Amit viszont remélek,hogy a Carvajal nyilatkozat nem valódi. Persze nekem mindegy,ha tényleg ezt mondta csak a lényeg,hogy itt kössön ki valahogy.

HozzászólásSzerző: @Sonny » 2013. május 14., kedd 15:30
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2013. május 14., kedd 15:23
Nálam ideális esetben lenne bőven távozó...Kaká, Higu, DM, Khedira, Adán, Albiol. Ők azért 80 millió körül hozhatnak.Véleményem szerint idén 50-70 millió között van az az összeg, amennyivel az FFP miatt mínuszban zárhatjuk az átigazolási időszakot, és hogy 4 igazolás beleférjen (a fent említett 3 poszt + Higuáin pótlása) és a minőség is rendbe legyen az meghaladja ezt az összeget.
Én is így vagyok vele, pedig alapvetően jó játékosnak tartom Rooney-t, aki megállta volna helyét nálunk is, de ő már túl kockázatos nekem.én azt mondom ezt a rooneyt is ellehet felejteni. erőnlétileg összeomlott az emberünk. 40-ért meg egyenesen vicc. kajak 20-at ér kb a mostani állapotában, de lehet annyit sem. jó lesz neki a chelsea vagy a psg.
HozzászólásSzerző: BBeno » 2013. május 14., kedd 15:13
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2013. május 14., kedd 15:13
HozzászólásSzerző: Géci » 2013. május 14., kedd 15:07
HozzászólásSzerző: szilamer » 2013. május 14., kedd 14:51
HozzászólásSzerző: Victor » 2013. május 14., kedd 14:50
HozzászólásSzerző: flori » 2013. május 14., kedd 14:49
HozzászólásSzerző: Norbii » 2013. május 14., kedd 14:22
Ha a city igazolta volna, akkor is azt mondom hogy okos döntés.Erti írta:]Attól függ csak, hogy melyik csapat veszi meg őket. Ha a City venné meg idén Neymart és Götzét akkor minden második ember jönne ezzel az összevissza igazolással, de ha a Bayern csinálja akkor már mindjárt nagyon jó okos igazolások
Amúgy ha a Bayern megnyeri a BLt akkor nem biztos, hogy okos dolog odamennie
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2013. május 14., kedd 14:19
Ez igaz. Viszont nem lehet tartósan egy DM szintű játékost sem a padon tartani, eleve a piaci értéke miatt sem érné meg. Akár Bale, akár Neymar érkezik, az argentinnak mennie kell. Higuaínnal szemben remélem elfogyott már a türelem, a legnagyobb félelmem vele kapcsolatban az, amit a Neymar - Bale szavazás is mutat, hogy a spanyolok teljesen másképp állnak ezekhez. Voltak elvileg olyan rigmusok is, hogy "Pipita, maradj!"... Értem én, hogy madridista (?), félig saját nevelés, tett is a klubért, viszont nem tudom mennyiszer kell felsülnie ahhoz, hogy elfogyjon a türelem.akkor még az eladott játékosokat is pótolni kell.
HozzászólásSzerző: Victor » 2013. május 14., kedd 14:03
HozzászólásSzerző: Matt009 » 2013. május 14., kedd 14:00
Nálam a három hiány meg van az négy is, de ezen nem veszünk össze. De ez a 3 hiány (gondolom, Khedira, DM, Arbeloa ez az ominózus 3 ember) fennáll már 2 éve, és eltelt 2 olyan átigazolási időszak, amikor meg sem próbáltuk ezt a 3 posztot rendbe tenni. Az egy dolog, hogy Mourinho volt a Boss, és neki ez így ebben a formában megfelelt. De ennek a 3 posztnak a befoltozása nem könnyű. Carvajal nyilván adja magát, de a többi poszt sokkal nehezebb dió. Sem minőségben, sem árban megfelelő embert nem könnyű oda találni, és tartok tőle, hogy erre a posztra minőséget igazolni csak eladás(ok) árán lehet, és akkor még az eladott játékosokat is pótolni kell. Véleményem szerint idén 50-70 millió között van az az összeg, amennyivel az FFP miatt mínuszban zárhatjuk az átigazolási időszakot, és hogy 4 igazolás beleférjen (a fent említett 3 poszt + Higuáin pótlása) és a minőség is rendbe legyen az meghaladja ezt az összeget.Hát pedig én számítok. Elsősorban a kezdő erősödésére. Eleve hülyén nélzne ki, ha a várható 50-100 millást minuszt követően nem lennénk erősebbek. Három alapvetőe hiányt érzek a csapatban, nem tudom elképzelni, hogy ezt a hármat nem lépjük meg.
HozzászólásSzerző: Attii » 2013. május 14., kedd 13:56
HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2013. május 14., kedd 13:52
HozzászólásSzerző: Victor » 2013. május 14., kedd 13:48
persze, mert már ő is tudja, hogy mourinho a chelsea következő edzőjeMost nyilatkozta le, hogy Mourinho a legjobb. Nem Isten, de majdnem.
HozzászólásSzerző: Erti » 2013. május 14., kedd 13:47
Attól függ csak, hogy melyik csapat veszi meg őket. Ha a City venné meg idén Neymart és Götzét akkor minden második ember jönne ezzel az összevissza igazolással, de ha a Bayern csinálja akkor már mindjárt nagyon jó okos igazolásokNorbii írta:Nem semmi. Váratlan lépés nagyon..Götze, Ribery, Neymar, Müller..Lesz ám ott alázgatás jövőre. Vkp posztjuk perfect...Van elég "német" a csapatban..így kell ezt csinálni, nem összevissza igazolni, mint a gyökerek.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. május 14., kedd 13:46
HozzászólásSzerző: Norbii » 2013. május 14., kedd 13:42
HozzászólásSzerző: ericco » 2013. május 14., kedd 13:41
Az már tényleg művészet lenne, ha még idén sem igazolnánk arra a 3 és fél (Higu és Morata távozása) hiányposztra, ami nem csak a kezdőben, hanem az egész keretben probléma. Jobb oldalunk nem nagyon van. Marcelo felépülésével méginkább balra fog húzni a csapat. A KP-ról nem is beszélve. De az a rész már olyan rég gyenge és elhanyagolt, hogy már nem lepődnék meg azon sem, ha sok erősítés nem történne azon a poszton.Arra meg senki ne számítson, hogy idén a fél keret le lesz cserélve. Vagy ha így is lesz, akkor lesznek hiányos posztok, és összességében nem lesz jobb keretünk (inkább gyengébb), mint idén volt. Max a kezdő erősödne...
Még mindig nem divat elismerni, hogy a Messi nélkül a Barca nem sokat érne, és ha csak az argentint rakták volna be a bajnokcsapatból, pont ez történt volna.ISTENEM mire fel?
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2013. május 14., kedd 13:36
Na, így már biztosan kamu. Egyébként a Bayerntől cáfolták is az egész témát. Ha igaz lenne, sok okuk nem lenne már cáfolni...Sajtóhírek szerint bombaüzletet kötött a Bajnokok Ligája-döntős Bayern München, amely leigazolja Neymart, a brazilok 21 éves futballcsillagát világrekordnak számító 86 millió fontért (közel 30 milliárd forint).
Jelenlévő fórumozók: 9 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem