Amúgy nem igazán értem,ennek mi értelme volt, ugyan úgy megmarad az az elnökség,aki ezeket véghezvitte,csak más lesz az első ember.

HozzászólásSzerző: csababarca » 2014. január 23., csütörtök 21:12
HozzászólásSzerző: Banán » 2014. január 23., csütörtök 21:10
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. január 23., csütörtök 21:01
HozzászólásSzerző: MyStiQ » 2014. január 23., csütörtök 21:00
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2014. január 23., csütörtök 20:59
HozzászólásSzerző: TBone » 2014. január 23., csütörtök 20:56
HozzászólásSzerző: Fenomen » 2014. január 23., csütörtök 20:38
HozzászólásSzerző: csababarca » 2014. január 23., csütörtök 20:35
Fenomen írta:Hagyjátok már a sport tv-t, minek nézitek? vakon vannak, fogalmuk sincs az egészről,egy hírt el sem olvasnak,semmit.
Ne mérgeljétek magatokat rajtuk, ostobák.
Ez nekünk olyan, mint másnak a Heti Hetes.
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2014. január 23., csütörtök 20:34
HozzászólásSzerző: Fenomen » 2014. január 23., csütörtök 20:33
Hagyjátok már a sport tv-t, minek nézitek? vakon vannak, fogalmuk sincs az egészről,egy hírt el sem olvasnak,semmit.
Ne mérgeljétek magatokat rajtuk, ostobák.
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. január 23., csütörtök 20:32
HozzászólásSzerző: csababarca » 2014. január 23., csütörtök 20:31
Toky írta:Ez viszont nem igaz. Pontosan lehet tudni, hogy kinek mennyi jár, mivel pontosan lehet tudni, hogy kinél volt Neymar játékjogának hány százaléka. Az átigazolási díjat ennek fényében kell elosztani.csababarca írta:Nem tudom,hogy kinek hogy kell részesülnie a bizniszből, ezt senki nem tudja, találgatunk.
HozzászólásSzerző: Fenomen » 2014. január 23., csütörtök 20:28
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. január 23., csütörtök 20:28
HozzászólásSzerző: Anyaka » 2014. január 23., csütörtök 20:27
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2014. január 23., csütörtök 20:27
HozzászólásSzerző: TBone » 2014. január 23., csütörtök 20:27
HozzászólásSzerző: torjack » 2014. január 23., csütörtök 20:26
Rosell-t talán elvitték a yardok?'shutterisland írta:csak egy órája késik a sajtótájékoztató.![]()
HozzászólásSzerző: Toky » 2014. január 23., csütörtök 20:24
Ez miért lenne meglepő? Calderon megbuktatásánál is voltak hangok, hogy Pérez volt a háttérben. Laporta ha jól tudom azért nem elnökölt tovább, mert a Barcánál van egy olyan szabály, hogy maximum 2 időszakot tölthet ki az elnök, és Ő kitöltötte. Gondolom még maradt volna.BH710 írta:a legszebb az lenne ha az a soció laporta embere lenne
Azt, hogy a Santos és a társcégek mennyit kaptak, azt eddig is tudtuk. És igen a könyvelésben kell szerepelnie. Ha jól emlékszem az újságcikkben az volt, hogy "jövőbeli befektetés"-ként volt megnevezve.csababarca írta:Gondolom majd be kell mutatni a Santosnak a papírokat,hogy ők mennyit kaptak. Az már jó kiindulópont az összeg meghatározására. A többi összegnek meg valahol nyoma van, nyoma kell hogy legyen.
Ez viszont nem igaz. Pontosan lehet tudni, hogy kinek mennyi jár, mivel pontosan lehet tudni, hogy kinél volt Neymar játékjogának hány százaléka. Az átigazolási díjat ennek fényében kell elosztani.csababarca írta:Nem tudom,hogy kinek hogy kell részesülnie a bizniszből, ezt senki nem tudja, találgatunk.
A 40 millió, ami apucinak mehetett, az után hivatalosan apucinak kell adót fizetni. Más kérdés, ha a Barca ezt szerződésben/szóban esetleg átvállalta. De ezért hivatalosan apucit büntethetik meg.Géci írta:Pedig muszáj lesz, mert amennyire tudom 40 milla repked a levegőben, ami viszont nem kevés. Az után az összeg után adózni kellet volna stb...
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2014. január 23., csütörtök 20:23
Jelenlévő fórumozók: 23 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem