnak meglepetést,nem rossz az a horvát bagázs,Ronaldoek is továbbb jutnak valószinű,a spanyolokat lehet fikázni,de azért nem írnám le őket...Az hogy argentina meddig jut,DM szempontjából nem lényegeswZoLee7 írta:érdekes lesz az előszezon, de hát szerintem a spanyolok, marcelo és a portugálok lesznek bent tovább (portugália ugye megnyeri)
sok spanyolunk még nem is lesz keret tag, Bale otthon TV-zhet, Modric is hamar haza fog érni, szóval nagy baj nem lehet. igazolni viszont borzasztó lesz, és csak remélni tudom, hogy senki nem fog lesérülni
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2014. január 27., hétfő 16:21
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2014. január 27., hétfő 15:02
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. január 27., hétfő 12:19
Érdekes VB lesz az biztos... Kemény lázadások mennek ellene. Őszintén nem lepne meg egy komolyabb lázadás a VB közben. Kemény dolgok folytak most is Sao Pauloban...Realista24 írta:Az egészet össze fogja cseszni a vb. Az átigazolásokat is, és a felkészülést is, szerintem.tubatibi írta:Nagyon úgynézki, hogy Coentrao nyáron távozni fog és helyette jön Siqueira. Ő lesz az első érkező remélem, ha már ennyire távozni akar Coentrao, akkor az átigazolási szezon elején menjen el a MU-ba.![]()
Mondjuk én nagyon fontosnak tartom, hogy az összes igazolásunk az elején jöjjön és készüljön együtt a csapattal minél több ideig.
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2014. január 27., hétfő 10:12
HozzászólásSzerző: Reaper's Scythe » 2014. január 27., hétfő 10:04
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. január 27., hétfő 8:59
Az egészet össze fogja cseszni a vb. Az átigazolásokat is, és a felkészülést is, szerintem.tubatibi írta:Nagyon úgynézki, hogy Coentrao nyáron távozni fog és helyette jön Siqueira. Ő lesz az első érkező remélem, ha már ennyire távozni akar Coentrao, akkor az átigazolási szezon elején menjen el a MU-ba.![]()
Mondjuk én nagyon fontosnak tartom, hogy az összes igazolásunk az elején jöjjön és készüljön együtt a csapattal minél több ideig.
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2014. január 27., hétfő 8:58
HozzászólásSzerző: csabi* » 2014. január 25., szombat 18:36
hagyjátok márGascoigne írta:nyelvvelwZoLee7 írta:keményen tanulom a könyvelést, szlovákulés közben már egyik nyelvel sem boldogulok
HozzászólásSzerző: Gascoigne » 2014. január 25., szombat 16:05
nyelvvelwZoLee7 írta:keményen tanulom a könyvelést, szlovákulés közben már egyik nyelvel sem boldogulok
HozzászólásSzerző: ericco » 2014. január 25., szombat 16:02
Én már ebbe a tímába pont ezért inkább bele sem megyek. Mourinhonál állandóan azt a bizonyos második évet emlegették, mindent elnéztek neki, az olasz pedig savazva van már szeptember óta, mindenért. Egyszer ez a baj, egyszer amaz. Pedig abban, amit játszatni akar, sokkal több a fantázia, mint Mourinho egyélű kontrázgatásában.Toky írta:Érdekes. Mourinhot meg azzal védte a többség akkoriban, hogy össze kell szoktatni a kezdő 11-et.
HozzászólásSzerző: Toky » 2014. január 25., szombat 15:57
HozzászólásSzerző: Remy » 2014. január 25., szombat 15:28
Pont, hogy ma nemlordgabi írta: Amúgy belefér, ha ma csereként számítunk Jesére, csak időben dobjuk be, hogy tudjon egy kis színt vinni a játékba...
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2014. január 25., szombat 14:58
HozzászólásSzerző: lordgabi » 2014. január 25., szombat 14:55
* Csereként.wZoLee7 írta:jelenleg egyet értek azzal, hogy Bale is beállhat csere ként, és akkor kezdhet Jesé...bár a spanyol valahogy sokkal jobb csere ként beállva
Jelenlévő fórumozók: 11 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem