Mondjul Alonsot nem értem . Nyilván voltak neki is durvább belépői ,de az egyik legintelligensebb , legnormálisabb játékos , akire szerintem senkinek nem lehet rossz szava .'shutterisland írta:bármennyire is utáljátok, szerintem alba is top 3-as balhátvéd, és véleményem szerint nincsenek ám nagy különbségek közte és marcelo között, főleg annak tükrében, hogy azért ő se nagyon tudja hozni konstans a nagyszerű formáját.wZoLee7 írta:ha egy Alba rohangálna nálunk én is irigykednék a kis brazilra
egyébként a témához : nekem pepe és cr az örök, akiket ki nem állhatok, és van mellette egy arbeloa,marcelo,coentrao,alonso,ramos vonulat, akiket nem csipázok, ez részben azokból az időkből is van, amikor elég durvák voltak a klasszikusok.
azért úgy a nagy többséggel nincs gondom, egyszerűen a rivális játékosai, de például isco,varane,modric vagy mondjuk jesé esetében elmondható, hogy még lehet kedvelném is őket, ha semleges csapatban tolnák.
úgy, ahogy özil és higuain feje is szimpatikusabb már.![]()
akit pedig tisztelek, madridista létére amennyire barcásként lehet, kedvelek, és elnézegetném nálunk is annak ellenére, hogy igazi blanco, az casillas.
Én sajnos elég sok játékos kedvelek , kedveltem még a barca előtt.... Sanchez,Neymar,Fabregas,Song akkor még régről Villa,Henry,Thiago,Ibra ugye. Akkor még Dani Alvest is bírtam még Sevillában , azóta viszont tiszta szívemből rühellem