Nálam ideális esetben lenne bőven távozó...Kaká, Higu, DM, Khedira, Adán, Albiol. Ők azért 80 millió körül hozhatnak.Véleményem szerint idén 50-70 millió között van az az összeg, amennyivel az FFP miatt mínuszban zárhatjuk az átigazolási időszakot, és hogy 4 igazolás beleférjen (a fent említett 3 poszt + Higuáin pótlása) és a minőség is rendbe legyen az meghaladja ezt az összeget.
Én mondjuk hoznám Kondogbiát, Casimero, Gündogán hármast, kb ez olyan 45 milla, mellé még Carvajal 8-ért. Ez akkor 53 millió. Van még 30 millió+amennyi minuszba akarunk menni, szóval akár 100 milliónk is. Annyi pénzért akár két elég komoly embert is hozhatunk a támadósorba.
És ha nagyon kell pénz, ott van még Coentrao, lehet kockáztatni, vagy éppen Pepét lecserélni Garay-ra, az is hozna 10 milliót, illetve eleve Garay eladása után is bejöhet még annyi, amúgy is amivel nem is számoltam. És akár még Callejon is mehet. Carvajalt is lehet Denis-szel fogjuk fizetni. Morata is le lehet passzolni végszükség esetén.
Tehát bőven pénzünknél vagyunk szerintem.
Én is így vagyok vele, pedig alapvetően jó játékosnak tartom Rooney-t, aki megállta volna helyét nálunk is, de ő már túl kockázatos nekem.én azt mondom ezt a rooneyt is ellehet felejteni. erőnlétileg összeomlott az emberünk. 40-ért meg egyenesen vicc. kajak 20-at ér kb a mostani állapotában, de lehet annyit sem. jó lesz neki a chelsea vagy a psg.