HozzászólásSzerző: Torquemada » 2014. január 24., péntek 19:47
Annyira hiányzik Khedira mostanában, hogy újabban még gólt sem kapunk (igaz hogy picsafüst csapatok ellen). Lehet bele szerelmes mindenki, én rosszul vagyok, amikor meglátom a kezdőben. Úgy látszik, le van nekünk osztva, aztán gyönyörködhetünk még vagy öt-hat évig a szerencsétlenkedésében. Nem annyira rossz ő, de szerintem mi középpályánk jobbat érdemel, valamint a jelenlegi keretben is jobb opcióink vannak. Egy biztos, én senkit nem hagynék ki miatta a mostani csapatunkból. Pedig ha felépül, tutibb kezdő, mint CR. Akkor pedig Alonso, Illrramendi vagy Modric nézi a meccset a padról. Nem tetszik. Az lehet biztató, hogy Real szinten elég kevés fizetést adtak neki, így hátha mégsem ragaszkodik hozzá annyira a vezetőség mint ahogy tűnik, és így valóban nem lehet ingyen elvinni, az ára pedig besegíthet a fórumon fentebb megjelölt finom úriemberek valamelyikének a csapatba csábításához, amint az első lehetőség adódik. Na ők viszont jó opciónak tűnnek.
A másik hír áprilisi tréfa kategória. Isco+50 egyenlő Suarez. Tényleg kellene a srác, de a pofátlanságnak is van határa, bár úgy látszik, a Liverpool útlevelet vett. Attól, hogy Isconak újabban nincs egy jó meccse és csak eszetlenül össze-vissza szaladgál a pályán meg folyamatosan belevezeti három emberbe, még a spanyol foci egyik legnagyobb ígérete. Amikor nagy ritkán kijön neki a lépés, látszik, hogy milyen elképesztően képzett, bár a mostani játékrendszer tényleg nem fekszik neki. Véleményem szerint a korrekt ajánlat a csere egy az egyben vagy, hogy legyen nekik is karácsony, az Isco+egy tízes lett volna. Sajnos ilyen vérlázító ajánlatokat szül az, hogy minden játékosért hajlandó a klub kifizetni a tényleges értéke 2-3szorosát (lásd Kaká, Bale, stb.)
""Pff, was heißt nicht selbstverständlich? Wir haben gewonnen, fertig!" (T.Kroos)