Attól hogy dacból rányomsz, még nem lesz a meccs legjobbja.Kerlon írta:Én is Benzemára nyomtam!!!!!!!!!! Miért? Mert minden okos fikázza, közben már elég régóta hozza szépen a fontos góljait pedig egy nagy rakás szerencsétlen.
Amúgy nem értem ezt a mártírkodást, amikor kapja a savazást, azt teljesen jogosan kapta, mostanában viszont nem látom, hogy szidva lenne a topikjában.. Attól még hogy nem játszik rosszul vagy a legjobban, vannak hibái, de ti ezt nem fogadjátok el, hanem megy a mártírszerep mindenkinél, ha valaki egy rossz szót mer szólni. Én is tudnám sorolni a hibáit, Ronaldonak is, a többinek is, de minek, mikor veszélyesek, gólokat szerezneK? Pl a lesekre figyelhetne, mert ma még azt sem lehet mondani, hogy a társak nem passzoltak időben, mert nem ilyen szituációknál futott lesre. Szóval mikor támadja a kaput, tökös, gólt szerez, akkor az ilyeneket elnézi az ember, de attól még benne van a játékában a hiba, nem kell megvédeni mindenért, ha a másik elmondja a véleményét. De ki az aki fikázta a mai meccs után? Ki az a minden okos meg a fórum nagy része? Akkor ne csak a levegőbe beszéljetek.
Isco.. Kezd idegesíteni engem is a játéka, mert alapjáraton egy ügyes gyerek, akinek egy védő nem akadály. Tapad hozzá a labda, gyorsan fordul, viszont ha futni kell, a sebessége nem az igazi. De túl önző, nagyon nem akar passzolni és addig forog, viszi, míg elveszti a labdát, területekre nem igazán passzolja be. Most az van, amit az előbb írtam Benzemánál is, hogy amíg év elején és utána volt megint egy pár meccses sorozata, szóval amíg ment a játék, addig ezt elnéztem neki, de ilyenkor már sok. Carlo beszélhetne vele, mert tényleg ügyes gyerek, csak kevesebbet kell vállalnia.
Amúgy ha a mezőnybeli játékot nézem Carvajalra nyomtam volna, de mivel aranyembert nem lehet választani külön ezért Cristiano. Szükség volt rá mindkét gólnál és végre folyamatosan passzolt (bár ez meccsek óta észrevehető), 3szor lőtte el talán a labdát messziről. Nem biztos, hogy nélküle is meglett volna a meccs, lehetséges, viszont ő döntött.