Kommentáld a híreket
- Torquemada
- Kedvenc játékosaid: Casemiro, Modric, Rüdiger, Asencio, Carvajal, Brahim D., Camavinga
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Honvéd FC
Re: Kommentáld a híreket
Annyira hiányzik Khedira mostanában, hogy újabban még gólt sem kapunk (igaz hogy picsafüst csapatok ellen). Lehet bele szerelmes mindenki, én rosszul vagyok, amikor meglátom a kezdőben. Úgy látszik, le van nekünk osztva, aztán gyönyörködhetünk még vagy öt-hat évig a szerencsétlenkedésében. Nem annyira rossz ő, de szerintem mi középpályánk jobbat érdemel, valamint a jelenlegi keretben is jobb opcióink vannak. Egy biztos, én senkit nem hagynék ki miatta a mostani csapatunkból. Pedig ha felépül, tutibb kezdő, mint CR. Akkor pedig Alonso, Illrramendi vagy Modric nézi a meccset a padról. Nem tetszik. Az lehet biztató, hogy Real szinten elég kevés fizetést adtak neki, így hátha mégsem ragaszkodik hozzá annyira a vezetőség mint ahogy tűnik, és így valóban nem lehet ingyen elvinni, az ára pedig besegíthet a fórumon fentebb megjelölt finom úriemberek valamelyikének a csapatba csábításához, amint az első lehetőség adódik. Na ők viszont jó opciónak tűnnek.
A másik hír áprilisi tréfa kategória. Isco+50 egyenlő Suarez. Tényleg kellene a srác, de a pofátlanságnak is van határa, bár úgy látszik, a Liverpool útlevelet vett. Attól, hogy Isconak újabban nincs egy jó meccse és csak eszetlenül össze-vissza szaladgál a pályán meg folyamatosan belevezeti három emberbe, még a spanyol foci egyik legnagyobb ígérete. Amikor nagy ritkán kijön neki a lépés, látszik, hogy milyen elképesztően képzett, bár a mostani játékrendszer tényleg nem fekszik neki. Véleményem szerint a korrekt ajánlat a csere egy az egyben vagy, hogy legyen nekik is karácsony, az Isco+egy tízes lett volna. Sajnos ilyen vérlázító ajánlatokat szül az, hogy minden játékosért hajlandó a klub kifizetni a tényleges értéke 2-3szorosát (lásd Kaká, Bale, stb.)
A másik hír áprilisi tréfa kategória. Isco+50 egyenlő Suarez. Tényleg kellene a srác, de a pofátlanságnak is van határa, bár úgy látszik, a Liverpool útlevelet vett. Attól, hogy Isconak újabban nincs egy jó meccse és csak eszetlenül össze-vissza szaladgál a pályán meg folyamatosan belevezeti három emberbe, még a spanyol foci egyik legnagyobb ígérete. Amikor nagy ritkán kijön neki a lépés, látszik, hogy milyen elképesztően képzett, bár a mostani játékrendszer tényleg nem fekszik neki. Véleményem szerint a korrekt ajánlat a csere egy az egyben vagy, hogy legyen nekik is karácsony, az Isco+egy tízes lett volna. Sajnos ilyen vérlázító ajánlatokat szül az, hogy minden játékosért hajlandó a klub kifizetni a tényleges értéke 2-3szorosát (lásd Kaká, Bale, stb.)
""Pff, was heißt nicht selbstverständlich? Wir haben gewonnen, fertig!" (T.Kroos)
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
tök logikus padoztatni olyant akit a lehető legtöbbért akarok eladni...de ha benne látnám a jövőt még logikusabb lenne 30-40 millás kp-sért hajtani

-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Casemiro pedig besülni látszik... Alonso pedig még 2 évet marad, mert ha jól rémlik 2 évre irt még alá... Nem kell túl agyalni...
- oroszisti
- Kedvenc játékosaid: Raúl,
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, EgriFC
Illaramendi, itt van , akivel hosszútávon számol a csapat , Modric itt van , aki Carlo kedvence. Egy hely van a középpályán , nyilván kezdőben számol Khedirával azért akarjuk leigazolni Gündogant,Pogbát,Vidalt ....Gascoigne írta:tárgyalhattok, amiről jól esik, teljesen mindegy, mi a közhangulat egy kis magyar fórumon, ha egyszer Madridban nem így látják. szerintük ő a kp erőssége. amióta Madridban van, talán két egymást követő meccset nem hagyott ki, ha egészséges volt.wZoLee7 írta:már vagy milliószor át lett ez tárgyalva...meg kell hosszabbítani a szerződését, mert nem szabad, hogy olcsón vigyék, ha meg nem vinnék akkor ingyen lépjen le...akkor már inkább maradjon padot melegíteni
Danilo--Woodgate---Heinze—-Drenthe
-----Gravesen-Gago-Khedira---
Hazard---------------------------Faubert
----------------Jovic------------------
-----Gravesen-Gago-Khedira---
Hazard---------------------------Faubert
----------------Jovic------------------
- Gascoigne
- Kedvenc játékosaid: Paul/Fernando/Roberto
tárgyalhattok, amiről jól esik, teljesen mindegy, mi a közhangulat egy kis magyar fórumon, ha egyszer Madridban nem így látják. szerintük ő a kp erőssége. amióta Madridban van, talán két egymást követő meccset nem hagyott ki, ha egészséges volt.wZoLee7 írta:már vagy milliószor át lett ez tárgyalva...meg kell hosszabbítani a szerződését, mert nem szabad, hogy olcsón vigyék, ha meg nem vinnék akkor ingyen lépjen le...akkor már inkább maradjon padot melegíteni
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
már vagy milliószor át lett ez tárgyalva...meg kell hosszabbítani a szerződését, mert nem szabad, hogy olcsón vigyék, ha meg nem vinnék akkor ingyen lépjen le...akkor már inkább maradjon padot melegíteniGascoigne írta:Bárkinek, aggódott volna a tuniszi hercegért...előbb adjuk el Modricot, aki csak világklasszis, de se nem spanyol, se nem...Khedira. Nincs itt mese, Ancelotti di Mariával, Moratával és Khedirával képzeli el a jövőt.Sami Khedira első dolga az lesz, miután visszatér Madridba, hogy aláírja új szerződését. Az El Confidencial tudni véli, hogy a német középpályás 2018-ig fog hosszabbítani, évi négy millió euróért.
- Gascoigne
Bárkinek, aggódott volna a tuniszi hercegért...előbb adjuk el Modricot, aki csak világklasszis, de se nem spanyol, se nem...Khedira. Nincs itt mese, Ancelotti di Mariával, Moratával és Khedirával képzeli el a jövőt.Sami Khedira első dolga az lesz, miután visszatér Madridba, hogy aláírja új szerződését. Az El Confidencial tudni véli, hogy a német középpályás 2018-ig fog hosszabbítani, évi négy millió euróért.
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Gascoigne írta:Szóval ha Canales pályafutása borul a sérülései miatt, akkor ő egy komolytalan senki, ha meg Pato éri el ugyanazt a szép nagy büdös nullát az életben, akkor ő a meg nem értett zseni, aki ellen összeesküdött a sors?
Itt én már kiszálltam....

Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- Gascoigne
Szóval ha Canales pályafutása borul a sérülései miatt, akkor ő egy komolytalan senki, ha meg Pato éri el ugyanazt a szép nagy büdös nullát az életben, akkor ő a meg nem értett zseni, aki ellen összeesküdött a sors?
-
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Igen,de nem hiszem hogy csak a sérülések voltak a probléma....ott más itt lehetett. Mondjuk az a hásszelhóffos haj az mindet vitt.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Anno mikor beszállt a Milánban csak néztem, hogy ki ez a gyerek, gyors, könnyed, ügyes..aztán jöttek a sérülések, kár érte. Én nem hinném, hogy komolyan számolni lehetne vele hosszabb távon.R.M.C.F írta: Itt vagy? Na....akkor jó. Anno nagy tehetségnek indult,majd megégett mint a malac a pörzsülőn.
Nem illik.
-
Itt vagy? Na....akkor jó. Anno nagy tehetségnek indult,majd megégett mint a malac a pörzsülőn.
szerintem csak hehe álmaiban létezik
scolariéban biztosan nem![]()
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
szerintem csak hehe álmaiban létezikR.M.C.F írta:hehe írta:egyetlen csatár jöhet szóba, ha igazolunk valakit, mégpedig a friss világbajnok alexandre pato.
ólcsóér hozható lesz.
Ebben max az "olcsóért hozható" az igaz.![]()
Tényleg,az a manus játszik még? MI van vele? Él még?
scolariéban biztosan nem

Nem illik.
-
hehe írta:egyetlen csatár jöhet szóba, ha igazolunk valakit, mégpedig a friss világbajnok alexandre pato.
ólcsóér hozható lesz.
Ebben max az "olcsóért hozható" az igaz.

- h3x0r
Meg az orvosi szobaban egy allando tagtorjack írta:Amúgy meg Moratát lepasszoljuk a Spursnek, Pato meg jöhet helyére. Urambocsá lesz értelmes csatárunk Benzema mellé.

- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
- Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf
Kerlon írta:Én azt mondom, hogyha Benzema hoz egy 25+ gólos szezont megbízható játékkal, akkor valami fiatal tehetséget kell hozni mellé. CR meg Bale szerintem úgy is termelni fognak mellett és nem a góllövéssel lesz a probléma.Realista24 írta:A csatárkérdés evidens, egy szem Benzemával meg a fals-nine-os butasággal nem lehet nekimenni a BL címvédésnek![]()
Az már más kérdés, hogy okosan kell igazolni oda.
Fiatal tehetségnek itt van már Morata.

Én azt mondom, hogyha Benzema hoz egy 25+ gólos szezont megbízható játékkal, akkor valami fiatal tehetséget kell hozni mellé. CR meg Bale szerintem úgy is termelni fognak mellett és nem a góllövéssel lesz a probléma.Realista24 írta:A csatárkérdés evidens, egy szem Benzemával meg a fals-nine-os butasággal nem lehet nekimenni a BL címvédésnek![]()
Az már más kérdés, hogy okosan kell igazolni oda.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
- Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf
hehe írta:egyetlen csatár jöhet szóba, ha igazolunk valakit, mégpedig a friss világbajnok alexandre pato.
ólcsóér hozható lesz.
Amúgy nem arról volt szó, hogy télen lécelni akar a Cor-tól? Mintha az Arsenal meg a Spurs érdeklődött volna utána

Amúgy meg Moratát lepasszoljuk a Spursnek, Pato meg jöhet helyére. Urambocsá lesz értelmes csatárunk Benzema mellé.
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Ja,Suareztől 40,Bale-től 50,meg Ronaldotol 60...Géci írta:Egész szezonba kupában, ligában, BL-ben reális lenne Suareztől a 40 szerintem, de Benzema rugott már 30+-t ha jól rémlik, de lehet tévedek...Előbb derüljön már ki, hogy Isco képes ott játszani vagy sem, mert rossz gyerek nagyon meg fogja szivne ezt a 4-3-3-as felállást

LEGIO PATRIA NOSTRA

http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...

http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Én azt tudom, mert viszonylag gyakran nézek PSG meccset, csak megjegyeztem, hogy érdekes, hogy nem ragaszkodnak hozzá.sonic írta:Hat ha valasztani kellene hogy Pogba 70-ert vagy Matuidi ingyen, akkor en az utobbira voksolnek. Egyebkent nem nyomorek az az ember sem...Géci írta:Olyat olvastam amúgy, hogy Pogba erősen kacsingat a PSG felé 70 milla fejébe... Igy viszont olcsóért jöhetne Matuidi, mert gondolom arra posztra menne... Csak most az is érdekes, hogy oda nem kell ide meg jön?!
ESPN szerint a barca az esélyes a liga megnyerésére, mert ott olyanok játszanak mint Messi, Neymar, Fabregas stb...