Pedig a szemfüles katalán sajtó gyorsan lehozta, hogy Tata szeretné a csapatban tudni a horvátot.Realista24 írta:Juventusba fog igazolni minden bizonnyal.

HozzászólásSzerző: GT37 » 2014. január 27., hétfő 11:42
Pedig a szemfüles katalán sajtó gyorsan lehozta, hogy Tata szeretné a csapatban tudni a horvátot.Realista24 írta:Juventusba fog igazolni minden bizonnyal.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. január 27., hétfő 11:38
HozzászólásSzerző: torjack » 2014. január 27., hétfő 11:37
Matt009 írta:Simán csak látja, hogy Mandzukic nem BM szint, és jobb játékosai vannak, akik ha nem is echte csatárok, de be tudják tölteni azt a posztot. Lewa megvásárlását sem értem, mert Lewa is csak egy túlsztárolt csatár, még ha Mandzukicnál jobb is. Pepnek és a BM-nek nem csatárra van szüksége, hanem valakire, aki a hamis kilences posztot, ha nem Messi szintjén, de BM-nél elvárt szinten el tudja látni..simán csak eldöntötte, hogy nem játszassa és ezért képes még a keretbe sem nevezni
HozzászólásSzerző: Matt009 » 2014. január 27., hétfő 10:54
Simán csak látja, hogy Mandzukic nem BM szint, és jobb játékosai vannak, akik ha nem is echte csatárok, de be tudják tölteni azt a posztot. Lewa megvásárlását sem értem, mert Lewa is csak egy túlsztárolt csatár, még ha Mandzukicnál jobb is. Pepnek és a BM-nek nem csatárra van szüksége, hanem valakire, aki a hamis kilences posztot, ha nem Messi szintjén, de BM-nél elvárt szinten el tudja látni..simán csak eldöntötte, hogy nem játszassa és ezért képes még a keretbe sem nevezni
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2014. január 27., hétfő 10:17
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. január 26., vasárnap 20:51
fognak találni, csak kell majd nekik megint pár év mire összeállnak, aztán utána megint lerabolják őketpheco írta: Járnának, ha Götze-Lewa maradt volna és ugye simán lehet, hogy nyáron Gündogant, Reust és akár Hummelst is elveszítik. Közel sem biztos, hogy a befolyt összegekből találnak megfelelő embert az újjáépítéshez. Nem hiszem, hogy fel tudnának nőni az elmúlt 3 év szintjére. Főleg elnézve a Bayernt, akikbe még pár erős év simán benne van(szerintem zsinórban nyernek még legalább 2 bajnokságot). A BL ugye más tészta, ott ennek a Bayernnek sem elvárt dolog a címvédés. Sajnálom, hogy így szétesett a Dortmund, Real után őket bírtam a legjobban.
HozzászólásSzerző: pheco » 2014. január 26., vasárnap 19:59
Járnának, ha Götze-Lewa maradt volna és ugye simán lehet, hogy nyáron Gündogant, Reust és akár Hummelst is elveszítik. Közel sem biztos, hogy a befolyt összegekből találnak megfelelő embert az újjáépítéshez. Nem hiszem, hogy fel tudnának nőni az elmúlt 3 év szintjére. Főleg elnézve a Bayernt, akikbe még pár erős év simán benne van(szerintem zsinórban nyernek még legalább 2 bajnokságot). A BL ugye más tészta, ott ennek a Bayernnek sem elvárt dolog a címvédés. Sajnálom, hogy így szétesett a Dortmund, Real után őket bírtam a legjobban.mia san mia írta: de még csak most járnak az út elején, max közepén.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. január 26., vasárnap 19:57
Akkor már ketten vagyunk.Innom kell valamit azonnal![]()
HozzászólásSzerző: torjack » 2014. január 26., vasárnap 19:56
Kerlon írta:Jelenleg jól szerepel Sahin is, szóval nyugodtan lehet büntetni Gündogan úgy, hogy közölnek róla egy álsérülést és nem játszatják. A Bundesligában meg szerintem sok veszteni valójuk már nincs, mivel a BL hely meglesz, a kupából kiestek, a BL győzelem meg a tavalyi remeklés után se lehet komoly elvárás úgy, hogy komolyan meggyengültek.
HozzászólásSzerző: mia san mia » 2014. január 26., vasárnap 19:46
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. január 26., vasárnap 19:05
csapatépítéscart írta:A Dortmundnak szerencséje volt, hogy kijöttek nekik jó fiatal játékosok, és miután első körben lerabolták őket (Kagawa,Sahin) helyettük sikerült még jobb fiatalokat találni (Götze,Gündogan), akik beleillettek a szerkezetbe. Mindig nem lesz ilyen szerencséjük... Egy jó középcsapatnak visszakerülnek, a Schalkeval meg a többiekkel fongak versenyezni a második helyért mint ezelőtt is.
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. január 26., vasárnap 18:40
Dortmund szurkolo haverom szerint is Sahin eleg jol jatszik, de boven elmarad Gundogan szintjetol.Kerlon írta:Jelenleg jól szerepel Sahin is, szóval nyugodtan lehet büntetni Gündogan úgy, hogy közölnek róla egy álsérülést és nem játszatják. A Bundesligában meg szerintem sok veszteni valójuk már nincs, mivel a BL hely meglesz, a kupából kiestek, a BL győzelem meg a tavalyi remeklés után se lehet komoly elvárás úgy, hogy komolyan meggyengültek.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. január 26., vasárnap 18:33
HozzászólásSzerző: pheco » 2014. január 26., vasárnap 18:28
HozzászólásSzerző: cart » 2014. január 26., vasárnap 18:26
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. január 26., vasárnap 18:22
Márpedig tavaly top4-esek voltak, mikor egészséges volt mindenki, és a megfelelő embereket megfelelően összerakta Klopp.Matt009 írta: Ez a BVB ennyit tud. Most oké, egy Augsburgot meg tudnak verni, de a csapat kalibere ennyit enged meg. A tavalyi volt inkább egy erőn felüli szezon. Nem is értettem, hogy sokan írták egyéb topikokba, hogy milyen jó ez a BVB, meg hogy top csapat lett, BL fő esélyes meg ilyenek... Nem. a BVB jó csapat, vitán felül a második legjobb a Bundesligában, de Európában a legerősebb nyolcban nincsenek bent. És ennek nem (csak) Götze távozása az oka.
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. január 26., vasárnap 18:21
Ha Gundogan nem lene serult, akkor ugyan ugy tavozott volna most telen mint Mata.torjack írta:Ezt az álsérüléses elméletet én sem értem. Nem jó Kloppnak, nem jó Gündogannak, nem jó a Dortmundnak.
HozzászólásSzerző: Matt009 » 2014. január 26., vasárnap 18:15
Ez a BVB ennyit tud. Most oké, egy Augsburgot meg tudnak verni, de a csapat kalibere ennyit enged meg. A tavalyi volt inkább egy erőn felüli szezon. Nem is értettem, hogy sokan írták egyéb topikokba, hogy milyen jó ez a BVB, meg hogy top csapat lett, BL fő esélyes meg ilyenek... Nem. a BVB jó csapat, vitán felül a második legjobb a Bundesligában, de Európában a legerősebb nyolcban nincsenek bent. És ennek nem (csak) Götze távozása az oka.durva ez a dortmund mennyire leeresztettek.
HozzászólásSzerző: torjack » 2014. január 26., vasárnap 17:47
HozzászólásSzerző: Marci77 » 2014. január 26., vasárnap 17:42
Jelenlévő fórumozók: 1 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem