Mondjuk egy utód már nagyon kéne... de nem ilyen Kondogbiák...

HozzászólásSzerző: Tádám » 2013. április 18., csütörtök 10:37
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2013. április 18., csütörtök 10:10
Már eladtuk, mikor olyan alacsony vásárlási opcióval adtuk kölcsön, amit simán kifizet a Dortmund.Adjuk csak el a dortmundnak, ne jojjon vissza.
Ahol mrégen is játszott, és ahol a legjobban tud...A liverpoolban is azzal volt baja, hogy nem a védelem előtt játszhatott, hanem feljebb tolták.nem tudom, kicsi fura, nagyon visszavontan játszik.
HozzászólásSzerző: ericco » 2013. április 18., csütörtök 8:20
Ti meg már ezt felejtsétek el :-) A két klub össze sem hasonlítható ebből a szempontból.Toti írta:madridban meg nem menő a pedofília.
HozzászólásSzerző: Remy » 2013. április 18., csütörtök 7:59
Mindenképpen, mert szintet léptünk vele, csak hát ideje lenne már egy újabb szintre lépni, ahol a játékot színesítjük egy kicsit, mert ez az eredményes, de ocsmány játék nem tudom meddig élvezhető. Én sokáig az mellett voltam, hogy eredmények kellenek, és nem a szép játék, de azért, amit Mou most játszat a csapattal az valami katasztrófa.dannen írta:azt meg már mindenki döntse el maga, hogy mou jó választás volt-e :-)
HozzászólásSzerző: Remy » 2013. április 18., csütörtök 6:50
Toti írta:örülök, h wengert kezditek elfelejteni, semmi extra az az ember. madridban meg nem menő a pedofília.
HozzászólásSzerző: Toti » 2013. április 18., csütörtök 6:25
de az mitől lenne jó? én nem értem. sztem szakmailag semmi sem indokolja őket.Raúl kéne Morientesszel, annak tapsolnék.
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2013. április 18., csütörtök 1:28
HozzászólásSzerző: Casso » 2013. április 17., szerda 23:41
HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2013. április 17., szerda 23:39
Hát az rohadtul nem elég. Ne Khedira legyen a mérce. Bőven elég, hogy egy Khedira szintű játékos itt van, mégpedig személyesen magát tisztelhetjük.Kerlon írta: Szerintem egy Khedira szintet simán megütne,
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. április 17., szerda 23:34
Drága és komoly temetőzés lenne a vége. Ráadásul Sahin szerintem nem teljesen elveszett a poszton. Szerintem egy Khedira szintet simán megütne, ráadásul ő a kapu közelében se veszélytelen.H20 írta:Akkor már hozzunk inkább valami fiatal ígéretet, kb. ugyanazt tudná nyújtani, padon ülne az egész szezonban.Kerlon írta: nem lehet minden játékos a keretben vidal meg tököm tudja még ki... Cserének simán jó lenne.
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. április 17., szerda 23:29
én nála attól fosnék hogy mivel német ezért a németeket favorizálná itt továbbra is. özillel annyira még nincsenek nagy problémáim, de khedira..H20 írta:Klopp nem tudom.
én nem tudom miért gondolom így de nekem tök fura lenne vagy nem tartanám jó ötletnek, hogy egy olyan legyen az edzőnk aki együtt játszott egy csapatban a mostani játékosaival korábban. raúlnál ugye ott lenne casillas, ramos, benzema, ronaldo stb.stb. persze lehet hogy amúgy meg ez tök jó, nem tudom. denekem inkább az az érzésem hogy furán jönne le.H20 írta:Raúl kéne Morientesszel, annak tapsolnék.
HozzászólásSzerző: Tádám » 2013. április 17., szerda 23:21
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2013. április 17., szerda 23:17
HozzászólásSzerző: Tádám » 2013. április 17., szerda 23:07
Akkor már hozzunk inkább valami fiatal ígéretet, kb. ugyanazt tudná nyújtani, padon ülne az egész szezonban.Kerlon írta:nem lehet minden játékos a keretben vidal meg tököm tudja még ki... Cserének simán jó lenne.hehe írta:hagyjatok már ezzel a sahinnal![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. április 17., szerda 21:59
nem lehet minden játékos a keretben vidal meg tököm tudja még ki... Cserének simán jó lenne.hehe írta:hagyjatok már ezzel a sahinnal![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Demes » 2013. április 17., szerda 21:56
HozzászólásSzerző: ericco » 2013. április 17., szerda 21:54
Pedig már csak ez maradt az MU-nekReal Madrid overtake Manchester United in football rich list
HozzászólásSzerző: hehe » 2013. április 17., szerda 21:53
HozzászólásSzerző: accel » 2013. április 17., szerda 21:48
HozzászólásSzerző: Tádám » 2013. április 17., szerda 21:43
Jelenlévő fórumozók: 6 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem