cart írta:Mata volt a szurkolók nagy kedvence, simán kicsinálta, nehogy valaki felette állhasson (Hasonlóan a Casillas-Ramos esethez), ez Mourinho stílusa.
Iker sz*r volt sok-sok hónapon át, tavaly ősszel sok gólt kaptunk miatta (mégis sokan a face Real csoportban továbbra is istenítik és a kezdőbe követelik MINDEN meccsen), őt pont hogy nem kéne most is védeni. Mourinho full joggal tette / hagyta a padon, más nem merte volna ezt meghúzni és ez így volt helyes és jó. Visszahozott helyette egy Lopezt, aki szintén Real nevelés és spanyol is, és lenyomott egy nagyon jó tavaszi szezont. Ramos esetre nem tudom mire gondolsz...
De a lényeg, hogy Mata nem nagyon fért bele Mou elképzeléseibe, így elengedte, mivel gondolom ő többet akart játszani - amivel nincs is semmi baj. De a támadó kp-nek tovább is védekeznie is kellene, visszatámadni, labdavesztések után, ahogy a fél fórum elvárta (volna) Öziltől is, Mou elvárta Matatól is. Viszont továbbra is a nyár végi kisebb sérülés és rossz formában való kezdés ami a veszte lett.... ahogy pl a nyáron a Realnál is valakik még elmentek nyaralni, valakik meg visszajöttek egyből edzeni/felkészülni.
én is jobban örültem volna ha máshova megy Mata.... de idén már nem találkoznak. majd jövőre kíváncsi leszek az egymás elleni meccsekre. viszont kizártnak tartom, hogy egy Mór-Real eset megtörténjen. :Đ