Toti írta:nálam nem, de nálatok igen. számtalanszor bebizonyították már a hülyeséget. ezért röhögtem.Ez nálad azzal egyenlő,hogy 57M-be került összesen?
azt írtam, h sztem 57 milla? nem. azt írtam, h a barcások akkor is ezt fogják mondani.a neked ebből ez jött le,akkor ülj vissza az iskolapadba szövegértelmezési órákra.![]()
nyugalom. nem kell a személyeskedés.na ez a válaszod is arra a kérdésre, h látják-e már a barcások, h milyen sunyi és álszent a klub?... gratulálok.Igen, én személy szerint többé nem merek kimenni az utcára, mert elfogadtam,hogy egy semmilyen múlttal rendelkező tehetséget vettünk 57M-ért. Sajnálom, én kérek elnézést érte. Mondjuk így nem is tudom,hogy fogok élni tovább,nehéz lesz.
1. Most se mondja senki ezt, pláne nem ezek után. Inkább senki sem mond semmit,mivel senki nem is tud semmit. Találgat mindenki.
2. nem én kezdtem a személyeskedést.
3. Nem tudom mire válasz ez, de akkor is így gondolom,hogy én ettől nem fogom magam rosszul érezni, max nem ugatok Perez átigazolási politikájára ezek után, mert hiteltelen lennék. Bár eddig sem tettem, mert semmi köze hozzá egy barcásnak,hogy kiket vesz meg a madrid, és mennyiért. Nehogymár én érezzem szarul magam,mert egy szemétláda elnöke lett a klubnak, akit már a kinevezésekor se néztem semmibe.