nem szoktam hülyeségeket írni, de ezt a szlogent nem túlzok vagy 1000x dobták már rám itt 7 év alatt. elvagyok vele, a bajom nem az hogy echte hülyének néznek , kiszmájliznak, irónizálnak folyamatosan évek óta(bizonyos réteg csak,mert vannak akik nem) hanem hogyha rendre "jön"...és visszatérek a témára,akkor sértődötten vagdalkoznak és én vagyok az ellenség.Jó lesz, mert mostanában egyre nagyobb hülyeségeket írsz, és ne haragudj, hogy ezt kell írnom.
Nem olyan régen valami nagyon eltörhetett Nálad, mert minimális objektivitást sem látok a hozzászólásaidban Real vs Barca témában.
Szidod a sajtót, hogy hülyíti a népet, Te pedig ugyanezt teszed, a gúnyos, "énmindenkinéljobbantudokmindent, "végénúgyisigazamlesz" és az "énmártízévemegmondtam" hozzászólásokkal.
Az idézőjeles stilus(amit rám vetítettél) meg egy dolognak köszönhető CSAK....annak amit fentebb mondtam, annak, hogy nagyon nagyon sok mindenben igazam lett(valószínű szerencse) és még is verekednek,nem látják be, nem tudják elfogadni,piszkálnak,baszogatnak,irónizálnak stb......én meg igy reagálok rá.
de nem tudok mindenkinél mindent jobban,ezt soha nem mondtam, és figyelek is rá hogy ne így fogalmazzak, mindössze azok közé sorolom magam aki tudja miről beszél,és ezt az idő igazolta is rendre.
Nem egészen. Arról volt szó,hogy hamar előzni is fog gyönyörűen.....(amikor még CR és messi marketing értékével sem vagyunk tisztában,de azért hamar továbblép majd rajtuk,ezt adnom kellett volna.....és nem lennék megint én a csúnya rmcf bácsi). Aki nem objektív.mindossze arrol volt szo, hogy a marketing ertekevel par even belul beeri oket, amit szerintem nem is nagyon kell megmagyarazni.