Real Madrid vs. Barcelona
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Re: Real Madrid vs. Barcelona
Ok, akkor állapodjunk meg abban, hogy lehetséges egyszer hogyha úgy alakul,akkor neymar magasabban jegyezett lehet,de ez puszta feltevés,és az hogy hirtelen beelőz nem egészen megalapozott. Ezt próbáltam meg véleményezni. Egyelőre a két nagyot nem lehet marketingben sem megfogni szerintem. Óriásiak lehetnek....szerintem beckhami magasságok kb. Ami nem volt már anno sem piskóta.
Tényleg nem akarok tovább menni, majd a VB-n "hozhat" messiéken ha úgy sikerül neki.....de az még kérdéses.
Én kiszállok. Elég volt.
Tényleg nem akarok tovább menni, majd a VB-n "hozhat" messiéken ha úgy sikerül neki.....de az még kérdéses.
Én kiszállok. Elég volt.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- h3x0r
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Ez igy igaz, ezekben az esetekben lesz Neymar focistakent a masik kettohoz kozel.R.M.C.F írta:Szerintem,de én nem vagyok objektiv mint a többi,szerintem neymar akkor lehet a két nagyhoz közel,ha aVB-n egyértelműen a csapata vezére lesz,maga dönt el több fontos meccset,a csapata világbajnok a vezérletével. Akkor fel fog érni a két király közelébe elég hamar...persze ha a másik kettő nem malmozik közben. ja és ha nem mint a konfő kupán,a semmire zsenizik szét,hanem valós és kiemelkedő teljesitményt nyújt.
A gond csak az, hogy mi egyaltalan nem arrol beszelunk, hogy ki milyen jo focista jelenleg vagy milyen lehet par even belul. Mi arrol beszelunk, hogy a kovetkezo par evben hogy fognak alakulni a jatekosok marketing bevetelei.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Én még nem szállok ki, mert pont, hogy nem a fociról van most szó, hanem marketingről, fizetésről, bevételekről.Szálljunk ki,Te másként gondolkodsz a fociról
A foci szóba sem került volna, ha nem kevered bele.
Ha ki akarsz szállni, akkor ne reagálj.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Neymar szerintem eredményességben(értem ez alatt az éve 70/80 gólt) nem fogja túl szárnyalni se Messit se Cé-t, egyszerűen teljesen egyedülálló amit ez a két faszi művel...Ettől függetlenül lehet nagy játékos,mert a képessége megvan hozzá,de amig Cé és Messi vissza nem vonul szerintem ők maradnak "trónon"...
Marketing szempontból viszont van egy óriási lépéselőnye a 2 naggyal szemben,hogy ő Brazil.Az egész világ kivan éhezve a brazil varázslókra, mert Dinho óta ez a faj kihalt, ezért az első gyereket aki kiemelkedik az átlagból felkarolták és elkezdték nagyon durván hypeolni...Tehetséges srácnak tartom, de közel sem tartom olyan jónak mint ahogy a média beállítja, lehet ,hogy az idő szépíti az emlékeket, de Robinho amikor átjött Madridba szerintem jobb volt.
Marketing szempontból viszont van egy óriási lépéselőnye a 2 naggyal szemben,hogy ő Brazil.Az egész világ kivan éhezve a brazil varázslókra, mert Dinho óta ez a faj kihalt, ezért az első gyereket aki kiemelkedik az átlagból felkarolták és elkezdték nagyon durván hypeolni...Tehetséges srácnak tartom, de közel sem tartom olyan jónak mint ahogy a média beállítja, lehet ,hogy az idő szépíti az emlékeket, de Robinho amikor átjött Madridba szerintem jobb volt.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
-
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Amit a józan eszem. A médiát alapvetően kétkedve fogadom,azt tapasztaltam másfél évtized alatt,hogy a megjelentek nagy része egy sajtómunkatárs sajátos véleménye,vagy találgatás tényként előadva.Realista24 írta:Ezek aztán érvek, tényleg hagyjuk.Az elsőt nem hiszem el.
Csak azt hiszed el, ami az igazadat támasztja alá.
Nagyon kicsi az a rész,ami minőség,alig van,a nagy része szemét.
Mint a coca cola vs real is.....egy hete még 80 millát adtak volna....ma már tagadják. Ki találta ki?
Szálljunk ki,Te másként gondolkodsz a fociról mint én,nincs ebben semmi baj. Ez normális.
Nem akarok mással sem tovább vitázni.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Ezek aztán érvek, tényleg hagyjuk.Az elsőt nem hiszem el.
Csak azt hiszed el, ami az igazadat támasztja alá.

Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
Az elsőt nem hiszem el. A második meg nem azt mutatja hogy hamar jól beelőz,hanem hogy lassan majd top3 lesz.....de inkább lehet.
Szerintem,de én nem vagyok objektiv mint a többi,szerintem neymar akkor lehet a két nagyhoz közel,ha aVB-n egyértelműen a csapata vezére lesz,maga dönt el több fontos meccset,a csapata világbajnok a vezérletével. Akkor fel fog érni a két király közelébe elég hamar...persze ha a másik kettő nem malmozik közben. ja és ha nem mint a konfő kupán,a semmire zsenizik szét,hanem valós és kiemelkedő teljesitményt nyújt.
Off. Hagyjuk,neymarból, baleből,barca drágábbanveszmint amit mutatból,VDB-ból,modricból,lopez vs ikerből,raulból,capelloból,pepéből, JM-ból meg mindenből kiszálltam. Én biztos többet nem fogok senkivel sem belemenni vitába,értelmetlen.
Ne is piszkáljatok.
Szerintem,de én nem vagyok objektiv mint a többi,szerintem neymar akkor lehet a két nagyhoz közel,ha aVB-n egyértelműen a csapata vezére lesz,maga dönt el több fontos meccset,a csapata világbajnok a vezérletével. Akkor fel fog érni a két király közelébe elég hamar...persze ha a másik kettő nem malmozik közben. ja és ha nem mint a konfő kupán,a semmire zsenizik szét,hanem valós és kiemelkedő teljesitményt nyújt.
Off. Hagyjuk,neymarból, baleből,barca drágábbanveszmint amit mutatból,VDB-ból,modricból,lopez vs ikerből,raulból,capelloból,pepéből, JM-ból meg mindenből kiszálltam. Én biztos többet nem fogok senkivel sem belemenni vitába,értelmetlen.
Ne is piszkáljatok.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Másolok neked egy példát:Arról volt szó,hogy hamar előzni is fog gyönyörűen.....
Illetve ezen is átrághatod magad, érdekes írás:On 8 May 2013 Neymar was rated by SportsPro magazine as the most marketable athlete in the world, ahead of Lionel Messi (2nd) and Cristiano Ronaldo (8th)
http://sportandbrands.wordpress.com/201 ... -analysis/
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, AC Milan, Ferencvárosi TC
Nem nagyon akarom ragozni a dolgot, mivel én kifejtettem a saját véleményemet, nem kértem, hogy bárki is egyetértsen vele, keresztül lehet nézni rajta nyugodtan.Nem egészen. Arról volt szó,hogy hamar előzni is fog gyönyörűen.....(amikor még CR és messi marketing értékével sem vagyunk tisztában,de azért hamar továbblép majd rajtuk,ezt adnom kellett volna.....és nem lennék megint én a csúnya rmcf bácsi). Aki nem objektív.

#happyshitting
-
nagy számok törvénye alapján van igazam több dologban? ez jóóó. ezt még nem mondta senki.Realista24 írta:Most erre mit lehet írni? A nagy számok törvénye alapján persze, hogy igazad van több dologban. De azokat miért nem emlegeted amiben nincs? De inkább ne válaszolj, mindegy is, meg off is. Folytasd, ahogy gondolod, csak ne lepődj meg, ha egyre többen hülyének vagy teljesen elfogultnak néznek.Az idézőjeles stilus(amit rám vetítettél) meg egy dolognak köszönhető CSAK....annak amit fentebb mondtam, annak, hogy nagyon nagyon sok mindenben igazam lett(valószínű szerencse) és még is verekednek,nem látják be, nem tudják elfogadni,piszkálnak,baszogatnak,irónizálnak stb......én meg igy reagálok rá.

Mindig is elfogultnak néztek, aztán amikor leírtam az igazolását az ellentettjének akkor hallgattak. Miért kellene felhoznom azokat amiben nem volt? először is az kevés volt, másodjára megtették itt sokan,volt aki copyzta a véleményeimet hogy évente egy-két sz*ros dologban esetleg megfogjon...rettenet. Persze hogy volt ami nem jött be, meg rengeteg amit előre nevettek és bejött,sokkal több mint ami nem.
Ok, tényleg off, lépjünk ki.
Igazad volt,tényleg eltört valami, a sok baromság,megint besokalltam tőle. Nem bírom ezt már idegekkel.

Off.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Most erre mit lehet írni? A nagy számok törvénye alapján persze, hogy igazad van több dologban. De azokat miért nem emlegeted amiben nincs? De inkább ne válaszolj, mindegy is, meg off is. Folytasd, ahogy gondolod, csak ne lepődj meg, ha egyre többen hülyének vagy teljesen elfogultnak néznek.Az idézőjeles stilus(amit rám vetítettél) meg egy dolognak köszönhető CSAK....annak amit fentebb mondtam, annak, hogy nagyon nagyon sok mindenben igazam lett(valószínű szerencse) és még is verekednek,nem látják be, nem tudják elfogadni,piszkálnak,baszogatnak,irónizálnak stb......én meg igy reagálok rá.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
nem szoktam hülyeségeket írni, de ezt a szlogent nem túlzok vagy 1000x dobták már rám itt 7 év alatt. elvagyok vele, a bajom nem az hogy echte hülyének néznek , kiszmájliznak, irónizálnak folyamatosan évek óta(bizonyos réteg csak,mert vannak akik nem) hanem hogyha rendre "jön"...és visszatérek a témára,akkor sértődötten vagdalkoznak és én vagyok az ellenség.Jó lesz, mert mostanában egyre nagyobb hülyeségeket írsz, és ne haragudj, hogy ezt kell írnom.
Nem olyan régen valami nagyon eltörhetett Nálad, mert minimális objektivitást sem látok a hozzászólásaidban Real vs Barca témában.
Szidod a sajtót, hogy hülyíti a népet, Te pedig ugyanezt teszed, a gúnyos, "énmindenkinéljobbantudokmindent, "végénúgyisigazamlesz" és az "énmártízévemegmondtam" hozzászólásokkal.
Az idézőjeles stilus(amit rám vetítettél) meg egy dolognak köszönhető CSAK....annak amit fentebb mondtam, annak, hogy nagyon nagyon sok mindenben igazam lett(valószínű szerencse) és még is verekednek,nem látják be, nem tudják elfogadni,piszkálnak,baszogatnak,irónizálnak stb......én meg igy reagálok rá.
de nem tudok mindenkinél mindent jobban,ezt soha nem mondtam, és figyelek is rá hogy ne így fogalmazzak, mindössze azok közé sorolom magam aki tudja miről beszél,és ezt az idő igazolta is rendre.
Nem egészen. Arról volt szó,hogy hamar előzni is fog gyönyörűen.....(amikor még CR és messi marketing értékével sem vagyunk tisztában,de azért hamar továbblép majd rajtuk,ezt adnom kellett volna.....és nem lennék megint én a csúnya rmcf bácsi). Aki nem objektív.mindossze arrol volt szo, hogy a marketing ertekevel par even belul beeri oket, amit szerintem nem is nagyon kell megmagyarazni.

- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
A tárgyalás még nem eredményezi, hogy muszáj is emelni, meg hosszabbítani, de ezek megteszikevben ujra kell targyalni a felteteleket.

Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- h3x0r
Senki se mondta, hogy jatektudasban valaha is megelozheti Messit vagy Ronaldot, mindossze arrol volt szo, hogy a marketing ertekevel par even belul beeri oket, amit szerintem nem is nagyon kell megmagyarazni.R.M.C.F írta:hogy hamarosan bőven lekőrözi messit meg crt?
csak nem. ahhoz állva kellene maradni.
mindegy.neymar témában nem vagyok kompetens. mert itt hamar a történelem legjobbja lesz bemondva.
57 volt. bale 265. neymar idèn bőven előzi a két nagyot. elmentem.
Valamelyik barcas kollega mondta, hogy anno olyan kiraly szerzodest kotottek vele, amibe bele van irva, hogy minden evben ujra kell targyalni a felteteleket. Szep ez az o a legjobb, keressen is a legtobbet duma, de nem hinnem hogy a barca annyira szeret minden evben par millioval tobbet raforditani. Perez reszerol is volt az hogy Ronaldo a legjobb, ezert o erdemli meg a legnagyobb fizetest szoveg, kozbe meg o is addig huzta az alairast, ameddig csak lehetek.Realista24 írta:Na, az új elnök tudja mi a pálya.
"Messi's renewal has nothing to do with this...He is the best player in the world....Messi will be the highest paid player in the world"
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Na, az új elnök tudja mi a pálya.
"Messi's renewal has nothing to do with this...He is the best player in the world....Messi will be the highest paid player in the world"
Szar érzés lehet csak évi 16 milliót (13+opciók) keresni és a teljes marketingbevételt megtartani.
Nem baj, újítsák csak, ahogy Iniestáét is. Cével azonos fizut akarnak neki, az évi 40 guriga körül lesz...ezek mellé párosulhatna egy/két komoly kupamentes év, hozzá a stadionfelújítás, és ha tovább álmodozok egy-két átigazolási szezonból való kizárás.
Szar érzés lehet csak évi 16 milliót (13+opciók) keresni és a teljes marketingbevételt megtartani.

Nem baj, újítsák csak, ahogy Iniestáét is. Cével azonos fizut akarnak neki, az évi 40 guriga körül lesz...ezek mellé párosulhatna egy/két komoly kupamentes év, hozzá a stadionfelújítás, és ha tovább álmodozok egy-két átigazolási szezonból való kizárás.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Jó lesz, mert mostanában egyre nagyobb hülyeségeket írsz, és ne haragudj, hogy ezt kell írnom.R.M.C.F írta:hogy hamarosan bőven lekőrözi messit meg crt?
mindegy.neymar témában nem vagyok kompetens. mert itt hamar a történelem legjobbja lesz bemondva.
Nem olyan régen valami nagyon eltörhetett Nálad, mert minimális objektivitást sem látok a hozzászólásaidban Real vs Barca témában.
Szidod a sajtót, hogy hülyíti a népet, Te pedig ugyanezt teszed, a gúnyos, "énmindenkinéljobbantudokmindent, "végénúgyisigazamlesz" és az "énmártízévemegmondtam" hozzászólásokkal.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Marci77
- Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
- Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots
Marketing ertekben korozi le Messit es CRt. Ezt irta. Es erre minden eselye megvan,szerintem is

Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!
-
hogy hamarosan bőven lekőrözi messit meg crt?
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Miért ne gondolhatná komolyan. Korrekt, amit irt.R.M.C.F írta:corleone:ez ugye csak irónia? biztos nem gondolod komolyan.
265 bale? szerintem 500. kheda meg 180. ezzel próbálják a neymar ügyet elmosni. azt majd figyeljétek meg ezen cikkek hatására hányan fogják ezt fújni? én elkezdem számolni azokat akik letámadnak majd ezzel. lesznek páran. az agymosottak.
Neymar korának egyik legjobbja lehet, bivalyerős marketingerteke van mar most. Ha kerüli a Dinho fele utat, akkor a Nikenak 10 évre megvan az uj arca CR mellett. De ezen felül mar most számos komoly szerződése van, Perez nem véletlenül invesztált volna bele 100 fölött.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
corleone:ez ugye csak irónia? biztos nem gondolod komolyan.
265 bale? szerintem 500. kheda meg 180. ezzel próbálják a neymar ügyet elmosni. azt majd figyeljétek meg ezen cikkek hatására hányan fogják ezt fújni? én elkezdem számolni azokat akik letámadnak majd ezzel. lesznek páran. az agymosottak.