HozzászólásSzerző: sonic » 2014. január 23., csütörtök 18:33
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. január 23., csütörtök 18:15
Talan a Chelsea-nel vagy valamelyik masik nagyobb europai csapatnal volt egy hasonlo ugy, hogy vagy 2 teli es egy nyari vagy csak 1 teli es 1 nyari atigazolasi szezont kellett kihagyjanak.hehe írta:ha valóban beigazolódik, hogy itt simli volt, akkor valszeg kizárják őket egy vagy több átigazolási szezonból.
plusz esetleg pénzbírság.
HozzászólásSzerző: Toti » 2014. január 23., csütörtök 18:08
fél8kor kezdődik?és a végén kapcsolják a puhlpitust, ahol kétarc sanyi felmenti őket
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. január 23., csütörtök 18:06
plusz vincze, hogy egy "egykori barcás" is ott legyenTBone írta:Állítólag az ügy tárgyalva lesz a Sport1en, a Zuhanyhíradóban fél 8kor. kíváncsi vagyok mit mond erről egy hegyi vagy egy bognár gyuri.gondolom szokásos módon "képben lesznek".
HozzászólásSzerző: csababarca » 2014. január 23., csütörtök 18:00
Corleone írta:De basszus, miért az összegről beszélünk? Mindegy mennyi volt.. Nem ez a lényeg, hanem az, hogy olyan dolgok zajlottak le a háttérben, amire példa nem volt még. Lehet itt védeni a csapatot, én is ezt tenném, egy ideig, de ilyen esetben feltenném a kezem és mondanám, hogy ez rettentően szánalmas és csendben maradnék.
Járt itt a szája ennek a Rosellnek, hogy így-úgy Real, így-úgy fújnak a bírók nekünk és sorolhatnám hosszan.. Most megeheti amit főzött. De amúgy nem csak neki kell(ene) elmennie, hanem az egész vezetőségnek, mert biztos, hogy ez nem egyemberes dolog volt, hanem a vezetőségből többen tudtak róla.
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. január 23., csütörtök 17:59
Pedig muszáj lesz, mert amennyire tudom 40 milla repked a levegőben, ami viszont nem kevés. Az után az összeg után adózni kellet volna stb... Valami tuti fog történni! A kérdés az szerintem, hogy ez kis volumenű lesz (pénzbirság), vagy nagyobb amivel a csapatot is sújtsák pontlevonással, vagy tiltással. Engem speciel meglepne, ha ennek nem lenne komolyabb következménye. Értem én, hogy a barcáról van szó, de ez nem a Messi féle 3-4 millás "kis" adócsalás...kapor_89 írta:Ha lemond, akkor se fogja kiteríteni a dolgokat.. Soha nem fog kiderülni az igazság sajnos, bár, én nagyon adnám.. A nyakamat teszem rá, hogy több tíz millió van függőben, így a Santos is jogosan dörzsöli a markát, és kéri a maradék milliókat, ami jogosan megilletné őket..
Amúgy nem 1-2 milliókról van szó, ez tuti, nem véletlenül robbant ki ekkora botrány belőle.
HozzászólásSzerző: TBone » 2014. január 23., csütörtök 17:56
HozzászólásSzerző: hehe » 2014. január 23., csütörtök 17:55
bale for neymar egyazegybe, aztán kapjákbemindmekkora lenne, ha perez papa pókerarccal, de egy finom kis kacsintással odatolna neymarért egy fehér papírzsepire ráírt 57 milliós ajánlatot.mondjuk egy élő műsorban. :Đ
HozzászólásSzerző: Corleone » 2014. január 23., csütörtök 17:55
HozzászólásSzerző: Toti » 2014. január 23., csütörtök 17:54
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. január 23., csütörtök 17:50
Ehhez sem kell túl sok gógyi, hogy épeszű ember ilyen kockázatot nem vállal be 10-20 millió euróért, itt bizony durván Bale ára körül volt a biznisz ,ha nem több...csababarca írta:TBone írta: a lemondással kb elismerte, hogy gáz van, én már csak a bírósági határozatokra várok, hogy ők mit hoznak ki ebből a hivatalos vizsgálatok után, mert addig ugye minden csak találgatás. az átigazolási piacról való kizárás nekem tetszene..
Teszem azt, bebizonyítja a bíróság,hogy összvissz 70M volt az átigazolási összeg.
Ezt elfogadnátok,vagy menne tovább, a biztos nem annyi volt,stb duma?
HozzászólásSzerző: csababarca » 2014. január 23., csütörtök 17:50
Toti írta:én speciel, ha a bíróság fogja kijelenteni hamarabb elfogom hinni, mint bármilyen barcelona kötődésű embertől. pláne ezek után.Teszem azt, bebizonyítja a bíróság,hogy összvissz 70M volt az átigazolási összeg.
(de biztos nem annyi volt)
HozzászólásSzerző: Toti » 2014. január 23., csütörtök 17:48
én speciel, ha a bíróság fogja kijelenteni hamarabb elfogom hinni, mint bármilyen barcelona kötődésű embertől. pláne ezek után.Teszem azt, bebizonyítja a bíróság,hogy összvissz 70M volt az átigazolási összeg.
HozzászólásSzerző: kapor_89 » 2014. január 23., csütörtök 17:47
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. január 23., csütörtök 17:47
HozzászólásSzerző: @Sonny » 2014. január 23., csütörtök 17:46
Biztos nem annyi volt.csababarca írta:TBone írta: a lemondással kb elismerte, hogy gáz van, én már csak a bírósági határozatokra várok, hogy ők mit hoznak ki ebből a hivatalos vizsgálatok után, mert addig ugye minden csak találgatás. az átigazolási piacról való kizárás nekem tetszene..
Teszem azt, bebizonyítja a bíróság,hogy összvissz 70M volt az átigazolási összeg.
HozzászólásSzerző: csababarca » 2014. január 23., csütörtök 17:45
TBone írta: a lemondással kb elismerte, hogy gáz van, én már csak a bírósági határozatokra várok, hogy ők mit hoznak ki ebből a hivatalos vizsgálatok után, mert addig ugye minden csak találgatás. az átigazolási piacról való kizárás nekem tetszene..
Illetve képbe kerülhetne Oleguer, hátha őt visszavehetnénk. Szép idők jönnének!Realista24 írta:De szép is lenne, ha kizárnának titeket az átigazolási szezonból.
Valdes elröppen, Puyol maradhat...
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. január 23., csütörtök 17:44
vagy csak saját nevelést vehetnek vissza, sokszoros árakonRealista24 írta:De szép is lenne, ha kizárnának titeket az átigazolási szezonból.
Valdes elröppen, Puyol maradhat...
HozzászólásSzerző: TBone » 2014. január 23., csütörtök 17:43
vagyis inkább az ártatlanság véLelme.'shutterisland írta:attól függetlenül, hogy az ártatlanság védelme
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. január 23., csütörtök 17:42
Jelenlévő fórumozók: 15 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem