Ingyen nem lenne rossz, de ő csak jobbhátvéd poszton vethető be, nem? Oda meg van Arbeloa és Carvajal, így felesleges szerintem.

HozzászólásSzerző: tubatibi » 2014. január 27., hétfő 16:21
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2014. január 27., hétfő 15:02
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. január 27., hétfő 12:19
Érdekes VB lesz az biztos... Kemény lázadások mennek ellene. Őszintén nem lepne meg egy komolyabb lázadás a VB közben. Kemény dolgok folytak most is Sao Pauloban...Realista24 írta:Az egészet össze fogja cseszni a vb. Az átigazolásokat is, és a felkészülést is, szerintem.tubatibi írta:Nagyon úgynézki, hogy Coentrao nyáron távozni fog és helyette jön Siqueira. Ő lesz az első érkező remélem, ha már ennyire távozni akar Coentrao, akkor az átigazolási szezon elején menjen el a MU-ba.![]()
Mondjuk én nagyon fontosnak tartom, hogy az összes igazolásunk az elején jöjjön és készüljön együtt a csapattal minél több ideig.
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2014. január 27., hétfő 10:12
HozzászólásSzerző: Reaper's Scythe » 2014. január 27., hétfő 10:04
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. január 27., hétfő 8:59
Az egészet össze fogja cseszni a vb. Az átigazolásokat is, és a felkészülést is, szerintem.tubatibi írta:Nagyon úgynézki, hogy Coentrao nyáron távozni fog és helyette jön Siqueira. Ő lesz az első érkező remélem, ha már ennyire távozni akar Coentrao, akkor az átigazolási szezon elején menjen el a MU-ba.![]()
Mondjuk én nagyon fontosnak tartom, hogy az összes igazolásunk az elején jöjjön és készüljön együtt a csapattal minél több ideig.
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2014. január 27., hétfő 8:58
HozzászólásSzerző: csabi* » 2014. január 25., szombat 18:36
hagyjátok márGascoigne írta:nyelvvelwZoLee7 írta:keményen tanulom a könyvelést, szlovákulés közben már egyik nyelvel sem boldogulok
HozzászólásSzerző: Gascoigne » 2014. január 25., szombat 16:05
nyelvvelwZoLee7 írta:keményen tanulom a könyvelést, szlovákulés közben már egyik nyelvel sem boldogulok
HozzászólásSzerző: ericco » 2014. január 25., szombat 16:02
Én már ebbe a tímába pont ezért inkább bele sem megyek. Mourinhonál állandóan azt a bizonyos második évet emlegették, mindent elnéztek neki, az olasz pedig savazva van már szeptember óta, mindenért. Egyszer ez a baj, egyszer amaz. Pedig abban, amit játszatni akar, sokkal több a fantázia, mint Mourinho egyélű kontrázgatásában.Toky írta:Érdekes. Mourinhot meg azzal védte a többség akkoriban, hogy össze kell szoktatni a kezdő 11-et.
HozzászólásSzerző: Toky » 2014. január 25., szombat 15:57
HozzászólásSzerző: Remy » 2014. január 25., szombat 15:28
Pont, hogy ma nemlordgabi írta: Amúgy belefér, ha ma csereként számítunk Jesére, csak időben dobjuk be, hogy tudjon egy kis színt vinni a játékba...
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2014. január 25., szombat 14:58
HozzászólásSzerző: lordgabi » 2014. január 25., szombat 14:55
* Csereként.wZoLee7 írta:jelenleg egyet értek azzal, hogy Bale is beállhat csere ként, és akkor kezdhet Jesé...bár a spanyol valahogy sokkal jobb csere ként beállva
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2014. január 25., szombat 14:20
HozzászólásSzerző: Gascoigne » 2014. január 25., szombat 14:15
mert a szezonban először két egymást követő meccsen ugyanazokat játszatta? a bajnokságba azért jöttünk vissza, mert a katalánok és a matracosok pontokat vesztettek, nem azért, mert Jesét jegeli a padon. nem is értem, mit akarsz ezzel.nmate írta:Visszajöttünk a bajnokságban, Carlo végre megtalálta a csapatát.
talán azért, mert a "mindenki"-ben vannak nála semmivel nem jobb játékosok? talán hogy fejlődlési lehetőséget adjon a legnagyobb tehetségünknek, akire hatalmas szükségünk lehet tavasszal? talán, hogy ne kallódjon el, ne hagyjon itt minket, és befuthassa a pályát, amire a képességei jogosítják?Minek tenné be Jesét, ha mindenki egészséges és fitt?
HozzászólásSzerző: nmate » 2014. január 25., szombat 13:57
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. január 25., szombat 13:56
Érdekes meglátás,de azért Di Mariat nem venném egykalap alá Iscoval.A spanyolt hiába raknád fel 433-ba,az ő kreativitása elvészne,ha neki úgymond gürizni kellene.A faszi nem is erre van kitalálva,hogy brusztoljon a kp -n mondjuk Modric és Xabi mellett...Egyértelmű hogy ennek a felállásnak a vesztese ő lehet,hisz a 433-ban ő sajnos nem tud hozzárakni a védekezéshez annyit,mint pl Modric,aki rendre visszalép ha kell...Ő a támadóharmadban érzi jól magát,direct támadja a kaput,és ebben a sokat taglalt 433-ban,még akkor sem jutna neki lényeges szerep,( Xabi/Illarra,Modric mellett,ha hoznánk egy klasszikus btb-t Khedira helyett.El kell dönteni,hogy két ember miatt vagyis inkább egy miatt mindenki mehet a levesbe vagy az az egy ember álljon be a sorba a többiek mellé.Érdekes Di Mariat hol hallottad panaszkodni hogy miért nem elől játszik a 4-3-3-ban például.Beállt a sorba az argentín és gürizik a pálya közepén ezerrel.
HozzászólásSzerző: Press » 2014. január 25., szombat 13:54
Nincs rotálás, megint ők állnak ki valószínűlegkapor_89 írta:tudsz valamiféle kezdőt?Csabi írta:komolyan mondom nem igaz ez az ancelotti, hogy jesét nem képes kezdőbe tenni legalább néha..
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2014. január 25., szombat 13:42
Jelenlévő fórumozók: 26 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem