Szerintem messze nm olya sok ott a kezdő játékos. Az alap kezdőt nézve a védelemben van egy plussz ember(Boateng/Badstuber), a középpályán egy (Gustavo), a támadósorban meg mondjuk kettő (robben, Gomez). Ez négy olyan emebr, aki "elvárhatja" a kezdőt, de ők is 2000 perc körül nyomják.nézzük már meg a bajern keretét, egy féltucat kezdő szintű játékos fog padozni a szezonban?
de ha rotálja is őket pepperóni, akkor sem lesznek fullra húzva és csúcsformában, úgy látom egy gyönyörű játékostemető alakul ott müntyenben.
neymarnak meg tökéletes ugródeszka lehetne a bundesliga, mert tény, hogy a bájern meg a bvb perpill a legjobb klubcsapatok, de a maradék 16 csapat elég szutyok, ott lehet fejlődni.
de most akkor vagy robben, vagy ribéry pofázni fog és elégedetlen lesz.
vagy götze. vagy kroos. vagy müller.
Götze jön eddig biztosan, Robben , Gomez meg lehet, hogy megy. Ráadásul a cserék olyanok, akik felállástól függően több poszton bevethetőek(kivéve Gomez).
Ehhez képest nálunk is van jelenleg 4 olyan játékos, aki kvázi kezdő szint, illetve annak van beállítva.(higu/Benz, Coentrao, Pepe, Modric/DM,/Khedira). És nálunk kettő olyan is van, aki kvázi egyposztos. És akkor Lopezt még nem is vettem ide...
Egyáltalán nem kezelhetetlen a Bayern játékosállománya, és még nem is tudjuk, hogy ki jön, ki megy.
Hát pedig én számítok. Elsősorban a kezdő erősödésére. Eleve hülyén nélzne ki, ha a várható 50-100 millást minuszt követően nem lennénk erősebbek. Három alapvetőe hiányt érzek a csapatban, nem tudom elképzelni, hogy ezt a hármat nem lépjük meg.Arra meg senki ne számítson, hogy idén a fél keret le lesz cserélve. Vagy ha így is lesz, akkor lesznek hiányos posztok, és összességében nem lesz jobb keretünk (inkább gyengébb), mint idén volt. Max a kezdő erősödne...