Karim Benzema
-
- Kedvenc csapatod: Real Madrid CF
Re: Karim Benzema - 9
idén eddig 29 meccs/15 gól ugye?
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Én meg 1millo ajrot akarok,meg egy randit Horváth Évával,csakhogy ugye egy dolog hogy mit akarunk,meg egy másik hogy mi a realitás.... Azt a Karimot akarom, amikor a gólcsúcsát hozta.

De hogy ne legyen ennyire blőd off,nincs most vele baj...de tényleg.A tavalyi formája meg az idei,ég és föld...én elégedett vagyok vele

LEGIO PATRIA NOSTRA

http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...

http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
- oroszisti
- Kedvenc játékosaid: Raúl,
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, EgriFC
Szerintem , mindeki tudja hogy nem a kedvencem Karim , nem is volt és nem is lesz. De nevetséges , hogy ha adja a passzokat és mezőnyben jó akkor az a baj hogy nem lő gólokat , most hogy lő , már ez is baj ... Mert nem elég jó mezőnyben .
Én most teljesen meg vagyok vele elégedve. Fontos gólokat lő . Nyilván ettől tud ő jobban játszani ,de szerintem több mint elégséges a mostani formája
Ez nagy dicséret tőlem
Én most teljesen meg vagyok vele elégedve. Fontos gólokat lő . Nyilván ettől tud ő jobban játszani ,de szerintem több mint elégséges a mostani formája

Ez nagy dicséret tőlem

Danilo--Woodgate---Heinze—-Drenthe
-----Gravesen-Gago-Khedira---
Hazard---------------------------Faubert
----------------Jovic------------------
-----Gravesen-Gago-Khedira---
Hazard---------------------------Faubert
----------------Jovic------------------
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Elég erős sarkítás, ezt te is tudod.Kerlon írta:Én se azt mondtam, hogy Benzem a most jó, hanem azt, hogy elfogadható, mert a gólokat szállítja. Mennyivel lenne jobb, ha mondjuk az Espanyol ellen adott volna 5 kötényt, 3 esernyőt meg dobott volt 10 bicikli cselt és 0-0 lett volna?
Ergo persze, hogy tud jobban és jó is lenne, de most rá nem nagyon kell panaszkodni szerintem. Ráadásul lehet, hogy ezzel magabiztosabb lesz és többet mer majd vállalni.

Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Én se azt mondtam, hogy Benzem a most jó, hanem azt, hogy elfogadható, mert a gólokat szállítja. Mennyivel lenne jobb, ha mondjuk az Espanyol ellen adott volna 5 kötényt, 3 esernyőt meg dobott volt 10 bicikli cselt és 0-0 lett volna?
Ergo persze, hogy tud jobban és jó is lenne, de most rá nem nagyon kell panaszkodni szerintem. Ráadásul lehet, hogy ezzel magabiztosabb lesz és többet mer majd vállalni.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Sunsky
- Kedvenc játékosaid: Ibra, Modric, Isco, Neymar
Vigyázz, mert betámadnak, hogy neked semmi se jóRealista24 írta:Ha valaki figyel Carlo szavaira, akkor nincs ezzel baj. Karimot nem tekinti befejezőnek, ahhoz képest a statja valóban tetszetős. Viszont a játéka már nem. Kevés a gólpassz, kevés a szép megoldás. Ezért írtam korábban, hogy szarok rá hány gólt lő, amíg olyan focit nyom, amit érdemes nézni.wZoLee7 írta:csak az baj, hogy Karimot nem tekinthetjük befejező csatárnak...egy CR mellett semmiképp sem...hiszen rendre feltánik a széleken, visszalép labdáért, jól is passzol, ha pedig ő van a kapu előtt belövi a helyzetet
sokszor láthattuk már hogy CR áll a helyén és érkezik a beadásra, így megy ez a jelenlegi Real Madridnál, Benzema nagyon beleillik ebbe a csapatba, szerintem most jó formában van, csak ezt tartania kell a nagy csapatok ellen is
Most gólok vannak, de a játékát leegyszerűsítették vagy leegyszerűsítette. Azt a Karimot akarom, amikor a gólcsúcsát hozta.

De amúgy kb igen.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Ha valaki figyel Carlo szavaira, akkor nincs ezzel baj. Karimot nem tekinti befejezőnek, ahhoz képest a statja valóban tetszetős. Viszont a játéka már nem. Kevés a gólpassz, kevés a szép megoldás. Ezért írtam korábban, hogy szarok rá hány gólt lő, amíg olyan focit nyom, amit érdemes nézni.wZoLee7 írta:csak az baj, hogy Karimot nem tekinthetjük befejező csatárnak...egy CR mellett semmiképp sem...hiszen rendre feltánik a széleken, visszalép labdáért, jól is passzol, ha pedig ő van a kapu előtt belövi a helyzetet
sokszor láthattuk már hogy CR áll a helyén és érkezik a beadásra, így megy ez a jelenlegi Real Madridnál, Benzema nagyon beleillik ebbe a csapatba, szerintem most jó formában van, csak ezt tartania kell a nagy csapatok ellen is
Most gólok vannak, de a játékát leegyszerűsítették vagy leegyszerűsítette. Azt a Karimot akarom, amikor a gólcsúcsát hozta.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
csak az baj, hogy Karimot nem tekinthetjük befejező csatárnak...egy CR mellett semmiképp sem...hiszen rendre feltánik a széleken, visszalép labdáért, jól is passzol, ha pedig ő van a kapu előtt belövi a helyzetet
Akkor meg nem lesz majd ott, amikor a kijátszott helyzeteknél ott kell lenni. Érdekes, mert néha ez a probléma, néha meg az. Most viszonylag jó befejező, régen jó támadó volt. Szerintem alapvetően nincs teljesen kialakulva még a játékunk és ez még nem csak az ő játékára, de Bale-re, Ronaldoéra illetve DM-ére is hatással van. Ronaldo se a régi ütemben szerzi a gólokat, illetve az egész csapatnak kevesebb a helyzete... Szerintem a csapatjavulása hatni fog a játékosok teljesítményére, illetve a játékosok egyéni javulása is hathat(nem akkora mértékben) a csapat játékára. Szóval én most nem Benzemát találnám meg, hanem úgy az egész gépet, ami felkapcsolt 3-asba, de még nem találja a következő sebességet. Ami, viszont biztatóbb, hogy DM-mel talán védekezésben stabilabb a csapat, de támadásban vele szerintem nem leszünk előrébb. Szóval Benzema - persze játszhatna veszélyesebben -, de jelenleg elfogadható teljesítményt nyújt, mivel fontos gólokat szerez és még melózik is rendesen. Később meg talán kapunk szemre tetszetősebb futballt is tőle is és a csapattól is.A gólátlaga tetszetős, csak jó lenne visszatérnie mezőnybe ahhoz a játékhoz, amit korábban tudott.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
Már 15-nél tart, és még majdnem fél szezon, jó eséllyel a 25 meglesz. Én viszont nem leszek elégedett vele, ha így tolja...Újabban lő egy gólt, de más semmi. És azok a gólok is rendszerint kijátszott helyzetek, vagy beívelések. Ennyi játékperccel azért egy átlag befejező csatár is lőne ennyi gólt.Ha 25-30 gól körül zárja a szezont, akkor teljesen elégedett leszek vele.
Amit a leseknél művel, az botrányos. Az egy dolog, hogy van, amikor nem jó ütembe kapja a labdát, de az, hogy a szélen valaki rohan a labdával, beadásra készülve, ő meg a hosszú oldalon (tehát mögötte nem nagyon lehet már védő) nézi a labdás embert, meg a két belső védőt, akiknél egy méterrel közelebb van a kapuhoz...Néha mintha nem is ismerné a lesszabályt. Olyan szinten nem érzi, hogy az elképesztő.

A gólátlaga tetszetős, csak jó lenne visszatérnie mezőnybe ahhoz a játékhoz, amit korábban tudott. Meg tanulmányozni a lesszabályt!
- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
- Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf
Egész jól elkapta most a fonalat, ahhoz képest, hogy technikailag NB2 szint, meg Morata amúgy is jobb

- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
2 meccse lesz felpörögni, de ha belenyúlunk a tutiba (MURealista24 írta: Igazából idén a Bl-ben nem hozza azt, amit megszokhattunk tőle, de remélhetőleg 1 hónap múlva ránk fog cáfolni.

Mindenesetre eddig megvagyok vele elégedve.

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Igazából idén a Bl-ben nem hozza azt, amit megszokhattunk tőle, de remélhetőleg 1 hónap múlva ránk fog cáfolni.Remy írta:Ha 25-30 gól körül zárja a szezont, akkor teljesen elégedett leszek vele. + azért nyilván elvárom tőle, hogy a BL-ben majd hozza a jó formáját.Kerlon írta:2014: 6 meccs 5 gól.Csak így tovább!
Jó lesz ez. Csak működjünk már végre csapatként, és onnantól kezdve nem kell csatár, és maradhat Benzema.
Jövőhéten sok minden kiderülhet, mert brutális meccsünk lesz hétvégén Bilbaóban, úgyhogy ott majd kiderül, hogy előrébb léptünk-e avagy sem.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Ha 25-30 gól körül zárja a szezont, akkor teljesen elégedett leszek vele. + azért nyilván elvárom tőle, hogy a BL-ben majd hozza a jó formáját.Kerlon írta:2014: 6 meccs 5 gól.Csak így tovább!
Jó lesz ez. Csak működjünk már végre csapatként, és onnantól kezdve nem kell csatár, és maradhat Benzema.
Jövőhéten sok minden kiderülhet, mert brutális meccsünk lesz hétvégén Bilbaóban, úgyhogy ott majd kiderül, hogy előrébb léptünk-e avagy sem.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2014: 6 meccs 5 gól.
Csak így tovább!

K
K
Átmegyek a DM topikba, mert mindjárt jönnek a rendfenntartók és jön a dádá. Amúgy Benzema a zisten!
K
K
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Kerlon írta:Ezer éve ott játszik a válogatottban, de te komolyan elégedett vagy vele azon a poszton? Egyedül a mezőnymunkájára nem lehet panasz, pedig egy technikás játékosról beszélünk, akinek félévente van egy gyönyörű megmozdulása és kifújt. Az igazi btb-k szerintem megeszik reggelire azon a poszton. Az igazi posztja meg a régi balszélső, aki megtud csinálni egy cselt meg betud adni, esetleg jól lő. Elég megnézni Modricot és DM-et... És a múltkori keresztbe passzolós labdája meg alapvető hiba, már a 14 éveseknek tanítják, hogy a hosszú kapufára kell lőni és oda kell érkezni a túlsó embernek, erre DM visszahúzza... És elvileg profi, meg klasszis..........R.M.C.F írta:Jó,azért nem kell minden szart Dm-re kenni.....most hogy nincs khedira,rámentek Dm-re.
![]()
![]()
Megtalálták a posztját 25 évesen.Mit akartok.
Csak vicceltem. Nem jött le? De amúgy válaszolok is, szóval én Dm-t mindig is fontos elemnek tartottam,mert olyan a stilusa amilyennel jól lehet taktikázni,ő egy olyan forma,aki bármikor tud kavarni egy nagy problémát az ellenfélnél,mert váratlan megoldásai is vannak,sajnos sok olyan ami önnönmagát is meglepi

Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
Ezer éve ott játszik a válogatottban, de te komolyan elégedett vagy vele azon a poszton? Egyedül a mezőnymunkájára nem lehet panasz, pedig egy technikás játékosról beszélünk, akinek félévente van egy gyönyörű megmozdulása és kifújt. Az igazi btb-k szerintem megeszik reggelire azon a poszton. Az igazi posztja meg a régi balszélső, aki megtud csinálni egy cselt meg betud adni, esetleg jól lő. Elég megnézni Modricot és DM-et... És a múltkori keresztbe passzolós labdája meg alapvető hiba, már a 14 éveseknek tanítják, hogy a hosszú kapufára kell lőni és oda kell érkezni a túlsó embernek, erre DM visszahúzza... És elvileg profi, meg klasszis..........R.M.C.F írta:Jó,azért nem kell minden szart Dm-re kenni.....most hogy nincs khedira,rámentek Dm-re.
![]()
![]()
K
K
-
- Kedvenc játékosaid: Hámesz Rodríguez, Luka Modric, Sergio Ramos, Dani Carvajal, Gareth Bale, CR7, Isco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
Megint egyet kell, hogy értsekR.M.C.F írta:Jó,azért nem kell minden szart Dm-re kenni.....most hogy nincs khedira,rámentek Dm-re.
![]()
![]()

Már az agymamra megy

Van sok.sok futballklub, és van a Real Madrid!
Hajrá Real, hala Újpest!!!
Morata out - Falcao in = -25M
Khedira out - Kroos in = +10M
Di Maria out- James in = -15M
Casillas out (sír)- Navas in = +10M
Össz. = -20M
Hajrá Real, hala Újpest!!!
Morata out - Falcao in = -25M
Khedira out - Kroos in = +10M
Di Maria out- James in = -15M
Casillas out (sír)- Navas in = +10M
Össz. = -20M
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Jó,azért nem kell minden szart Dm-re kenni.....
most hogy nincs khedira,rámentek Dm-re.

Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.