Ami pedig a Bale/Neymar dolgot illeti, lehet hogy CR lép a nyáron, és hozzuk mindkettőt

HozzászólásSzerző: ericco » 2013. május 13., hétfő 22:57
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. május 13., hétfő 22:53
HozzászólásSzerző: DavieS » 2013. május 13., hétfő 22:52
Összeállhat akkor a Gervinho-Higuaín kettős..az azért ütne...Attii írta:Pletyka: Spanyol lapértesülések szerint Higuaín elfogadta az Arsenal ajánlatát, aláírt 5 évre az "Ágyúsokhoz"! :Đ
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. május 13., hétfő 22:50
HozzászólásSzerző: yvettebourne » 2013. május 13., hétfő 22:46
Van olyan, hogy krónikus honvágy?Casso írta:Konkrétan krónikus honvágyban szenved. Aztán lehet, hogy már kijött a dologból. Mondjuk én rossz vásárnak tartanám. Pár évvel ezelőtt örültem volna neki.
Higuaín nekem mindegy hova megy, de minél messzebbre annál jobb.
HozzászólásSzerző: Casso » 2013. május 13., hétfő 22:43
HozzászólásSzerző: Attii » 2013. május 13., hétfő 22:41
HozzászólásSzerző: DavieS » 2013. május 13., hétfő 22:39
Pár éve szóba hozták már velünk, akkor valami olyasmit mondtak, hogy nem érzi jól magát idegen környezetben - enyhén kifejezve, elvileg komoly volt akkoriban ez a problémája, aztán hogy azóta mi lett vele...de ha megnézzük a Sevilla idegenbeli teljesítményét, az elég sokat elárul...Casso írta:Jesús Navas? A srác nem beteg?
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. május 13., hétfő 22:37
Casso írta:Jesús Navas? A srác nem beteg? Nehezen hiszem, hogy egy ilyen problémával eligazolna onnan. Az AS szavazása egyáltalán nem lep meg. Neymar játszadozik míg, Bale tényleg szeretne idejönni és álma is a Real Madrid. (Hozzáteszem mindkettőnek egyformán örülnék.)
HozzászólásSzerző: Gascoigne » 2013. május 13., hétfő 22:36
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2013. május 13., hétfő 22:35
Ez igaz, de a kispadra ajanlotta. Ahogy Marcelo moge is ajanlott ket balhatvedet, mielott Coentraot hoztuk volna. Vagy Fofanat a kozeppalyara, gondolom ot is inkabb olyannak akit idovel beepitenenk. Debuchyt jobbhatvednek v Cabayet a kp-ra. Nem biztos, h mind bevalt volna(sot), de hogy Cabayen kivul eltudtuk volna hozni oket sz*rert-h*gyert.BBarni írta:Én is örülnék nagyon Zidane-nak de azért ő is tud mellényúlni, ha jól emlékszem Giroudot is ajánlotta nekünk!
![]()
HozzászólásSzerző: Casso » 2013. május 13., hétfő 22:26
HozzászólásSzerző: Pipita » 2013. május 13., hétfő 22:18
Steve, én nem is hiszem el hogy ő angol, hát mekkora isten volt az az ember.én Beckstől a falra másztam, McManaman volt az a szigetországi aki ideillett.
HozzászólásSzerző: Buitre » 2013. május 13., hétfő 22:17
HozzászólásSzerző: BBarni » 2013. május 13., hétfő 22:12
HozzászólásSzerző: Géci » 2013. május 13., hétfő 22:12
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2013. május 13., hétfő 22:11
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. május 13., hétfő 22:05
Sztm birná,és ha futna egy kib. szezont valami francia vagy portugál csapatba,könnyen 100 fölé mehet az ára,a mai viszonyok mellett.Üdv, én nem tudom elképzelni a serie -ben, az rossz döntés lenne. Akkor inkább franciao,vagy portugália. De lehet hogy van annyira már ünnepelt sztár,hogy mentálisan bírja a nyomást.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. május 13., hétfő 22:01
Pedig a Milanba beleillene mindenképpen, de ott meg az egyiptomi olasz játszik a balszélső poszton, szóval kétlem, hogy a Milan áldozna a brazilért. Meg amúgy is... A Juvenak nem ilyen játékos kell a többi olasz csapat meg nem nagyon tud fizetni érte manapság.R.M.C.F írta:doncsontos írta:Azért kemény dolog ez a Neymar ügy ugyanis akárhova menne barcaba vagy realba... első éveiben mindenképp Messi v Ronaldo alá kéne játszania... ami rendjén is van csak én úgy gondolom h Neymar akkor döntene jól ha először egy olyan csapatba mutatná meg magát ahol ő lehet a plusz a csapatnak. Pl Juve, Inter, Porto stb stb.. én max 35misit áldoznék rá ha adják adják ha nem nem.. anno Robinhot 24millióért igazoltuk és jelenleg van talán olyan szinten mint akkor robika! Ennyi voltam elsőre... Üdv Madridisták!
Üdv, én nem tudom elképzelni a serie -ben, az rossz döntés lenne. Akkor inkább franciao,vagy portugália. De lehet hogy van annyira már ünnepelt sztár,hogy mentálisan bírja a nyomást.
Jelenlévő fórumozók: 17 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem