Szerintem hogy az elso CR ota kinek adta volnacsabi* írta:te pipita az aláírásodban ez : Cr.Messi.Forlán.Messi.Pirlo.Schweinsteiger. az aranylabdára utal ?

HozzászólásSzerző: Marci77 » 2014. január 24., péntek 0:06
Szerintem hogy az elso CR ota kinek adta volnacsabi* írta:te pipita az aláírásodban ez : Cr.Messi.Forlán.Messi.Pirlo.Schweinsteiger. az aranylabdára utal ?
HozzászólásSzerző: csabi* » 2014. január 24., péntek 0:02
HozzászólásSzerző: Marci77 » 2014. január 24., péntek 0:01
Mert ismeri Patot,ez egyszerűwZoLee7 írta:ha egy Alba rohangálna nálunk én is irigykednék a kis brazilrade majd Hehe leírja miért kötelező őt szeretni
HozzászólásSzerző: Pipita » 2014. január 23., csütörtök 23:58
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2014. január 23., csütörtök 23:54
HozzászólásSzerző: csabi* » 2014. január 23., csütörtök 23:50
HozzászólásSzerző: oroszisti » 2014. január 23., csütörtök 23:49
Többen utálják , mint hinnéd . Én is meglepődtem ....csabi* írta:most komolyan ,hogy nem lehet marcelot szeretni ?![]()
a legnagyobb arc a csapatban
HozzászólásSzerző: csabi* » 2014. január 23., csütörtök 23:45
HozzászólásSzerző: csababarca » 2014. január 23., csütörtök 23:44
Nővérem jogász, szerinte,ha le van minden papírozva,minden félnél van valamilyen szerződés,összegekkel (FCB,Santos,Neymar fater, az a bizonyos cég), akkor nagyon nem lehet ebből ilyen jellegű gond.petiamadridista írta:nem tudom, hogy van -e itt jogász végzettségű ember, de tőle kérdezném, hogy ha kiderülne, hogy Neymar mondjuk 100 millió euró volt, akkor ebből lenne valami komolyabb baja a Barcelona focicsapatának? (pontlevonás, szélsőséges esetben innen-onnan kizárás..?? )
Csak kérdezem.
Máshogy látjuk,de ez nem probléma, nem szurkolhat mindenki ugyanannakwZoLee7 írta:nekem tetszik Iniesta játéka, igaz már kopik de de egy nagyon jó játékosról van szó...Messi már egészen más tészta, sokan azt mondják Balere hogy csak futni tud, igazából Messi sem sokkal különb, alacsony, alacsonyan van a súlypontja, elfut 3-4 védő között azok meg elfelejtenek még csak belépni is elé, aztán már csak be kell rúgni...1v1-ben a kapussal nagyon tud, és a megindulásai is jók mert akkor már egyből 1 védőt leráz magáról...de utána csak jobbra-balra megy és az ég világon nem csinál mást csak viszi a tököt amíg hagyják. Jól illik a barca játékába, hiszen ráépül az egész. Vele sokkal inkább emberileg nem vagyok kibékülve, de ezt soha nem tagadtam
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2014. január 23., csütörtök 23:41
HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2014. január 23., csütörtök 23:35
HozzászólásSzerző: csababarca » 2014. január 23., csütörtök 23:18
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. január 23., csütörtök 23:04
OKé..Pepe,Ramos,Marcelo,Ronaldo, nekik sajnos nem tudok szurkolni![]()
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2014. január 23., csütörtök 23:03
HozzászólásSzerző: csababarca » 2014. január 23., csütörtök 22:56
R.M.C.F írta:
Legyél madridos....lehet hogy nincs annyi saját nevelésünk,meg nem vagyunk annyira felépitve mint szimpi klub,de jobbak vagyunk.....ez lényeg.![]()
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. január 23., csütörtök 22:49
Bocs,de ez soha nem volt fontos,sőt....néha sumi volt az ügy,mert nem fért bele az imidzsbe.
ezt mi sem akarjuk, mindenkinek, nekünk is az az érdeke,hogy kiderüljön mi volt itt,hol a bibi, mennyi az annyi.
HozzászólásSzerző: GT37 » 2014. január 23., csütörtök 22:42
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2014. január 23., csütörtök 22:37
te lehet hogy nem akarod, néhány barca drukker lehet hogy nem akarja, de pl a vezetésnek ez volt szerintem az első gondolata...mindenhol és mindenben ez van, ha beüt a kraft az éppen hatalmon lévő személy fogja elvinni a balhét...és ha majd a többség dönthet arról, hogy 1 leköszönt elnök, vagy a klub szívjon, akkor tudjuk mit fognak választanicsababarca írta:ezt mi sem akarjuk, mindenkinek, nekünk is az az érdeke,hogy kiderüljön mi volt itt,hol a bibi, mennyi az annyi.
Plusz húzzon el a jelenlegi vezetés a búsba, nehogy már egy ember vigye el a balhét, vicc.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. január 23., csütörtök 22:31
Jogos. Amúgy magas szinten becsülöm a tisztességes barcásokat,de alig van belőlük.Ilyenkor egy tisztelet a kivételnek c. kifejezést odabiggyeszthetnél azért.
HozzászólásSzerző: csababarca » 2014. január 23., csütörtök 22:29
R.M.C.F írta:A barca mindig is ilyen volt,már gaspartnál is,amit az megengedett magának a madriddal szemben ahhoz képest piké,xavi amatőr kezdő....gusztustalan volt...és a madrid SOHA nem ment bele egy adok kapokba,és ez az ami a két klub közötti KÜLÖNBSÉGET ADJA......ami óriási....és ez a drukkerek között is látható. A pitiség vs korrektség.
ezt mi sem akarjuk, mindenkinek, nekünk is az az érdeke,hogy kiderüljön mi volt itt,hol a bibi, mennyi az annyi.wZoLee7 írta:nemrég épp ezt írtam...én ezt várom és teljesen meglennék lepve ha nem így lenneGéci írta:Amennyire olvasgatok, a vége az lesz, hogy Rosell elviszi a balhét és az élet megy tovább... Hát szánalmasan vicces lesz ha így lesz vége...
Jelenlévő fórumozók: 41 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem