Értékeld a legutóbbi meccset
- RealMadridFanatic
Re: Értékeld a legutóbbi meccset
Nálam ma Cé volt a meccs embere. Aktív volt, próbálkozott, többnyire jól passzolt, és gól + kulcspassz kombó azért csak jött. Az ollózás meg nagyon finom volt.
Én nagyon szeretem Modric-t, anno nagyon támogattam a leigazolását, és nem kicsit be is vált, tanárian tolja többnyire, de azért kicsit már sok néha amennyire itt istenítik. Pl. ma nem volt túl jó. Nem csak magához képest, amúgy sem. Szokatlanul sok technikai hiba, labdavesztések, pontatlanságok. Persze Ő tette nagyon magasra a lécet, meg ettől abszolút nem lett kevesebb, továbbra is az egyik legfontosabb elem nálunk.
Bale még mindig közel sem az igazi. Már látok jeleket, kezd kicsit felbátorodni, próbálkozik. Amúgy befelé is szokott indulni, ma is volt több próbálkozása. Csak az Ő oldalára is 2-3 ember lép, így sokszor inkább vissza- vagy középre passz következik. De inkább ez, mint az agyatlan emberbe vezetés... Mondjuk ma egyszer levett 3 ellenfelet így, a negyedik szerelte. Ott passzolhatott volna. Kicsit több segítséget kaphatna a felfutó szélső védőtől, vagy DM-tól. Carvajal pl. ma nagyon nagyot játszott, de az első félidőben szerintem kevesebbet lépett fel. A túloldalon is akkor alakul ki többnyire komoly esély, vagy Cristianonak lövőhelyzet, amikor legalább Marcelo, de inkább melléjük DM is belép a játékba, ezzel lekötve 1-2 védőt. Még mindig hiányolom kicsit a jobb oldali aktivitást a csapattól. Nem reális elvárás, hogy Bale egyedül verjen meg 2-3 védőt folyamatosan.
Mindenesetre alakul azért, és lesz sokkal jobb is, ebben egész biztos vagyok.
Én nagyon szeretem Modric-t, anno nagyon támogattam a leigazolását, és nem kicsit be is vált, tanárian tolja többnyire, de azért kicsit már sok néha amennyire itt istenítik. Pl. ma nem volt túl jó. Nem csak magához képest, amúgy sem. Szokatlanul sok technikai hiba, labdavesztések, pontatlanságok. Persze Ő tette nagyon magasra a lécet, meg ettől abszolút nem lett kevesebb, továbbra is az egyik legfontosabb elem nálunk.
Bale még mindig közel sem az igazi. Már látok jeleket, kezd kicsit felbátorodni, próbálkozik. Amúgy befelé is szokott indulni, ma is volt több próbálkozása. Csak az Ő oldalára is 2-3 ember lép, így sokszor inkább vissza- vagy középre passz következik. De inkább ez, mint az agyatlan emberbe vezetés... Mondjuk ma egyszer levett 3 ellenfelet így, a negyedik szerelte. Ott passzolhatott volna. Kicsit több segítséget kaphatna a felfutó szélső védőtől, vagy DM-tól. Carvajal pl. ma nagyon nagyot játszott, de az első félidőben szerintem kevesebbet lépett fel. A túloldalon is akkor alakul ki többnyire komoly esély, vagy Cristianonak lövőhelyzet, amikor legalább Marcelo, de inkább melléjük DM is belép a játékba, ezzel lekötve 1-2 védőt. Még mindig hiányolom kicsit a jobb oldali aktivitást a csapattól. Nem reális elvárás, hogy Bale egyedül verjen meg 2-3 védőt folyamatosan.
Mindenesetre alakul azért, és lesz sokkal jobb is, ebben egész biztos vagyok.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)
-
- Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
- Kedvenc csapatod: los blancos.
bale pont hogy a bl-ben lesz nagy fegyverténydannen írta: ez nyilván igaz is, de azért volt különbség a két játékos árában is. azt is meg lehet érteni aki többet vár tőle, PL legjobbja volt, legalább villanásokat várna tőle az ember a meccseken. egyébként számítani lehetett rá, hogy hatalmas lesz a nyomás rajta főleg az ára miatt és könnyen lehet, hogy csak jövőre pörög fel teljesen, de pl modric nem is játszott folyamatosan mikor szar volt. a BL-ben nem engedhetjük meg magunknak, hogy ennyire ne legyen jobb oldalunk.( carvajal szerencsére feljavult mostanában)

-
- Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
- Kedvenc csapatod: los blancos.
nana .. a messilabda neymaréattareal írta:Adom. Idén ugyse fog jól játszani, a gólok meglesznek, de csak jövöre kapja meg az aranylabdát...peti_madrid írta:Igenis rá lehet fogni Bale teljesítményére, hogy nem volt előszezon és emiatt kevés amit mutat eddig. Ugyanez volt Modricnál is, tavaly ezidőtájt még ő sem találta magát, meg is kapta a szezon legrosszabb igazolása díjat, aztán most meg lehet nézni, hogy hol tart a kicsi horvátunk.... Remélem, hogy Bale is megkapja és Modric nyomdokaiba lépve jövőre elhallgattat minden kétkedőt, de addig rúgjon tovább minket a BL-ben, mint Luka

- kiserik_2
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, AC Milan, BVB
Lehet én vagyok vak, de nekem Jesé egy szállal nem volt jobb, mint Bale, hogy az Isco - Benzema párhuzamot meg sem említsem. Jesé-nek nem emlékszem értékelhető megoldására (talán volt egy lövése, de a szélen rendre elvesztette, középen meg semmi), Isco meg Özil 1.5, mert már akkora nagy sztár, hogy a védekezés neki már büdös, ezért is játszik DM helyette a kp-n. Az meg amit csináltak 0-2-es állásnál a teljesen kiütött ellenfél 16-osa körül inkább bohózat volt (még gólhelyzetet sem sikerült összejátszaniuk), mint sem el kellene csöppenni tőlük.
-
- Kedvenc játékosaid: Hámesz Rodríguez, Luka Modric, Sergio Ramos, Dani Carvajal, Gareth Bale, CR7, Isco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
Adom. Idén ugyse fog jól játszani, a gólok meglesznek, de csak jövöre kapja meg az aranylabdát...peti_madrid írta:Igenis rá lehet fogni Bale teljesítményére, hogy nem volt előszezon és emiatt kevés amit mutat eddig. Ugyanez volt Modricnál is, tavaly ezidőtájt még ő sem találta magát, meg is kapta a szezon legrosszabb igazolása díjat, aztán most meg lehet nézni, hogy hol tart a kicsi horvátunk.... Remélem, hogy Bale is megkapja és Modric nyomdokaiba lépve jövőre elhallgattat minden kétkedőt, de addig rúgjon tovább minket a BL-ben, mint Luka
Van sok.sok futballklub, és van a Real Madrid!
Hajrá Real, hala Újpest!!!
Morata out - Falcao in = -25M
Khedira out - Kroos in = +10M
Di Maria out- James in = -15M
Casillas out (sír)- Navas in = +10M
Össz. = -20M
Össz. = -20M
-
- Kedvenc játékosaid: Hámesz Rodríguez, Luka Modric, Sergio Ramos, Dani Carvajal, Gareth Bale, CR7, Isco
Csak, hogy mennyire elfogultak vagytok a Jese ügyben, nem azt mondom, jól játszott már megint, de jobban , mint Bale biztos nem, megértem, hogy saját nevelésű, meg minden, de hát azért maradjunk a realitás talaján. És ma lényegesen kevesebbet volt játékban, mint szokott, és tobb labdát is elszórt. Én is nagyon szeretem. Viszont ma Bale elég jó volt ahhoz, hogy egy szó kritikát ne kapjon(mert azért az előző meccseken gyengébb volt), játszott olyan jól, mint Ronaldo az elsö félidőben.
Na de mindegy...legyen Bale rossz a szemetekben, ne is legyen többet kezdő.
Na de mindegy...legyen Bale rossz a szemetekben, ne is legyen többet kezdő.
Össz. = -20M
Össz. = -20M
- peti_madrid
- Kedvenc játékosaid: Zizou, Guti, Modric, CR
Igenis rá lehet fogni Bale teljesítményére, hogy nem volt előszezon és emiatt kevés amit mutat eddig. Ugyanez volt Modricnál is, tavaly ezidőtájt még ő sem találta magát, meg is kapta a szezon legrosszabb igazolása díjat, aztán most meg lehet nézni, hogy hol tart a kicsi horvátunk.... Remélem, hogy Bale is megkapja és Modric nyomdokaiba lépve jövőre elhallgattat minden kétkedőt, de addig rúgjon tovább minket a BL-ben, mint Luka

- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Ööö....nem tudtok valami rövidebb összefoglalót linkelni,mert tegnap rendesen be voltam rúgva,és most meg szégyenszemre átaludtam az egészet...

LEGIO PATRIA NOSTRA

http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...

http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
-
- Kedvenc játékosaid: Zinédine Zidane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Carvajal ma nagyon jól tolta tetszik a játéka

- ateeemadrid
Nálam megint Modric a MotM, habár ma talán 1 picit gyengébb volt, mint a többi meccsen, de így is zseniális volt.
Még Carvajal és Marcelo, akiket igazán kitudnék emelni.
Na még holnapra egy Malagá és Rayo gálát kérek, és megint jól alakul a hét.
egyébként miben nem értessz egyet vele?
Még Carvajal és Marcelo, akiket igazán kitudnék emelni.
Na még holnapra egy Malagá és Rayo gálát kérek, és megint jól alakul a hét.

jól leérvelted.![]()
![]()
...te jó ég
egyébként miben nem értessz egyet vele?

- Sunsky
- Kedvenc játékosaid: Ibra, Modric, Isco, Neymar
Szerintem sokat ivott.M1Ö írta:Ki is fejtenéd, hogy min nevetsz ennyire?attareal írta:![]()
![]()
...te jó ég

- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Ki is fejtenéd, hogy min nevetsz ennyire?attareal írta:![]()
![]()
...te jó ég

De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
-
M1Ö írta:Nah, a végére egész élvezhető lett a meccs.![]()
Voltak szép támadások, lövések, cselek meg hát ugye a gólok.
Az viszont érdekes, hogy Jesé mennyi pluszt jelent egy Bale-hez képest.
Furcsa helyzet, mert örülni is lehet neki, meg nem is. Mert azért gondolom mindenkit boldoggá tesz, hogy egy madrid nevelés meccsről meccsre bizonyít és elit szinten tolja ilyen fiatalon.
Viszont ott a másik oldala, hogy Bale-t nyomatni kell, meg hát csak 90+ millát kifizettünk érte.
Stabil kezdő itt jó darabig nem lesz Jesé, ami engem bánt, mert megérdemelné.
Bale nekem eddig csalódás, lehet itt jönni azzal, hogy kimaradt az elő szezonja, sérülésekkel is küszködött de ez kevés, nagyon kevés. Mondjuk papíron jól mutat mert termelt azért, de játékban egyenlő a nullával kis túlzással.
Na de legyek pozitív, jövőre hátha a valós tudását hozza ki magából.
M1Ö írta:Nah, a végére egész élvezhető lett a meccs.![]()
Furcsa helyzet, mert örülni is lehet neki, meg nem is. Mert azért gondolom mindenkit boldoggá tesz, hogy egy madrid nevelés meccsről meccsre bizonyít és elit szinten tolja ilyen fiatalon.
Viszont ott a másik oldala, hogy Bale-t nyomatni kell, meg hát csak 90+ millát kifizettünk érte.
Bale nekem eddig csalódás, lehet itt jönni azzal, hogy kimaradt az elő szezonja, sérülésekkel is küszködött de ez kevés, nagyon kevés. Mondjuk papíron jól mutat mert termelt azért, de játékban egyenlő a nullával kis túlzással.

Össz. = -20M
Össz. = -20M
- Sunsky
- Kedvenc játékosaid: Ibra, Modric, Isco, Neymar
Bale gyenge, mostmár ez nem az első és második meccs volt. Egyszerűen balon van, balra meghúzza és beadja, ennyi a tudomány. Egyszer sem próbál meg befele cselezni, Jesével sokkal előrébb vagyunk. Gáz ez így, nagyon. Mert 91 milliót nem játszatni, vagy egy kivételes tehetséget elpazarolni...
Cristiano tetszett végre, Marcelo, Carvajal szintén. Megint nem kaptunk gólt, Espanyol ellen sem fogunk, akkor januárt megusztuk, azért az nem semmi
Cristiano tetszett végre, Marcelo, Carvajal szintén. Megint nem kaptunk gólt, Espanyol ellen sem fogunk, akkor januárt megusztuk, azért az nem semmi

- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Nah, a végére egész élvezhető lett a meccs.

De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
én is, egyre jobbtubatibi írta:Carvajal-ra nyomtam, végig jól nyomta, megérdemli.
Nem illik.
-
Adom, még nekem tetszett ma Bale is, aktív volt, cselezett, adott be, néhol szerelt, jancsit hejretesszök, oszt a bilbao meg villa ellen nyomja majd.tubatibi írta:Van pár pozitívum a mérkőzésben:
-CR7 gólja
-Benzema gólja előtti összjáték
-Újabb győzelem, kapott gól nélkül
-Jesé 1 félidőt kapott
Ami nem tetszik, hogy szenvedős játékot játszunk még, viszont amikor fentvolt Isco,CR,Jesé,Modric akkor azért ment ám pár szép összjáték is
ha csak holnapig is, mi vezetjük a tabellát.
Isco mozgása meg... mit nem adnék érte, ha nekem is ilyen lenne...aztszem újra szerelmes vagyok

Össz. = -20M
Össz. = -20M
Carvajal-ra nyomtam, végig jól nyomta, megérdemli.

"If you don't like your destiny, don't accept it."
-
- Kedvenc csapatod: Real Madrid CF
Sokkal jobban tetszik nekem a védők előtt a Xabi-Modric-Illara-Isco-CR-Jesé pakk, mint a Xabi-Modric-DM-Bale-CR-Benz pakk.
Nézni is jobb.
Nézni is jobb.
Hala Madrid!
Van pár pozitívum a mérkőzésben:
-CR7 gólja
-Jesé 1 félidőt kapott
Ami nem tetszik, hogy szenvedős játékot játszunk még, viszont amikor fentvolt Isco,CR,Jesé,Modric akkor azért ment ám pár szép összjáték is
-CR7 gólja
-Jesé 1 félidőt kapott

"If you don't like your destiny, don't accept it."