megpróbálom visszaállítani az egyensúlyt:Realista24 írta:Ne idegesíts, hogy neked is tetszik és nekem is!!!! Itt valami gebasz van akkor!
project x 10/10
HozzászólásSzerző: mocsok » 2014. január 27., hétfő 15:38
megpróbálom visszaállítani az egyensúlyt:Realista24 írta:Ne idegesíts, hogy neked is tetszik és nekem is!!!! Itt valami gebasz van akkor!
HozzászólásSzerző: Remy » 2014. január 27., hétfő 15:36
Realista24 írta:Ne idegesíts, hogy neked is tetszik és nekem is!!!! Itt valami gebasz van akkor! És, ha még réjnek is tetszikkomolyan létezik olyan ember akinek nem tetszik a gyalog galopp és/vagy a brian élete?
az hogy, vagy miért?![]()
![]()
![]()
Amúgy van rá egy százasom, hogy nem is látta őket.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. január 27., hétfő 15:29
Ne idegesíts, hogy neked is tetszik és nekem is!!!! Itt valami gebasz van akkor! És, ha még réjnek is tetszikkomolyan létezik olyan ember akinek nem tetszik a gyalog galopp és/vagy a brian élete?
az hogy, vagy miért?![]()
HozzászólásSzerző: mocsok » 2014. január 27., hétfő 15:26
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. január 27., hétfő 15:03
Ido kozben a DC oldalan megtalaltam oket.
HozzászólásSzerző: GT37 » 2014. január 27., hétfő 12:55
Mondjuk ez a fajta humor tényleg nem olyan, hogy mindenkinek bejön.Remy írta:A Gyalog galopp viszont eléggé megosztó. Kegyetlen nagy humora van szerintem, de azért sok embert ismerek, akinek nem jött be.
HozzászólásSzerző: Zsombor » 2014. január 27., hétfő 12:30
HozzászólásSzerző: Remy » 2014. január 27., hétfő 12:28
Űrgolyhókra mielőbb szakíts időtpheco írta:A Gyalog Galoppot és az Űrgolyhókat nem láttam még, a többivel nagyjából egyetértek. Talán annyi, hogy a Kincs, ami nincs helyett más filmjüket raktam volna be(Különben dühbe jövünk, És megint dühbe jövünk, Nincs kettő négy nélkül)
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2014. január 27., hétfő 12:12
HozzászólásSzerző: nmate » 2014. január 27., hétfő 12:04
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. január 27., hétfő 12:00
HozzászólásSzerző: pheco » 2014. január 27., hétfő 10:57
A Gyalog Galoppot és az Űrgolyhókat nem láttam még, a többivel nagyjából egyetértek. Talán annyi, hogy a Kincs, ami nincs helyett más filmjüket raktam volna be(Különben dühbe jövünk, És megint dühbe jövünk, Nincs kettő négy nélkül)
HozzászólásSzerző: Remy » 2014. január 27., hétfő 0:04
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2014. január 26., vasárnap 11:03
HozzászólásSzerző: Remy » 2014. január 26., vasárnap 2:08
Kicsit fogyóban vannak a beidőzített cikkek a blogon (nem volt sok időm írni mostanában...), aztán fel kéne pörgetni a dolgokath3x0r írta:Clash of the Titans: az Immortalsnal valamivel gyengebb, de azert egyszeri kikapcsolodasnak megfelel. (kicsit burkoltan ajanlottam egy masik filmet isRemy írta:Hófehér és a vadász, RIPD - szellemzsaruk, Titánok haragja, Titánok harca véleményeket kérekTudom szar az összes, de mégis... most ilyen fantasy kedvemben vagyok, és viszonylag rövidek, lehet meg kéne néznem őket.
)
RIPD: egyaltalan nem kell tole sokat varni, eleg atlagos filmnek mondanam. Van benne par jo poen (ha magamba nezem nem biztos hogy nevetek rajtuk, de haverral bepialva jo volt). Lenyegeben a Men in black es a Szellemirtok kevereke. Ha nagyon nincs mas mit nezzel, kezdj neki.
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. január 26., vasárnap 2:02
Clash of the Titans: az Immortalsnal valamivel gyengebb, de azert egyszeri kikapcsolodasnak megfelel. (kicsit burkoltan ajanlottam egy masik filmet isRemy írta:Hófehér és a vadász, RIPD - szellemzsaruk, Titánok haragja, Titánok harca véleményeket kérekTudom szar az összes, de mégis... most ilyen fantasy kedvemben vagyok, és viszonylag rövidek, lehet meg kéne néznem őket.
HozzászólásSzerző: Sierra » 2014. január 26., vasárnap 1:55
Számomra nagyon unalmas volt, egyáltalán nem izgultam szét az agyam, pedig gondolom az lett volna a cél. A zenéje ja, nagyon híres az a "dallam", de azonkívül engem az sem fogott meg igazán. Azt direkt nem írtam, hogy gagyi, mert 75-ös filmről van szó, akkor biztos mindenki ámult-bámult rajta, de összességében egy se íze-se bűze film szerintem. Ráadásul úgy állítják be a cápákat, mintha direkt emberekre vadásznának. Pár részen be is sírtam, pl amikor bekukucskál a kiharapott hajó oldalán. : ))))Remy írta:pedig fasza kis film. A zenéje meg pláne király.
![]()
HozzászólásSzerző: Remy » 2014. január 26., vasárnap 1:43
Sierra írta:Jaws
Színtelen, szagtalan semmilyen film. Nyilván régi, de ez nem mentség, a Zűrodüsszeia is régi, mégis köröket ver rá. Mindegy, legalább megnéztem. Azért mégis csak kultfilm.
5/10
HozzászólásSzerző: Sierra » 2014. január 26., vasárnap 1:39
HozzászólásSzerző: Remy » 2014. január 24., péntek 23:49
Jelenlévő fórumozók: 26 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem