heccsat írta:csak kérdezném a barca szurkolókat akik itt erősködtek nyáron, hogy már pedig 57 millió volt, hogy mostmár legalább kicsit rosszul érzik magukat? vagy legalább egy kicsit látják, hogy milyen undorító a saját klubjuk és elnökük, a ferdítés a média befolyásolása? vagy úgy mit gondoltok?
Igen, én személy szerint többé nem merek kimenni az utcára, mert elfogadtam,hogy egy semmilyen múlttal rendelkező tehetséget vettünk 57M-ért. Sajnálom, én kérek elnézést érte. Mondjuk így nem is tudom,hogy fogok élni tovább,nehéz lesz.
Média befolyásolása? ők kezdték az egész ügyet kibontani, most meg ők ugatnak a legjobban, katalán médiát is beleértve, de jah, "média befolyásolása". Hangzatos kifejezés lett a fórumon, kár hogy most semmi köze az egészhez.
Mint amikor egy politizálás folyik társaságban, 5 perc után előkerül a zsidó, trianon, 8 év, monnyon le kifejezések,mert olyan jól hangzanak.
Még mindig senki sem tud semmit egyébként,csak találgat mindenki. Lehet,hogy az átigazolás 57M volt, amit a Santosnak fizettünk. Csak közbe mentek kenőpénzek a faternek, cégeknek, stb. De maga az átigazolási pénz az lehet,hogy 57M volt,és Neymar és a Santos ezt írták alá.
Azt,hogy Rosell még hova rakott el pénzeket ezen ügy alatt, az itt a lényegi kérdés.