nagy számok törvénye alapján van igazam több dologban? ez jóóó. ezt még nem mondta senki.Realista24 írta:Most erre mit lehet írni? A nagy számok törvénye alapján persze, hogy igazad van több dologban. De azokat miért nem emlegeted amiben nincs? De inkább ne válaszolj, mindegy is, meg off is. Folytasd, ahogy gondolod, csak ne lepődj meg, ha egyre többen hülyének vagy teljesen elfogultnak néznek.Az idézőjeles stilus(amit rám vetítettél) meg egy dolognak köszönhető CSAK....annak amit fentebb mondtam, annak, hogy nagyon nagyon sok mindenben igazam lett(valószínű szerencse) és még is verekednek,nem látják be, nem tudják elfogadni,piszkálnak,baszogatnak,irónizálnak stb......én meg igy reagálok rá.
Mindig is elfogultnak néztek, aztán amikor leírtam az igazolását az ellentettjének akkor hallgattak. Miért kellene felhoznom azokat amiben nem volt? először is az kevés volt, másodjára megtették itt sokan,volt aki copyzta a véleményeimet hogy évente egy-két sz*ros dologban esetleg megfogjon...rettenet. Persze hogy volt ami nem jött be, meg rengeteg amit előre nevettek és bejött,sokkal több mint ami nem.
Ok, tényleg off, lépjünk ki.
Igazad volt,tényleg eltört valami, a sok baromság,megint besokalltam tőle. Nem bírom ezt már idegekkel.
Off.