Ember h mit lát abban a Valbuenában, de én Grenierttől meg Payettől is rosszul vagyok...wxyz írta:Kezdőben? Még a padon sem lesz ottRemy írta:
Ha ez a Griezmann nincs a kezdőben, akkor ott bajok vannak
Majd játszik helyette Valbuena

VB - 2014
-
- Kedvenc játékosaid: Morata, Zidane, Cristiano Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: VB - 2014
Kezdőben? Még a padon sem lesz ottRemy írta:
Ha ez a Griezmann nincs a kezdőben, akkor ott bajok vannak
Majd játszik helyette Valbuena

- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Feltéve ha addig nem megy az agyukra a hírnév,meg a népszerűség,ami france játékosoknál elég gyakori...(Zárójeles megjegyzés: pár év múlva szerintem Bentalebbel is komolyan lehet majd számolni a középpályán. Mondjuk egy Pogba-Bentaleb kettős nem lenne rossz. :D )

Amint a média kikiáltja valamelyiket az uj Patrick Vieranak,meg Zidane-nak,abban a pillanatban fejben elszakad a realitás...(isten vagyok szindróma

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára morientes 2014. február 1., szombat 12:29-kor.
LEGIO PATRIA NOSTRA

http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...

http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
Csak hogy hazabeszéljek egy kicsit, azért van ott egy Capoue is.MorataMartin írta:Nálam simán benne lenne a kezdőben! Csak sztem Deschamps nem fogja őt játszatni. De remélem legalább kiviszi. Deschamps sztem egy Pogba-Matuidi kettőssel fog "óvatoskodni".

(Zárójeles megjegyzés: pár év múlva szerintem Bentalebbel is komolyan lehet majd számolni a középpályán. Mondjuk egy Pogba-Bentaleb kettős nem lenne rossz.

-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
nem olyan óvatos az...vagyis nem túl deffenziv mert mindkettő támad eléggé
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
-
Nálam simán benne lenne a kezdőben! Csak sztem Deschamps nem fogja őt játszatni. De remélem legalább kiviszi. Deschamps sztem egy Pogba-Matuidi kettőssel fog "óvatoskodni".
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Ha ez a Griezmann nincs a kezdőben, akkor ott bajok vannakMorataMartin írta:Én egy ilyen francia keretet vinnék ki jelenlegi állás szerint: Kapusok: Lloris, Mandanda, Landreau. Védők: Sagna, Debuchy, Koscielny, Abidal, Varane, Sakho, Evra, Clichy. Középpályások: Pogba, Matuidi, Nasri, Cabaye, Ribéry, Mavuba. Csatárok: Lacazette, Benzema, Giroud, Remy, Griezmann, Gignac. Kezdőm: Lloris - Sagna, Koscielny, Abidal, Evra - Pogba, Matuidi - Nasri, Cabaye, Ribéry - Benzema.

-----------------Lloris----------------
Sagna---Koscielny---Varane---Evra
-------Pogba---------Cabaye--------
Griezmann------Nasri--------Ribéry
----------------Benzema--------------
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
-
Én egy ilyen francia keretet vinnék ki jelenlegi állás szerint: Kapusok: Lloris, Mandanda, Landreau. Védők: Sagna, Debuchy, Koscielny, Abidal, Varane, Sakho, Evra, Clichy. Középpályások: Pogba, Matuidi, Nasri, Cabaye, Ribéry, Mavuba. Csatárok: Lacazette, Benzema, Giroud, Remy, Griezmann, Gignac. Kezdőm: Lloris - Sagna, Koscielny, Abidal, Evra - Pogba, Matuidi - Nasri, Cabaye, Ribéry - Benzema.
- Becksy23
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Scholes, Modric, Nani, Varane, James
- Kedvenc csapatod: Manchester United, Real Madrid, Portugália, New England Patriots
Mondjuk az ilyenekben nem nagyon hiszek, ertelme sincs nagyon. Egy sulyos serules utan, ugy hogy meg fel sem epult teljesen, az eronlete is melyen a normal alatt van, a labdaerzeket is vissza kell szerezni maxra.... Altalaban ilyenkor szoktak nagyon gyengen jatszani, vagy raserulni. Mondjuk az is biztos hogy nem szivesen hagyna ki egy Del-Amerikaban rendezett VB-t egy del-amerikai....Demes írta:Lehet hogy Falcao mégis felépül a VB-re.Eurosport cikk
Több mint 50% esélyt adnak neki.
Navas - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Verratti, Modric, Kroos - Bale, Benzema, Ronaldo
Casilla, Nacho, Coentrao, Casemiro, Isco, Lucas Vazquez, Lacazette
Yanez, Vallejo, Hugo Mallo, Kovacic, Asensio, Odegaard, Mariano
Casilla, Nacho, Coentrao, Casemiro, Isco, Lucas Vazquez, Lacazette
Yanez, Vallejo, Hugo Mallo, Kovacic, Asensio, Odegaard, Mariano
Lehet hogy Falcao mégis felépül a VB-re.Eurosport cikk
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
martinez legtöbbször csere volt, ilyen 20-30 percekre szált be általában'shutterisland írta: a válogatott szempontjából pedig egyértelmű, hogy így jackson martinezt kell nyomatni centerben.
ha jól tudom, nem igazán fértek meg egyszerre a kezdőben, mind a kettő középcsatár, de mivel falcao jobb, ezért ő volt az alap.[/color]
a csapat hatékonysága lehet nem fog romlani, de falcaoval azért szebb volt a játékuk, meg hát nem is kérdés ki a jobb
Nem illik.
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
pedig mind a vébé egyik üde színfoltjára, a drogba vs falcao ütközetre is vártam.
sajnálatos.
a válogatott szempontjából pedig egyértelmű, hogy így jackson martinezt kell nyomatni centerben.
ha jól tudom, nem igazán fértek meg egyszerre a kezdőben, mind a kettő középcsatár, de mivel falcao jobb, ezért ő volt az alap.
sajnálatos.

a válogatott szempontjából pedig egyértelmű, hogy így jackson martinezt kell nyomatni centerben.
ha jól tudom, nem igazán fértek meg egyszerre a kezdőben, mind a kettő középcsatár, de mivel falcao jobb, ezért ő volt az alap.
Megerősítették, hogy Falcaonak elülső keresztszalag-szakadása van, szóval több, mint fél évet kell kihagyni. A Tigris nem lesz ott a nyáron Brazíliában.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- ziro4vr
Falcao vb-je is ugrott úgy néz ki. Kár, pedig Kolumbiára kíváncsi lettem volna vele, meg mindig bosszantó, ha sérülés miatt nem mehet egy nagy név.
Nem illik.
-
- Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
- Kedvenc csapatod: los blancos.
a németek is jól tolták ottrealistahuni írta:az előző vébét is csupa undorító 1 gólokkal és unalmas sablontilitolival, mondhatni a foci ölésével nyerték meg.
Uruguay kivételével mindenki ölte ott a focit.

- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
érzésem szerint nem megérdemelt, hülye, végkimenetelt döntően befolyásoló ítéletek mindkét oldalon...
Ha favágó de jongnak megvan a jogos piros, onnantól sima lett volna.
az előző vébét is csupa undorító 1 gólokkal és unalmas sablontilitolival, mondhatni a foci ölésével nyerték meg.
Uruguay kivételével mindenki ölte ott a focit.
-
- Kedvenc csapatod: Arsenal
Az a vb-döntő
Fájó vereség volt, és érzésem szerint nem megérdemelt, hülye, végkimenetelt döntően befolyásoló ítéletek mindkét oldalon...

Fájó vereség volt, és érzésem szerint nem megérdemelt, hülye, végkimenetelt döntően befolyásoló ítéletek mindkét oldalon...
"And my heart will leave you never."
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
az előző vébét is csupa undorító 1 gólokkal és unalmas sablontilitolival, mondhatni a foci ölésével nyerték meg.
szerencsére ez most nem sikerülhet nekik.

szerencsére ez most nem sikerülhet nekik.

-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Jó elgondolás.Védelemben mehet az Arbeloa,Ramos,Piqué,Alba 4es, szerintem ez így alap.
Középpálya érdekes Busquetset be sem írtad, pedig ő szerintem a legstabilabb kezdő a középpályán.
ha 5 kp-t akar VdB akkor Busi, Iniesta,Cesc, Cazorla, Isco 5-t tenném fel, mert ez stabil is, de valamennyire lendületes is. Iscot ki kell vinnie, akár Xavi kárára is pl.
Elől meg Costa mehet.
De félek hogy középen erőltetni fogja az agyonbiztosított Busi,ALonso duót, ami szerintem felesleges.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- ziro4vr
vagy Puyolh3x0r írta: Akkor viszont javi martinez, mert VKP mellett hatvedet is tud jatszani

egyébként igen, martinez is fix
Nem illik.