hehe írta:egyetlen csatár jöhet szóba, ha igazolunk valakit, mégpedig a friss világbajnok alexandre pato.
ólcsóér hozható lesz.
Ebben max az "olcsóért hozható" az igaz.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. január 23., csütörtök 20:44
hehe írta:egyetlen csatár jöhet szóba, ha igazolunk valakit, mégpedig a friss világbajnok alexandre pato.
ólcsóér hozható lesz.
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. január 23., csütörtök 20:29
Meg az orvosi szobaban egy allando tagtorjack írta:Amúgy meg Moratát lepasszoljuk a Spursnek, Pato meg jöhet helyére. Urambocsá lesz értelmes csatárunk Benzema mellé.
HozzászólásSzerző: torjack » 2014. január 23., csütörtök 20:22
Kerlon írta:Én azt mondom, hogyha Benzema hoz egy 25+ gólos szezont megbízható játékkal, akkor valami fiatal tehetséget kell hozni mellé. CR meg Bale szerintem úgy is termelni fognak mellett és nem a góllövéssel lesz a probléma.Realista24 írta:A csatárkérdés evidens, egy szem Benzemával meg a fals-nine-os butasággal nem lehet nekimenni a BL címvédésnek![]()
Az már más kérdés, hogy okosan kell igazolni oda.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. január 23., csütörtök 20:09
Én azt mondom, hogyha Benzema hoz egy 25+ gólos szezont megbízható játékkal, akkor valami fiatal tehetséget kell hozni mellé. CR meg Bale szerintem úgy is termelni fognak mellett és nem a góllövéssel lesz a probléma.Realista24 írta:A csatárkérdés evidens, egy szem Benzemával meg a fals-nine-os butasággal nem lehet nekimenni a BL címvédésnek![]()
Az már más kérdés, hogy okosan kell igazolni oda.
HozzászólásSzerző: torjack » 2014. január 23., csütörtök 19:58
ólcsóér hozható lesz.
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. január 23., csütörtök 19:31
Ja,Suareztől 40,Bale-től 50,meg Ronaldotol 60...Géci írta:Egész szezonba kupában, ligában, BL-ben reális lenne Suareztől a 40 szerintem, de Benzema rugott már 30+-t ha jól rémlik, de lehet tévedek...Előbb derüljön már ki, hogy Isco képes ott játszani vagy sem, mert rossz gyerek nagyon meg fogja szivne ezt a 4-3-3-as felállást
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. január 23., csütörtök 18:45
Én azt tudom, mert viszonylag gyakran nézek PSG meccset, csak megjegyeztem, hogy érdekes, hogy nem ragaszkodnak hozzá.sonic írta:Hat ha valasztani kellene hogy Pogba 70-ert vagy Matuidi ingyen, akkor en az utobbira voksolnek. Egyebkent nem nyomorek az az ember sem...Géci írta:Olyat olvastam amúgy, hogy Pogba erősen kacsingat a PSG felé 70 milla fejébe... Igy viszont olcsóért jöhetne Matuidi, mert gondolom arra posztra menne... Csak most az is érdekes, hogy oda nem kell ide meg jön?!
HozzászólásSzerző: sonic » 2014. január 23., csütörtök 18:37
Hat ha valasztani kellene hogy Pogba 70-ert vagy Matuidi ingyen, akkor en az utobbira voksolnek. Egyebkent nem nyomorek az az ember sem...Géci írta:Olyat olvastam amúgy, hogy Pogba erősen kacsingat a PSG felé 70 milla fejébe... Igy viszont olcsóért jöhetne Matuidi, mert gondolom arra posztra menne... Csak most az is érdekes, hogy oda nem kell ide meg jön?!
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. január 23., csütörtök 18:33
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. január 23., csütörtök 18:25
De akkor ezen logika alapján meg teljesen fölösleges...Ha jönne Suarez, nem vagyok benne biztos, hogy ő is úgy tolná a gólokat. Annyikat eltenne mint Benzema, max kicsivel többet, de az, hogy a bajnokságba ős is tolna ilyen 40 gólt azt nehezen tudnám elképzelni.. :ozil:
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. január 23., csütörtök 18:14
Ha jönne Suarez, nem vagyok benne biztos, hogy ő is úgy tolná a gólokat. Annyikat eltenne mint Benzema, max kicsivel többet, de az, hogy a bajnokságba ős is tolna ilyen 40 gólt azt nehezen tudnám elképzelni..morientes írta:Ezt értem,meg meg is értem,de azért bennem felveti a kérdést,hogy no majd Ronaldo ver 60 gólt,Bale formába jön,akkor ő is vagy 50-et,na meg mittomén Suarez,(vagy PatoA csatárkérdés evidens, egy szem Benzemával meg a fals-nine-os butasággal nem lehet nekimenni a BL címvédésnek:mrgreen:),olyan 40-et...mi lesz itt kérem
![]()
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. január 23., csütörtök 15:33
Ezt értem,meg meg is értem,de azért bennem felveti a kérdést,hogy no majd Ronaldo ver 60 gólt,Bale formába jön,akkor ő is vagy 50-et,na meg mittomén Suarez,(vagy PatoA csatárkérdés evidens, egy szem Benzemával meg a fals-nine-os butasággal nem lehet nekimenni a BL címvédésnek:mrgreen:
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. január 23., csütörtök 14:33
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. január 23., csütörtök 14:29
Ő már csinálhat akár mit,le kell cserélni mert évek óta boldogít minket blablabla,mindig csak egy igéret marad blablabla,nem teszi magát oda elég rendesen blablabla,,,,,leírták.Ez van.Érdekes, hogy most felreppent megint a csatár kérdés, amikor épp konstans lődözi a gólokat a francia.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. január 23., csütörtök 14:08
HozzászólásSzerző: hehe » 2014. január 23., csütörtök 13:59
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2014. január 23., csütörtök 13:54
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. január 23., csütörtök 13:50
Veszélyben.wZoLee7 írta:ezért szép az NHL...nem kérdeznek, elcserélnekés ha te épp a jó meleg partokon sütteted magad de jön az sms hogy szeva, figyu mész Detroitba, tudjuk hideg van, kosz és magas a bűnözés de mész mert onnan jön helyetted más...
![]()
off vége
lemaradtam Falcao sérüléséről? mi történt? vb-je veszélyben?
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2014. január 23., csütörtök 13:49
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. január 23., csütörtök 13:45
Jelenlévő fórumozók: 19 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem