Újra a PSG van képben amúgy.
Ez meg a bónusz:
http://www.intereconomia.com/sites/defa ... ab0d_8.jpg

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. január 26., vasárnap 14:19
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. január 26., vasárnap 13:12
Nem óhajtok beszállni a vitába,de azt azért elég komolyan figyelemmel követik,hogy ki mennyit forgalmaz egy évben,valamint azt is,hogy évről-évre mennyivel tőbb ez a bevétel,vagy kevesebb.Ebbe nem csak az eladott mezek,de pl a nevével fémjelzett csukák,a különféle cikekk,amit a nevével reklámoznak,stb,na ezt az ezzel foglalkozó szakik nagyon reálisan feltudják mérni,nem csak azt hogy mennyit érhonnan tudják mekkora a marketing értéke
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. január 25., szombat 14:53
Kettőnk közül te írod, hogy nem erdekel, nem irsz tobbet, stb. Ezzel is komolytalanná válsz.R.M.C.F írta:eladhatóbb volt szerintük. ez a nagy valóság? honnan tudják mekkora a marketing értéke? maga a barca sem biztos hogy tudja pontosan. mi honnan tudjuk mekkora Cr-é? bocs hogy beleszóltam hogy szerintem hamar nem fog előzni. van józan eszem, ami azt mondja mostanában nem fog előzni már ha előz valaha is.
komolytalan vagyok. oké. Te tudod. elhiszem.
az utolsó szó sem érdekel. de mindig visszadobtad a témát.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. január 25., szombat 14:49
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. január 25., szombat 14:35
Csak azt akarod hogy a tied legyen az utolsó szo. Szállj ki, de tenyleg. Írtam egy tényt, hogy egy kimutatás szerint Neymar eladhatóbb volt szerintük. Ezt elintezem annyival, hogy nem hiszed el. Komolytalan.R.M.C.F írta:Ok, akkor állapodjunk meg abban, hogy lehetséges egyszer hogyha úgy alakul,akkor neymar magasabban jegyezett lehet,de ez puszta feltevés,és az hogy hirtelen beelőz nem egészen megalapozott. Ezt próbáltam meg véleményezni. Egyelőre a két nagyot nem lehet marketingben sem megfogni szerintem. Óriásiak lehetnek....szerintem beckhami magasságok kb. Ami nem volt már anno sem piskóta.
Tényleg nem akarok tovább menni, majd a VB-n "hozhat" messiéken ha úgy sikerül neki.....de az még kérdéses.
Én kiszállok. Elég volt.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. január 25., szombat 13:41
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. január 25., szombat 13:25
Ez igy igaz, ezekben az esetekben lesz Neymar focistakent a masik kettohoz kozel.R.M.C.F írta:Szerintem,de én nem vagyok objektiv mint a többi,szerintem neymar akkor lehet a két nagyhoz közel,ha aVB-n egyértelműen a csapata vezére lesz,maga dönt el több fontos meccset,a csapata világbajnok a vezérletével. Akkor fel fog érni a két király közelébe elég hamar...persze ha a másik kettő nem malmozik közben. ja és ha nem mint a konfő kupán,a semmire zsenizik szét,hanem valós és kiemelkedő teljesitményt nyújt.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. január 25., szombat 12:50
Én még nem szállok ki, mert pont, hogy nem a fociról van most szó, hanem marketingről, fizetésről, bevételekről.Szálljunk ki,Te másként gondolkodsz a fociról
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. január 25., szombat 12:49
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. január 25., szombat 12:43
Amit a józan eszem. A médiát alapvetően kétkedve fogadom,azt tapasztaltam másfél évtized alatt,hogy a megjelentek nagy része egy sajtómunkatárs sajátos véleménye,vagy találgatás tényként előadva.Realista24 írta:Ezek aztán érvek, tényleg hagyjuk.Az elsőt nem hiszem el.
Csak azt hiszed el, ami az igazadat támasztja alá.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. január 25., szombat 12:39
Ezek aztán érvek, tényleg hagyjuk.Az elsőt nem hiszem el.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. január 25., szombat 12:32
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. január 25., szombat 11:57
Másolok neked egy példát:Arról volt szó,hogy hamar előzni is fog gyönyörűen.....
Illetve ezen is átrághatod magad, érdekes írás:On 8 May 2013 Neymar was rated by SportsPro magazine as the most marketable athlete in the world, ahead of Lionel Messi (2nd) and Cristiano Ronaldo (8th)
HozzászólásSzerző: Corleone » 2014. január 25., szombat 11:50
Nem nagyon akarom ragozni a dolgot, mivel én kifejtettem a saját véleményemet, nem kértem, hogy bárki is egyetértsen vele, keresztül lehet nézni rajta nyugodtan.Nem egészen. Arról volt szó,hogy hamar előzni is fog gyönyörűen.....(amikor még CR és messi marketing értékével sem vagyunk tisztában,de azért hamar továbblép majd rajtuk,ezt adnom kellett volna.....és nem lennék megint én a csúnya rmcf bácsi). Aki nem objektív.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. január 25., szombat 10:42
nagy számok törvénye alapján van igazam több dologban? ez jóóó. ezt még nem mondta senki.Realista24 írta:Most erre mit lehet írni? A nagy számok törvénye alapján persze, hogy igazad van több dologban. De azokat miért nem emlegeted amiben nincs? De inkább ne válaszolj, mindegy is, meg off is. Folytasd, ahogy gondolod, csak ne lepődj meg, ha egyre többen hülyének vagy teljesen elfogultnak néznek.Az idézőjeles stilus(amit rám vetítettél) meg egy dolognak köszönhető CSAK....annak amit fentebb mondtam, annak, hogy nagyon nagyon sok mindenben igazam lett(valószínű szerencse) és még is verekednek,nem látják be, nem tudják elfogadni,piszkálnak,baszogatnak,irónizálnak stb......én meg igy reagálok rá.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. január 25., szombat 9:50
Most erre mit lehet írni? A nagy számok törvénye alapján persze, hogy igazad van több dologban. De azokat miért nem emlegeted amiben nincs? De inkább ne válaszolj, mindegy is, meg off is. Folytasd, ahogy gondolod, csak ne lepődj meg, ha egyre többen hülyének vagy teljesen elfogultnak néznek.Az idézőjeles stilus(amit rám vetítettél) meg egy dolognak köszönhető CSAK....annak amit fentebb mondtam, annak, hogy nagyon nagyon sok mindenben igazam lett(valószínű szerencse) és még is verekednek,nem látják be, nem tudják elfogadni,piszkálnak,baszogatnak,irónizálnak stb......én meg igy reagálok rá.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. január 25., szombat 9:37
nem szoktam hülyeségeket írni, de ezt a szlogent nem túlzok vagy 1000x dobták már rám itt 7 év alatt. elvagyok vele, a bajom nem az hogy echte hülyének néznek , kiszmájliznak, irónizálnak folyamatosan évek óta(bizonyos réteg csak,mert vannak akik nem) hanem hogyha rendre "jön"...és visszatérek a témára,akkor sértődötten vagdalkoznak és én vagyok az ellenség.Jó lesz, mert mostanában egyre nagyobb hülyeségeket írsz, és ne haragudj, hogy ezt kell írnom.
Nem olyan régen valami nagyon eltörhetett Nálad, mert minimális objektivitást sem látok a hozzászólásaidban Real vs Barca témában.
Szidod a sajtót, hogy hülyíti a népet, Te pedig ugyanezt teszed, a gúnyos, "énmindenkinéljobbantudokmindent, "végénúgyisigazamlesz" és az "énmártízévemegmondtam" hozzászólásokkal.
Nem egészen. Arról volt szó,hogy hamar előzni is fog gyönyörűen.....(amikor még CR és messi marketing értékével sem vagyunk tisztában,de azért hamar továbblép majd rajtuk,ezt adnom kellett volna.....és nem lennék megint én a csúnya rmcf bácsi). Aki nem objektív.mindossze arrol volt szo, hogy a marketing ertekevel par even belul beeri oket, amit szerintem nem is nagyon kell megmagyarazni.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. január 25., szombat 9:18
A tárgyalás még nem eredményezi, hogy muszáj is emelni, meg hosszabbítani, de ezek megteszikevben ujra kell targyalni a felteteleket.
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. január 25., szombat 9:14
Senki se mondta, hogy jatektudasban valaha is megelozheti Messit vagy Ronaldot, mindossze arrol volt szo, hogy a marketing ertekevel par even belul beeri oket, amit szerintem nem is nagyon kell megmagyarazni.R.M.C.F írta:hogy hamarosan bőven lekőrözi messit meg crt?
csak nem. ahhoz állva kellene maradni.
mindegy.neymar témában nem vagyok kompetens. mert itt hamar a történelem legjobbja lesz bemondva.
57 volt. bale 265. neymar idèn bőven előzi a két nagyot. elmentem.
Valamelyik barcas kollega mondta, hogy anno olyan kiraly szerzodest kotottek vele, amibe bele van irva, hogy minden evben ujra kell targyalni a felteteleket. Szep ez az o a legjobb, keressen is a legtobbet duma, de nem hinnem hogy a barca annyira szeret minden evben par millioval tobbet raforditani. Perez reszerol is volt az hogy Ronaldo a legjobb, ezert o erdemli meg a legnagyobb fizetest szoveg, kozbe meg o is addig huzta az alairast, ameddig csak lehetek.Realista24 írta:Na, az új elnök tudja mi a pálya.
"Messi's renewal has nothing to do with this...He is the best player in the world....Messi will be the highest paid player in the world"
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. január 25., szombat 9:08
Jelenlévő fórumozók: 21 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem