Értékeld a legutóbbi meccset

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
Sunsky
Kedvenc játékosaid: Ibra, Modric, Isco, Neymar
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: Sunsky » 2014. január 25., szombat 21:25

Dupla D írta:
zalkrisz írta:Raúl Bravo, Drenthe, Gago Fauber, Pavón, Granero, Pabló Garcia
most őszintén. ezek közül kivel volt bajod? klasszisok mind.
ide azért még bedobnám a jó öreg Heinzét. nem láttam annyi szarvashibát védőtől, mint amit az a szerencsétlen összehozott.
Heinze. Ő a Real Madrid történelmének egyik legmeghatározóbb alakja. Még a kézilabda válogatottban is megállta volna helyét. Kár, hogy sokszor elfelejtette, hogy a Real Madrid 16-osán belül van :lol: Életveszély volt az az ember. :lol:

Na, de ezt itt befejeztem, mert nagyon off. Menjünk át a Legendák topikba :D
rashidm írta:Milyen volt a meccs? Nem tudtam megnézni...
Első félidő unalmas, kb az egyetlen veszélyes momentum a 45. percben történt. Második félidőre egész jó lett a meccs, de nem igazán játszottunk jól.

Dupla D
Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal

HozzászólásSzerző: Dupla D » 2014. január 25., szombat 21:18

zalkrisz írta:Raúl Bravo, Drenthe, Gago Fauber, Pavón, Granero, Pabló Garcia
most őszintén. ezek közül kivel volt bajod? klasszisok mind.
ide azért még bedobnám a jó öreg Heinzét. nem láttam annyi szarvashibát védőtől, mint amit az a szerencsétlen összehozott.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.

Sunsky

HozzászólásSzerző: Sunsky » 2014. január 25., szombat 21:05

Pipita írta:Lényegtelen infó egyebkent, de mégis muszáj vagyok megjegyezni, hogy Pedro Leon egyrészt nem castillas volt, másrészt benne bőven sokkal több volt, és nálunk is rendre jól játszott, csak kicsit el is szállt magától, elvágta mágát mounal, aztán azóta az ő karrierje is kuka. De én emlékszem mikor még a Getafeben szopatta a vedelmunket, meg a barcaet is... Ügyes gyerek volt ő.:)
Volt itt annyi szedett vetett Raúl Bravo, Drenthe, Gago Fauber, Pavón, Granero, Pabló Garcia, ... tököm sem tudja melyik hogy került már ide :D

Most megnéztem az elmúlt években kik fordultak meg. Az is durva, hogy kik jöttek a Castillaból, de hogy kiket meg tudtunk venni.. te jó ég.. :lol: :lol:

Becksy23
Kedvenc játékosaid: Beckham, Scholes, Modric, Nani, Varane, James
Kedvenc csapatod: Manchester United, Real Madrid, Portugália, New England Patriots

HozzászólásSzerző: Becksy23 » 2014. január 25., szombat 21:01

zalkrisz írta: végre nem egy Getafe szintű játékos került ki a Castillaból (és erre 2002 óta nem volt példa mióta madridista vagyok).

Mata, Negredo...
Realista24 írta:
Becksy23 írta:Ezt most komolyan kerdezed? :lol: Vajon ki? :shifty:
Na, ki?

Lehet tevedek, de elegge jellemzo rad hogy ha nem log ki lefele a csapatbol, akkor mar meccs legjobbja. Mondjuk ez valamilyen szinten normalis, mindenkinek a kedvence fele huz a szive.
Navas - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Verratti, Modric, Kroos - Bale, Benzema, Ronaldo

Casilla, Nacho, Coentrao, Casemiro, Isco, Lucas Vazquez, Lacazette

Yanez, Vallejo, Hugo Mallo, Kovacic, Asensio, Odegaard, Mariano

rashidm
Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem

HozzászólásSzerző: rashidm » 2014. január 25., szombat 21:01

Milyen volt a meccs? Nem tudtam megnézni...

Pipita
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
Kedvenc csapatod: Real, Leeds

HozzászólásSzerző: Pipita » 2014. január 25., szombat 20:57

Lényegtelen infó egyebkent, de mégis muszáj vagyok megjegyezni, hogy Pedro Leon egyrészt nem castillas volt, másrészt benne bőven sokkal több volt, és nálunk is rendre jól játszott, csak kicsit el is szállt magától, elvágta mágát mounal, aztán azóta az ő karrierje is kuka. De én emlékszem mikor még a Getafeben szopatta a vedelmunket, meg a barcaet is... Ügyes gyerek volt ő.:)

Sunsky

HozzászólásSzerző: Sunsky » 2014. január 25., szombat 20:50

1. Írtam, hogy szubjektív vélemény.
2. Nem azt írtam, hogy jobb Jesé, mint Bale, hanem hogy többet látok benne. És igen, ma nem (v. ma sem) volt semmivel hasznosabb Bale, mint Jesé.
3. Balehez semmi köze azoknak akiknek felsoroltam, Jeséhez van közük, hogy talán végre nem egy Getafe szintű játékos került ki a Castillaból (és erre 2002 óta nem volt példa mióta madridista vagyok). Vagy legalábbis olyan, aki lehet is valaki nálunk. Nem vagyok az a fajta, aki meglát egy nevet és elkezdem majmolni, hogy mekkora sztár lehet, meg az új Raúl stb, mert nem látok Castilla meccseket. Annyit látok, amennyit az első csapatban játszik. Nachoból és Morataból sem nézek ki semmit, de belőle igen.
4. Mindettől függetlenül továbbra is csak a jelen helyzetről nyilatkozok, mert lehet, hogy Bale 5 forduló múlva összeszedi magát, aztán meg sem lehet állítani. Nem fogom elítélni, csak jelenleg gyenge. Ennél több kell. Hogy többet keressék a társak, hogy többet kérje a labdát, többször fusson üres területre és kerüljön helyzetbe. Nem kell mindig a szélen végigvinni aztán beadni, mert ez nem az erősségünk. Ha ez kéne akkor egy Di Maria v. Jesus Navas is tökéletes lenne arra a posztra. (Bár én inkább hoztam volna őt és Suarezt ennyi pénzért, de most ez van.)

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. január 25., szombat 20:45

Becksy23 írta:
besteve7 írta: Amúgy ki volt az a superhero aki ma Benzemát látta a meccs emberének :lol:
Ezt most komolyan kerdezed? :lol: Vajon ki? :shifty:
Na, ki?
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Becksy23
Kedvenc játékosaid: Beckham, Scholes, Modric, Nani, Varane, James
Kedvenc csapatod: Manchester United, Real Madrid, Portugália, New England Patriots

HozzászólásSzerző: Becksy23 » 2014. január 25., szombat 20:39

besteve7 írta: Amúgy ki volt az a superhero aki ma Benzemát látta a meccs emberének :lol:
Ezt most komolyan kerdezed? :lol: Vajon ki? :shifty:
Navas - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Verratti, Modric, Kroos - Bale, Benzema, Ronaldo

Casilla, Nacho, Coentrao, Casemiro, Isco, Lucas Vazquez, Lacazette

Yanez, Vallejo, Hugo Mallo, Kovacic, Asensio, Odegaard, Mariano

besteve7
Kedvenc játékosaid: Raúl, Casillas, Falcaó

HozzászólásSzerző: besteve7 » 2014. január 25., szombat 20:27

revolver írta: baj bale-lel nem az, hogy nem játszik jól. hanem, hogy keveset van játékban, egyszerűen a támadások nagy része a baloldalon folyik Ronaldo miatt,
A másik meg, hogy lényegesen kevesebb játszótársa van igazán csak Carvajal, mivel Benz is nagyobb részben valamiért CR oldalán van, ott vesz ki a játékból a részét, így Bale többnyire egyedül kell, hogy megoldja, nincs lehetőség kényszerítőzésre, annyit tud tenni, hogy meghúzza és beadja, vagy neki áll cselezgetni.
zalkrisz írta:De Jesében jóval több van.
Én is baromira bírom a kis csávó játékát, de ilyet mondani...főleg a mai meccs után, ahol Jesé egyetlen egy megmozdulása nem maradt meg a fejemben.
zalkrisz írta:Szerintem Jesében több van, igen, de ez viszont már egyéni vélemény. Nekem az évek során az ilyen Granero, Miguel Torres, Pedro Leonok után felüdülés látni őt.
Ez meg szép és jó, de mi köze van Balehez?

Amúgy ki volt az a superhero aki ma Benzemát látta a meccs emberének :lol:

ericco
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: ericco » 2014. január 25., szombat 19:46

revolver írta:a baj bale-lel nem az, hogy nem játszik jól. hanem, hogy keveset van játékban, egyszerűen a támadások nagy része a baloldalon folyik Ronaldo miatt, ami persze tök jogos. csak ő is olyan poszton van mint Ronaldo, hogy kapja a labdát, nem ő szerzi és hát persze, hogy mindenki Ronaldo felé passzol
Pontosan. Azon kívül Bale kiveszi a részét a védekezésből is. Az elmúlt években hány gólt kaptunk arról az oldalról? Eleve az ellenfeleknek (gyengébb csapatoknak is) átlagban több helyzetük volt egy meccsen, mint most, hosszú időre át tudták venni az irányítást, magunkra húztuk őket.
Van még hova fejlődni a csapatnak bőven, de a játék, amit most játszani akarunk, szerintem ígéretesebb, több potenciállal rendelkezik. Csak hátrább kell lépni egyet, és úgy kell nézni. A nyári igazolásokat figyelembe véve, talán jövő tavasszal lehet majd kijelenteni, hogy a csapat mégis merre tart, felfelé vagy lefelé. Mourinho is megkapta a türelmet az első évében, ennyit adjunk az olasznak is, ha már a klub bizalmat szavazott neki.
Merci Zizou!

heccsat
Kedvenc játékosaid: Varane, Ronaldo, Modric, Isco, Kroos

HozzászólásSzerző: heccsat » 2014. január 25., szombat 19:40

Szerintem sem volt ma gond Bale-el; ha bíró nem egy vakablak, akkor már az első percekben emberelőnybe kerültünk volna neki köszönhetően. A jobb lába nem veretes, de nincs is olyan bal lábas játékos, aki kétlábas lenne. (csak úgy példának: Di Maria, Özil, Robben, Messi, Marcelo, mind eléggé egylábasok, Bale talán még a legkevésbé.)
Amit most hoz az nem lesz elég az tény. De azért várjunk még ezzel a temetéssel, ennél ő csak jobb lesz vagy ha nem akkor majd lehet elküldeni, más játékosok kapnak 3-5 év bizonyítási lehetőséget és nem élnek vele, legalább 1 évet had kapjon ő is.
----------------De Gea-----------------
Carvajal--Varane--Ramos--Marcelo
-------Pogba-------Kroos------------
--------------Modric------------------
---Hazard---------------------Isco---
-------------Ronaldo-----------------
Next season dreamteam

istimester
rex madridistae
Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
Kedvenc csapatod: DAC

HozzászólásSzerző: istimester » 2014. január 25., szombat 19:34

Szerintem ma rendre megverte a védőjét...

Az utolsó passzokkal, beadásokkal volt a gond.

Gascoigne
Kedvenc játékosaid: Paul/Fernando/Roberto

HozzászólásSzerző: Gascoigne » 2014. január 25., szombat 19:26

pavel írta:Szerinted Zalkrisz több van Jesében mint Baleben? :hmmm:
Azért tényleg Bale, hogy a pék fäszába verje meg a védőit jobb oldalon, mikor abszolút ballábas? Mi a rákért nem tudják a helyüket cserélgetni?? DM-CR kettősnek szabad? Ő meg oda van baxva a szélre, azt nesze kötsög egyél? Lehet neki is sírdogálnia kellene mindt a kis argentinnek? :D
Az egyik főérv Bale mellett az volt, hogy egy kétlábas vadállat, bármelyik oldalról megbassza a védőket. Most meg hirtelen az a mentsége, hogy abszolút egylábas? Amikor megvették, pontosan tudták és tudtuk, hogy a baloldalra ott van Marcelo és CR.

Sunsky

HozzászólásSzerző: Sunsky » 2014. január 25., szombat 19:24

pavel írta:Szerinted Zalkrisz több van Jesében mint Baleben? :hmmm:
Azért tényleg Bale, hogy a pék fäszába verje meg a védőit jobb oldalon, mikor abszolút ballábas? Mi a rákért nem tudják a helyüket cserélgetni?? DM-CR kettősnek szabad? Ő meg oda van baxva a szélre, azt nesze kötsög egyél? Lehet neki is sírdogálnia kellene mindt a kis argentinnek? :D
Az nem az én dolgom, hogy megtaláljam a helyüket. Én csak azt mondom amit látok, és ebben a felállásban Balenek nagyon nem megy.

Szerintem Jesében több van, igen, de ez viszont már egyéni vélemény. Nekem az évek során az ilyen Granero, Miguel Torres, Pedro Leonok után felüdülés látni őt.

pavel
Kedvenc játékosaid: el Buitre, Fenomén, R.Carlos
Kedvenc csapatod: RM

HozzászólásSzerző: pavel » 2014. január 25., szombat 19:19

Szerinted Zalkrisz több van Jesében mint Baleben? :hmmm:
"Éltem át már szép napokat, amikről azt hittem szarok, dehát ezek még szarabbak, ettől lettek szépek azok."

revolver
Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Xabi Alonso, Raphael Varane, Alvaro Arbeloa

HozzászólásSzerző: revolver » 2014. január 25., szombat 19:08

a baj bale-lel nem az, hogy nem játszik jól. hanem, hogy keveset van játékban, egyszerűen a támadások nagy része a baloldalon folyik Ronaldo miatt, ami persze tök jogos. csak ő is olyan poszton van mint Ronaldo, hogy kapja a labdát, nem ő szerzi és hát persze, hogy mindenki Ronaldo felé passzol

Sunsky

HozzászólásSzerző: Sunsky » 2014. január 25., szombat 19:06

Nem reális, hogy egyedül verjen meg két három védőt. De akkor miért próbálja meg 10x is ha nem megy? elhúzom a balszélen és vakon beadom? érdekes, Di Maria-t ugyan ezért elküldi mindenki (velem együtt) a halál f.....a. Bocs. És hiába ver meg egy védőt, ha a következő elszedi a labdát.

Jah és engem aztán full nem érdekel ki saját nevelés, ki nem, ki legenda, ki nem... De Jesében jóval több van. Azt vártam Baletől, hogy olyan lesz, mint Ronaldo. Nem azt, hogy annyi gólt rúg, de hogy azért veszélyeztet bőven. Viszont ég és föld a különbség. Persze időt adok, én most a jelenről beszélek és az elég kevés.

Modriccal való párhuzamot nem értem, a horvát bármikor játszott kitűnt milyen technikai képzettsége van és hogyan lát a pályán. Ahogy ma is. Ez nem túlsztárolás, egyszerűen messze a többiek felett van játékintelligenciában. Azért mert valaki nem látja, nem biztos, hogy a többiek azok, akik divatból dícsérik. Ma is az egyik legjobb volt, csak ma volt 1-2 hibája, nem lehet minden meccset hiba nélkül lehozni, most az csak 1 dolog, hogy ő megtette párszor.

M1Ö
Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2014. január 25., szombat 19:01

peti_madrid írta:Igenis rá lehet fogni Bale teljesítményére, hogy nem volt előszezon és emiatt kevés amit mutat eddig. Ugyanez volt Modricnál is, tavaly ezidőtájt még ő sem találta magát, meg is kapta a szezon legrosszabb igazolása díjat, aztán most meg lehet nézni, hogy hol tart a kicsi horvátunk.... Remélem, hogy Bale is megkapja és Modric nyomdokaiba lépve jövőre elhallgattat minden kétkedőt, de addig rúgjon tovább minket a BL-ben, mint Luka :)

Modric már az első meccsein is alakított. Az meg a világ szégyene volt, hogy őt választották meg az év legrosszabb igazolásának, itt a fórumon is mindenki fel volt háborodva. Neki annyival mondjuk könnyebb dolga volt, hogy a sérülések elkerülték, de ne mentegessük már Bale-t. Nem azt mondom, hogy katasztrófa amit lehoz, de nekem nem tetszik abszolút és elég ború látó vagyok vele kapcsolatban.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero

attareal
Kedvenc játékosaid: Hámesz Rodríguez, Luka Modric, Sergio Ramos, Dani Carvajal, Gareth Bale, CR7, Isco
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest

HozzászólásSzerző: attareal » 2014. január 25., szombat 18:57

Nem reális elvárás, hogy Bale egyedül verjen meg 2-3 védőt folyamatosan.
Mindenesetre alakul azért, és lesz sokkal jobb is, ebben egész biztos vagyok.
ezaz :agree:
Van sok.sok futballklub, és van a Real Madrid!
Hajrá Real, hala Újpest!!!

Morata out - Falcao in = -25M
Khedira out - Kroos in = +10M
Di Maria out- James in = -15M
Casillas out (sír)- Navas in = +10M
Össz. = -20M

Vissza: