Meg az orvosi szobaban egy allando tagtorjack írta:Amúgy meg Moratát lepasszoljuk a Spursnek, Pato meg jöhet helyére. Urambocsá lesz értelmes csatárunk Benzema mellé.

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. január 23., csütörtök 20:29
Meg az orvosi szobaban egy allando tagtorjack írta:Amúgy meg Moratát lepasszoljuk a Spursnek, Pato meg jöhet helyére. Urambocsá lesz értelmes csatárunk Benzema mellé.
HozzászólásSzerző: torjack » 2014. január 23., csütörtök 20:22
Kerlon írta:Én azt mondom, hogyha Benzema hoz egy 25+ gólos szezont megbízható játékkal, akkor valami fiatal tehetséget kell hozni mellé. CR meg Bale szerintem úgy is termelni fognak mellett és nem a góllövéssel lesz a probléma.Realista24 írta:A csatárkérdés evidens, egy szem Benzemával meg a fals-nine-os butasággal nem lehet nekimenni a BL címvédésnek![]()
Az már más kérdés, hogy okosan kell igazolni oda.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. január 23., csütörtök 20:09
Én azt mondom, hogyha Benzema hoz egy 25+ gólos szezont megbízható játékkal, akkor valami fiatal tehetséget kell hozni mellé. CR meg Bale szerintem úgy is termelni fognak mellett és nem a góllövéssel lesz a probléma.Realista24 írta:A csatárkérdés evidens, egy szem Benzemával meg a fals-nine-os butasággal nem lehet nekimenni a BL címvédésnek![]()
Az már más kérdés, hogy okosan kell igazolni oda.
HozzászólásSzerző: torjack » 2014. január 23., csütörtök 19:58
hehe írta:egyetlen csatár jöhet szóba, ha igazolunk valakit, mégpedig a friss világbajnok alexandre pato.
ólcsóér hozható lesz.
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. január 23., csütörtök 19:31
Ja,Suareztől 40,Bale-től 50,meg Ronaldotol 60...Géci írta:Egész szezonba kupában, ligában, BL-ben reális lenne Suareztől a 40 szerintem, de Benzema rugott már 30+-t ha jól rémlik, de lehet tévedek...Előbb derüljön már ki, hogy Isco képes ott játszani vagy sem, mert rossz gyerek nagyon meg fogja szivne ezt a 4-3-3-as felállást
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. január 23., csütörtök 18:45
Én azt tudom, mert viszonylag gyakran nézek PSG meccset, csak megjegyeztem, hogy érdekes, hogy nem ragaszkodnak hozzá.sonic írta:Hat ha valasztani kellene hogy Pogba 70-ert vagy Matuidi ingyen, akkor en az utobbira voksolnek. Egyebkent nem nyomorek az az ember sem...Géci írta:Olyat olvastam amúgy, hogy Pogba erősen kacsingat a PSG felé 70 milla fejébe... Igy viszont olcsóért jöhetne Matuidi, mert gondolom arra posztra menne... Csak most az is érdekes, hogy oda nem kell ide meg jön?!
HozzászólásSzerző: sonic » 2014. január 23., csütörtök 18:37
Hat ha valasztani kellene hogy Pogba 70-ert vagy Matuidi ingyen, akkor en az utobbira voksolnek. Egyebkent nem nyomorek az az ember sem...Géci írta:Olyat olvastam amúgy, hogy Pogba erősen kacsingat a PSG felé 70 milla fejébe... Igy viszont olcsóért jöhetne Matuidi, mert gondolom arra posztra menne... Csak most az is érdekes, hogy oda nem kell ide meg jön?!
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. január 23., csütörtök 18:33
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. január 23., csütörtök 18:25
De akkor ezen logika alapján meg teljesen fölösleges...Ha jönne Suarez, nem vagyok benne biztos, hogy ő is úgy tolná a gólokat. Annyikat eltenne mint Benzema, max kicsivel többet, de az, hogy a bajnokságba ős is tolna ilyen 40 gólt azt nehezen tudnám elképzelni.. :ozil:
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. január 23., csütörtök 18:14
Ha jönne Suarez, nem vagyok benne biztos, hogy ő is úgy tolná a gólokat. Annyikat eltenne mint Benzema, max kicsivel többet, de az, hogy a bajnokságba ős is tolna ilyen 40 gólt azt nehezen tudnám elképzelni..morientes írta:Ezt értem,meg meg is értem,de azért bennem felveti a kérdést,hogy no majd Ronaldo ver 60 gólt,Bale formába jön,akkor ő is vagy 50-et,na meg mittomén Suarez,(vagy PatoA csatárkérdés evidens, egy szem Benzemával meg a fals-nine-os butasággal nem lehet nekimenni a BL címvédésnek:mrgreen:),olyan 40-et...mi lesz itt kérem
![]()
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. január 23., csütörtök 15:33
Ezt értem,meg meg is értem,de azért bennem felveti a kérdést,hogy no majd Ronaldo ver 60 gólt,Bale formába jön,akkor ő is vagy 50-et,na meg mittomén Suarez,(vagy PatoA csatárkérdés evidens, egy szem Benzemával meg a fals-nine-os butasággal nem lehet nekimenni a BL címvédésnek:mrgreen:
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. január 23., csütörtök 14:33
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. január 23., csütörtök 14:29
Ő már csinálhat akár mit,le kell cserélni mert évek óta boldogít minket blablabla,mindig csak egy igéret marad blablabla,nem teszi magát oda elég rendesen blablabla,,,,,leírták.Ez van.Érdekes, hogy most felreppent megint a csatár kérdés, amikor épp konstans lődözi a gólokat a francia.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. január 23., csütörtök 14:08
HozzászólásSzerző: hehe » 2014. január 23., csütörtök 13:59
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2014. január 23., csütörtök 13:54
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. január 23., csütörtök 13:50
Veszélyben.wZoLee7 írta:ezért szép az NHL...nem kérdeznek, elcserélnekés ha te épp a jó meleg partokon sütteted magad de jön az sms hogy szeva, figyu mész Detroitba, tudjuk hideg van, kosz és magas a bűnözés de mész mert onnan jön helyetted más...
![]()
off vége
lemaradtam Falcao sérüléséről? mi történt? vb-je veszélyben?
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2014. január 23., csütörtök 13:49
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. január 23., csütörtök 13:45
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2014. január 23., csütörtök 13:35
Benzemát se igazolná le a kora miatt, csak ő itt van. Az nem lehet?őőő.. Benzema és közte nincs két év se, Falcao 86 február, Benzema 87 december...
Suarez és Falcao között meg kevesebb mint egy év van..
Nagyon szar indoknak tartom ezt a "már nem fiatal" "túl öreg" és társai mondatokat.
Jelenlévő fórumozók: 8 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem