Én is Benzemára nyomtam!!!!!!!!!! Miért? Mert minden okos fikázza, közben már elég régóta hozza szépen a fontos góljait pedig egy nagy rakás szerencsétlen.
Szóval azt akarod mondani,hogy a Granada ellen SENKI MÁS nem nyújtott többet nála? Nem volt egyetlen madridi játékos se,aki jobb teljesítményt hozott volna le?

Szerintem Carvajal,Modric,Pepe és talán-talán Alonso volt az,akik pályáznak a meccs legjobbja címre,én Carvajalt emelném ki,mivel a TELJES jobb oldalt bejátszotta,aktív volt,felért a támadásokhoz,és rendre sprintel vissza védekezni,volt persze,amikor nem ért vissza,de akkor Pepe vagy Ramos kisegítette őt.
Modric eszméletlen formában van,ma több eladott labdája volt,de így is minden támadás átment rajta,aktív,kéri a labdát,érzi a zsugát,kis területen is JÁTSZIK,tényleg nagyon jól nyomja,mostanság ő a csapat motorja.
CR sem játszott rosszul,az az ollózás,vagy a gól előtti csel,igazi világklasszis. Bármikor meg tud villanni,előkap egy váratlan megoldást,és eldönti a meccset. Viszont,nálam nem ő volt a legjobb.
Benzema pedig megtalálta a góllövőcipőjét,veszélyes a kapura,mindenhogy elvállalja: kapásból,fejjel,ballal és jobbal,igenis végre van pofája elvállalni akkor is,amikor leadhatná a labdát,azt érzem rajta,hogy megnőtt az önbizalma. Ennek örülök,szurkolok neki,de továbbra is tartom,ez az utolsó éve. Így kell folytatnia,hogy a nyáron ne kerüljön még véletlenül se átadólistára.
Ellentétben Di Mariával,aki mára a legidegesítőbb madridi játékos lett nálam. Borzasztó.

Egy David Silvára szívesen elcserélném,vagy bármilyen más opcióra,csak ne kelljen már tovább tűrnöm ezt a féket,egyértelműen nem illik ebbe a csapatba. Csak ballal tud,kiszámítható lett,néha villan egyet,ami azért mutatja,hogy képzett játékos,és vannak nagyon jó tulajdonságai,de mára sokkal több az idegesítő,rossz tulajdonsága,mint a jó.
Bale is villant néha,azért van ott kreativitás,nyilván nem egy Modric vagy egy Iniesta,és ő is kb csak ballal tud,viszont 10-ből 10-szer lefutja a védőjét,a beadásai sokszor pontatlanok,nem hiszem,hogy a jobb oldal az ő posztja,akkor már inkább Di Maria jelenlegi helyén kellene játszatni,de ott meg nem tud felgyorsulni,főleg a kis csapatok ellen,akik zártan védekeznek.
Isco pedig...

ragad hozzá a labda,nagyon nagyon hasonlít a játéka Iniestáéra,csak Isco még nagyon fiatal,túl bonyolítja olykor a játékot,sokat babusgatja a labdát,sokat forgolódik,és néha önző is,úgy érzem. Az viszont biztos,hogy hatalmas tálentum,csak meg kellene találni a helyét végre. (Di Maria jelenlegi pozíciója).
-----------------------------BENZEMA
C.RONALDO-----------------ISCO----------------------BALE
-------------------MODRIC-----------ALONSO
MARCELO----------PEPE-----------RAMOS------CARVAJAL
----------------------CASILLAS/LOPEZ
Csókolom. Nálam ez lenne a gálakezdő.

(Varane-ban nagyon bízok,remélem nem lesz gond vele...)