Értékeld a legutóbbi meccset

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. január 26., vasárnap 11:34

zalkrisz írta:
h3x0r írta:Szerintem a megy a meccs topikra gondolt, mert ott azert jo paran savaztak.
Jó hát a hatalmas izgalmak közepette és a meccs hevében kik azok, akik nem kapják az oltást? :D Szerintem azt nem kell komolyan venni, mert a legtöbb meccs első félidejében el kell adni mindenkit, meg különben is mit akarunk, elveszítjük a bajnokságot, BL-t, 10 évig nem nyerünk semmit ezzel a játékkal... :D
Én csak Redondoakármennyi szavait idéztem. Szerinte nem üti meg az MB2-őt technikailag, ami azért elég vicces, tekintve, hogy az egyik legtechnikásabb a keretben, na meg Morata is jobb nála. :mrgreen:
Persze, hogy nem ő volt a meccs legjobbja, ez egyértelmű :)
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Sunsky
Kedvenc játékosaid: Ibra, Modric, Isco, Neymar

HozzászólásSzerző: Sunsky » 2014. január 26., vasárnap 11:29

h3x0r írta:Szerintem a megy a meccs topikra gondolt, mert ott azert jo paran savaztak.
Jó hát a hatalmas izgalmak közepette és a meccs hevében kik azok, akik nem kapják az oltást? :D Szerintem azt nem kell komolyan venni, mert a legtöbb meccs első félidejében el kell adni mindenkit, meg különben is mit akarunk, elveszítjük a bajnokságot, BL-t, 10 évig nem nyerünk semmit ezzel a játékkal... :D

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. január 26., vasárnap 10:55

zalkrisz írta:Amúgy nem értem ezt a mártírkodást, amikor kapja a savazást, azt teljesen jogosan kapta, mostanában viszont nem látom, hogy szidva lenne a topikjában.. Attól még hogy nem játszik rosszul vagy a legjobban, vannak hibái, de ti ezt nem fogadjátok el, hanem megy a mártírszerep mindenkinél, ha valaki egy rossz szót mer szólni. Én is tudnám sorolni a hibáit, Ronaldonak is, a többinek is, de minek, mikor veszélyesek, gólokat szerezneK? Pl a lesekre figyelhetne, mert ma még azt sem lehet mondani, hogy a társak nem passzoltak időben, mert nem ilyen szituációknál futott lesre. Szóval mikor támadja a kaput, tökös, gólt szerez, akkor az ilyeneket elnézi az ember, de attól még benne van a játékában a hiba, nem kell megvédeni mindenért, ha a másik elmondja a véleményét. De ki az aki fikázta a mai meccs után? Ki az a minden okos meg a fórum nagy része? Akkor ne csak a levegőbe beszéljetek.
Szerintem a megy a meccs topikra gondolt, mert ott azert jo paran savaztak.

oroszisti
Kedvenc játékosaid: Raúl,
Kedvenc csapatod: Real Madrid, EgriFC

HozzászólásSzerző: oroszisti » 2014. január 26., vasárnap 10:28

Sierra írta:Azért a Modric-Alonso kp eléggé adja az utóbbi meccseken, mindkettő nagy formában. De igaz ez a Pepe-Ramos duóra is. Főleg Pepére, ma is kb mindent kifejelt, remekül helyezkedik.
Céronaldo idén még nem az igazi, persze így is hozza a gól/meccset, de nem ehhez vagyunk hozzászokva. :mrgreen:
Di María-Bale semmi, ennél több fog kelleni, főleg a nagy meccseken.
Benzemát most nem lehet elővenni, hozza a gólokat, nálam ez számít. Carvajal a szokásos zsírság, viszont Marcelo sem az igazi az utóbbi időben.
Viszont ez az Isco valamiért nagyon irritál engem. Beképzelt és önző is. Nem bírom a srácot.
Di María ma megint nem volt annyira jó , viszont a Modric-Xabi Alonso páros nagy részben neki köszönheti a remek teljesítményt. Hatalmas mezőny munkájával rengeteg terhet vesz le Modricról és Xabiról , bár támadásban hihetetlen pontatlan volt megint .
Marcelo szerintem jobb volt , főleg védekezésben . Sok labdát szerzett. Bár az egész csapatról elmondható , hogy védekezésben , most nagyon királyok vagyunk , a támadás kissé döcög. Bale-Jesé nem volt nagy cucc , de hasznosak voltak főleg Bale. Jesé eléggé eltűnt . Marcelo se jó támadásban. Di Maríáról nem is beszélve.
Viszont ,ami hihetetlenül tetszik , hogy végre egy csapatot , még hozzá elég szervezett csapatot látok a pályán. Ronaldo is egyre többet passzol. Nagyon tetszik amerre haladunk.
Carvajal meg hihetetlen , ment ár a plusz :D
Hatalmas mínusz meg Isco :(
Danilo--Woodgate---Heinze—-Drenthe
-----Gravesen-Gago-Khedira---
Hazard---------------------------Faubert
----------------Jovic------------------

Sunsky

HozzászólásSzerző: Sunsky » 2014. január 26., vasárnap 8:33

Kerlon írta:Én is Benzemára nyomtam!!!!!!!!!! Miért? Mert minden okos fikázza, közben már elég régóta hozza szépen a fontos góljait pedig egy nagy rakás szerencsétlen.
Attól hogy dacból rányomsz, még nem lesz a meccs legjobbja.

Amúgy nem értem ezt a mártírkodást, amikor kapja a savazást, azt teljesen jogosan kapta, mostanában viszont nem látom, hogy szidva lenne a topikjában.. Attól még hogy nem játszik rosszul vagy a legjobban, vannak hibái, de ti ezt nem fogadjátok el, hanem megy a mártírszerep mindenkinél, ha valaki egy rossz szót mer szólni. Én is tudnám sorolni a hibáit, Ronaldonak is, a többinek is, de minek, mikor veszélyesek, gólokat szerezneK? Pl a lesekre figyelhetne, mert ma még azt sem lehet mondani, hogy a társak nem passzoltak időben, mert nem ilyen szituációknál futott lesre. Szóval mikor támadja a kaput, tökös, gólt szerez, akkor az ilyeneket elnézi az ember, de attól még benne van a játékában a hiba, nem kell megvédeni mindenért, ha a másik elmondja a véleményét. De ki az aki fikázta a mai meccs után? Ki az a minden okos meg a fórum nagy része? Akkor ne csak a levegőbe beszéljetek.

Isco.. Kezd idegesíteni engem is a játéka, mert alapjáraton egy ügyes gyerek, akinek egy védő nem akadály. Tapad hozzá a labda, gyorsan fordul, viszont ha futni kell, a sebessége nem az igazi. De túl önző, nagyon nem akar passzolni és addig forog, viszi, míg elveszti a labdát, területekre nem igazán passzolja be. Most az van, amit az előbb írtam Benzemánál is, hogy amíg év elején és utána volt megint egy pár meccses sorozata, szóval amíg ment a játék, addig ezt elnéztem neki, de ilyenkor már sok. Carlo beszélhetne vele, mert tényleg ügyes gyerek, csak kevesebbet kell vállalnia.

Amúgy ha a mezőnybeli játékot nézem Carvajalra nyomtam volna, de mivel aranyembert nem lehet választani külön ezért Cristiano. Szükség volt rá mindkét gólnál és végre folyamatosan passzolt (bár ez meccsek óta észrevehető), 3szor lőtte el talán a labdát messziről. Nem biztos, hogy nélküle is meglett volna a meccs, lehetséges, viszont ő döntött.

petiamadridista
Kedvenc játékosaid: Ronaldo

HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2014. január 26., vasárnap 2:03

szerintem Cronaldo volt a lejobb.
Gólja és a kapu előtti játéka döntött a Granada ellen, amely egyébként kőkeményen védekezett, nem akart támadni csak valahogy kihúzni kapott gól nélkül, hát de ez nekik nem sikerült.

Aztán:
Jesé-Bale
Szerintem Jesé nem volt jobb mint Bale, más kérdés, hogy Gareth egy 90 millió eurós sztárigazolás.
Szerintem menni fog neki a játék, bízni kell benne, jó lesz, az akarat megvan, és jó az a balláb.. sőt kegyetlenül jó.
Jesé meg küzdjön csípjen harapjon, hátha mégis ő rajta nyerünk nagyot, de ezt majd az idő eldönti.
Vezetjük a tabellát ideiglenesen, ez jó.
Majd holnap valszeg átveszi a stafétát a katalán egylet, de menni kell tovább.
Jövőhéten ha tudunk nyerni Bilbaóban akkor bajnokesélyesek vagyunk.
Az lesz az igazán komoly meccs.
Kőkemény összecsapás lesz, de már alig várom.
Ha ott nyerünk akkor nagyon figyeljünk majd a 23. fordulóra is, mert Sevillában bárki (Barca) megéghet, annak ellenére, hogy ma nyert ott a Levante.

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2014. január 26., vasárnap 1:44

Azért a Modric-Alonso kp eléggé adja az utóbbi meccseken, mindkettő nagy formában. De igaz ez a Pepe-Ramos duóra is. Főleg Pepére, ma is kb mindent kifejelt, remekül helyezkedik.
Céronaldo idén még nem az igazi, persze így is hozza a gól/meccset, de nem ehhez vagyunk hozzászokva. :mrgreen:
Di María-Bale semmi, ennél több fog kelleni, főleg a nagy meccseken.
Benzemát most nem lehet elővenni, hozza a gólokat, nálam ez számít. Carvajal a szokásos zsírság, viszont Marcelo sem az igazi az utóbbi időben.
Viszont ez az Isco valamiért nagyon irritál engem. Beképzelt és önző is. Nem bírom a srácot.

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2014. január 26., vasárnap 1:32

dannen írta:
csabi* írta:jöhet egy nagyon hülye kérdés ? :D
szóval igen :shifty:

Szalai az Real nevelés ? :D
ez komoly? :mrgreen: amúgy tessék wikipédia:

http://hu.wikipedia.org/wiki/Szalai_%C3%81d%C3%A1m
Azért kicsit sajnálom, hogy végül egyszer sem kapott lehetőséget a nagyoknál, pedig anno Buenoval szépen versenyeztek, és illett volna neki is megkapnia a lehetőséget :/
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

csabi*
Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
Kedvenc csapatod: los blancos.

HozzászólásSzerző: csabi* » 2014. január 26., vasárnap 1:22

jöhet egy nagyon hülye kérdés ? :D
szóval igen :shifty:

Szalai az Real nevelés ? :D
Kép

RealVazquez
Kedvenc játékosaid: CR

HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2014. január 26., vasárnap 0:56

Én is Benzemára nyomtam!!!!!!!!!! Miért? Mert minden okos fikázza, közben már elég régóta hozza szépen a fontos góljait pedig egy nagy rakás szerencsétlen.
Szóval azt akarod mondani,hogy a Granada ellen SENKI MÁS nem nyújtott többet nála? Nem volt egyetlen madridi játékos se,aki jobb teljesítményt hozott volna le? :) Szerintem Carvajal,Modric,Pepe és talán-talán Alonso volt az,akik pályáznak a meccs legjobbja címre,én Carvajalt emelném ki,mivel a TELJES jobb oldalt bejátszotta,aktív volt,felért a támadásokhoz,és rendre sprintel vissza védekezni,volt persze,amikor nem ért vissza,de akkor Pepe vagy Ramos kisegítette őt.

Modric eszméletlen formában van,ma több eladott labdája volt,de így is minden támadás átment rajta,aktív,kéri a labdát,érzi a zsugát,kis területen is JÁTSZIK,tényleg nagyon jól nyomja,mostanság ő a csapat motorja.

CR sem játszott rosszul,az az ollózás,vagy a gól előtti csel,igazi világklasszis. Bármikor meg tud villanni,előkap egy váratlan megoldást,és eldönti a meccset. Viszont,nálam nem ő volt a legjobb.

Benzema pedig megtalálta a góllövőcipőjét,veszélyes a kapura,mindenhogy elvállalja: kapásból,fejjel,ballal és jobbal,igenis végre van pofája elvállalni akkor is,amikor leadhatná a labdát,azt érzem rajta,hogy megnőtt az önbizalma. Ennek örülök,szurkolok neki,de továbbra is tartom,ez az utolsó éve. Így kell folytatnia,hogy a nyáron ne kerüljön még véletlenül se átadólistára.

Ellentétben Di Mariával,aki mára a legidegesítőbb madridi játékos lett nálam. Borzasztó. :kivagyhe: Egy David Silvára szívesen elcserélném,vagy bármilyen más opcióra,csak ne kelljen már tovább tűrnöm ezt a féket,egyértelműen nem illik ebbe a csapatba. Csak ballal tud,kiszámítható lett,néha villan egyet,ami azért mutatja,hogy képzett játékos,és vannak nagyon jó tulajdonságai,de mára sokkal több az idegesítő,rossz tulajdonsága,mint a jó.

Bale is villant néha,azért van ott kreativitás,nyilván nem egy Modric vagy egy Iniesta,és ő is kb csak ballal tud,viszont 10-ből 10-szer lefutja a védőjét,a beadásai sokszor pontatlanok,nem hiszem,hogy a jobb oldal az ő posztja,akkor már inkább Di Maria jelenlegi helyén kellene játszatni,de ott meg nem tud felgyorsulni,főleg a kis csapatok ellen,akik zártan védekeznek.

Isco pedig... :sziv: ragad hozzá a labda,nagyon nagyon hasonlít a játéka Iniestáéra,csak Isco még nagyon fiatal,túl bonyolítja olykor a játékot,sokat babusgatja a labdát,sokat forgolódik,és néha önző is,úgy érzem. Az viszont biztos,hogy hatalmas tálentum,csak meg kellene találni a helyét végre. (Di Maria jelenlegi pozíciója).

-----------------------------BENZEMA
C.RONALDO-----------------ISCO----------------------BALE
-------------------MODRIC-----------ALONSO
MARCELO----------PEPE-----------RAMOS------CARVAJAL
----------------------CASILLAS/LOPEZ

Csókolom. Nálam ez lenne a gálakezdő. :salute: (Varane-ban nagyon bízok,remélem nem lesz gond vele...)
:goat:

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2014. január 26., vasárnap 0:03

Marci77 írta:szoval nem ertem hogy miert most van csucsponton a szapulasa)
Mert Karim abban a kategóriában van a fórumon a legtöbb embernél, hogy csinálhat bármit ő csak rossz lehet. Ha a következő 3 meccsen triplázna, akkor is meglenne szólva, mert bár most jól teljesít, de a múltban bla-bla-bla... ami tény, hogy a múltban nem igazán volt jó, de azokat a kupákat már úgyse nyerhetjük meg, úgyhogy ha idén BL-t vagy bajnokságot nyer nekünk, és nyáron lelép, akkor sem fogom soha felhánytorgatni a rosszabb éveit.

Az a baj, hogy ha itt a fórumon valaki bekerül a utálni valók közé, akkor onnan, SOHA, nem fog kikerülni.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

pavel
Kedvenc játékosaid: el Buitre, Fenomén, R.Carlos
Kedvenc csapatod: RM

HozzászólásSzerző: pavel » 2014. január 25., szombat 23:59

Benzema? Technikailag télleg veri Krajcárost, a zenebhócot (aka Pennywise), de a stat.ot attól még hozza! Tessék utána nézni! :D :D
"Éltem át már szép napokat, amikről azt hittem szarok, dehát ezek még szarabbak, ettől lettek szépek azok."

Marci77
Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots

HozzászólásSzerző: Marci77 » 2014. január 25., szombat 23:26

Realista24 írta: Bullshit.
Technikailag NB2 és Moratat a helyére, ma ezt tanultam :lol:
Nana.Ne szidd a mennyei 2-t. ZTEbe se szoritana ki Pavit :mrgreen:

En nem szeretem Benzemat,es orulnek ha mas fejet kene neznem. De ezt az evet meg megkapta.(Ha rajtam mulott volna akkor nemnagyon,vagy csak masodik szamukent,vagy erosebb konkurenciaval)
Es eddig en se vagyok vele teljesen megelegedve,de most epp jobb formaban van (vagy legalabbis szerez golokat),szoval nem ertem hogy miert most van csucsponton a szapulasa).Telen ugyse megy. Akkor meg itt a tavasz majd bizonyitson. De ha nem fog (ennel nekem tobb kell),akkor viszontlatasra. Addig el kell "viselni" ha tetszik,ha nem.
Nem baalf*szkodik annyit mint Di Maria. Akinek a kivalasa jelen helyzetben ervagas lenne. De ha ezt csinalja tovabb,nyaron OUT.
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!

besteve7
Kedvenc játékosaid: Raúl, Casillas, Falcaó

HozzászólásSzerző: besteve7 » 2014. január 25., szombat 22:48

Realista24 írta:Bullshit.
De most nem erről van szó. Én személy szerint elég sokat szidom, ha megérdemli, de mióta tényleg szállítja a fontos gólokat egy rossz szavam sincs rá, pedig magával a játékával nem vagyok megelégedve, de hogy valaki őt látta a legjobbnak az számomra nonszensz, jó persze szimpátia meg miegymás...
Akkor szívesen várom az indokokat, hogy miért érdemli meg ő a mai meccs legjobbja díját.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. január 25., szombat 22:32

Kerlon írta:Én is Benzemára nyomtam!!!!!!!!!! Miért? Mert minden okos fikázza, közben már elég régóta hozza szépen a fontos góljait pedig egy nagy rakás szerencsétlen.
Bullshit.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. január 25., szombat 22:29

Én is Benzemára nyomtam!!!!!!!!!! Miért? Mert minden okos fikázza, közben már elég régóta hozza szépen a fontos góljait pedig egy nagy rakás szerencsétlen.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Sunsky

HozzászólásSzerző: Sunsky » 2014. január 25., szombat 21:25

Dupla D írta:
zalkrisz írta:Raúl Bravo, Drenthe, Gago Fauber, Pavón, Granero, Pabló Garcia
most őszintén. ezek közül kivel volt bajod? klasszisok mind.
ide azért még bedobnám a jó öreg Heinzét. nem láttam annyi szarvashibát védőtől, mint amit az a szerencsétlen összehozott.
Heinze. Ő a Real Madrid történelmének egyik legmeghatározóbb alakja. Még a kézilabda válogatottban is megállta volna helyét. Kár, hogy sokszor elfelejtette, hogy a Real Madrid 16-osán belül van :lol: Életveszély volt az az ember. :lol:

Na, de ezt itt befejeztem, mert nagyon off. Menjünk át a Legendák topikba :D
rashidm írta:Milyen volt a meccs? Nem tudtam megnézni...
Első félidő unalmas, kb az egyetlen veszélyes momentum a 45. percben történt. Második félidőre egész jó lett a meccs, de nem igazán játszottunk jól.

Dupla D
Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal

HozzászólásSzerző: Dupla D » 2014. január 25., szombat 21:18

zalkrisz írta:Raúl Bravo, Drenthe, Gago Fauber, Pavón, Granero, Pabló Garcia
most őszintén. ezek közül kivel volt bajod? klasszisok mind.
ide azért még bedobnám a jó öreg Heinzét. nem láttam annyi szarvashibát védőtől, mint amit az a szerencsétlen összehozott.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.

Sunsky

HozzászólásSzerző: Sunsky » 2014. január 25., szombat 21:05

Pipita írta:Lényegtelen infó egyebkent, de mégis muszáj vagyok megjegyezni, hogy Pedro Leon egyrészt nem castillas volt, másrészt benne bőven sokkal több volt, és nálunk is rendre jól játszott, csak kicsit el is szállt magától, elvágta mágát mounal, aztán azóta az ő karrierje is kuka. De én emlékszem mikor még a Getafeben szopatta a vedelmunket, meg a barcaet is... Ügyes gyerek volt ő.:)
Volt itt annyi szedett vetett Raúl Bravo, Drenthe, Gago Fauber, Pavón, Granero, Pabló Garcia, ... tököm sem tudja melyik hogy került már ide :D

Most megnéztem az elmúlt években kik fordultak meg. Az is durva, hogy kik jöttek a Castillaból, de hogy kiket meg tudtunk venni.. te jó ég.. :lol: :lol:

Becksy23
Kedvenc játékosaid: Beckham, Scholes, Modric, Nani, Varane, James
Kedvenc csapatod: Manchester United, Real Madrid, Portugália, New England Patriots

HozzászólásSzerző: Becksy23 » 2014. január 25., szombat 21:01

zalkrisz írta: végre nem egy Getafe szintű játékos került ki a Castillaból (és erre 2002 óta nem volt példa mióta madridista vagyok).

Mata, Negredo...
Realista24 írta:
Becksy23 írta:Ezt most komolyan kerdezed? :lol: Vajon ki? :shifty:
Na, ki?

Lehet tevedek, de elegge jellemzo rad hogy ha nem log ki lefele a csapatbol, akkor mar meccs legjobbja. Mondjuk ez valamilyen szinten normalis, mindenkinek a kedvence fele huz a szive.
Navas - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Verratti, Modric, Kroos - Bale, Benzema, Ronaldo

Casilla, Nacho, Coentrao, Casemiro, Isco, Lucas Vazquez, Lacazette

Yanez, Vallejo, Hugo Mallo, Kovacic, Asensio, Odegaard, Mariano

Vissza: