Valdes elröppen, Puyol maradhat...

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. január 23., csütörtök 17:42
HozzászólásSzerző: csababarca » 2014. január 23., csütörtök 17:41
Toti írta:nálam nem, de nálatok igen. számtalanszor bebizonyították már a hülyeséget. ezért röhögtem.Ez nálad azzal egyenlő,hogy 57M-be került összesen?
azt írtam, h sztem 57 milla? nem. azt írtam, h a barcások akkor is ezt fogják mondani.a neked ebből ez jött le,akkor ülj vissza az iskolapadba szövegértelmezési órákra.![]()
nyugalom. nem kell a személyeskedés.na ez a válaszod is arra a kérdésre, h látják-e már a barcások, h milyen sunyi és álszent a klub?... gratulálok.Igen, én személy szerint többé nem merek kimenni az utcára, mert elfogadtam,hogy egy semmilyen múlttal rendelkező tehetséget vettünk 57M-ért. Sajnálom, én kérek elnézést érte. Mondjuk így nem is tudom,hogy fogok élni tovább,nehéz lesz.
HozzászólásSzerző: Toti » 2014. január 23., csütörtök 17:38
nálam nem, de nálatok igen. számtalanszor bebizonyították már a hülyeséget. ezért röhögtem.Ez nálad azzal egyenlő,hogy 57M-be került összesen?
a neked ebből ez jött le,akkor ülj vissza az iskolapadba szövegértelmezési órákra.
na ez a válaszod is arra a kérdésre, h látják-e már a barcások, h milyen sunyi és álszent a klub?... gratulálok.Igen, én személy szerint többé nem merek kimenni az utcára, mert elfogadtam,hogy egy semmilyen múlttal rendelkező tehetséget vettünk 57M-ért. Sajnálom, én kérek elnézést érte. Mondjuk így nem is tudom,hogy fogok élni tovább,nehéz lesz.
el ne sírd magad azért, ha nem tetszik a stílus.Érdekes,mások tudnak korrekten társalogni erről,csak Neked derogál normálisan értelmezni,reagálni dolgokra.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. január 23., csütörtök 17:35
HozzászólásSzerző: csababarca » 2014. január 23., csütörtök 17:33
Toti írta:Még mindig senki sem tud semmit egyébként,csak találgat mindenki. Lehet,hogy az átigazolás 57M volt, amit a Santosnak fizettünk. Csak közbe mentek kenőpénzek a faternek, cégeknek, stb. De maga az átigazolási pénz az lehet,hogy 57M volt,és Neymar és a Santos ezt írták alá.
Azt,hogy Rosell még hova rakott el pénzeket ezen ügy alatt, az itt a lényegi kérdés.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ééééééééééés tudtam.
teljesen, de tényleg TELJESEN mindegy mi lesz az ügy vége, a barca szurkolók úgyis azt fogják kihozni, h 57 millióba került neymar mert ennyi ment a santos számlájára.
komolyan mondom én már beszarok rajtatok.
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2014. január 23., csütörtök 17:31
HozzászólásSzerző: Toti » 2014. január 23., csütörtök 17:29
Még mindig senki sem tud semmit egyébként,csak találgat mindenki. Lehet,hogy az átigazolás 57M volt, amit a Santosnak fizettünk. Csak közbe mentek kenőpénzek a faternek, cégeknek, stb. De maga az átigazolási pénz az lehet,hogy 57M volt,és Neymar és a Santos ezt írták alá.
Azt,hogy Rosell még hova rakott el pénzeket ezen ügy alatt, az itt a lényegi kérdés.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. január 23., csütörtök 17:24
Bőven elég, hogy Rosell ilyen okos módon bemocskolta a Barcát és hírnevét és talán őket se fogják úgy kezelni, mint a kis ártatlan Barcelona.Amúgy nyilván örülnék neki, ha szarban lennénekde nem hioszem, hogy ebből valami hatalmas nagy botrány lenne, gondolok ott eltiltásokra, kitiltásokra stb... túl nagy név a Barca... nem lehet csak úgy eltüntetni. Pénz, pénz és pénz...
HozzászólásSzerző: csababarca » 2014. január 23., csütörtök 17:23
HozzászólásSzerző: BH710 » 2014. január 23., csütörtök 17:19
HozzászólásSzerző: Toky » 2014. január 23., csütörtök 17:19
Őőő, ez nem éppen így van.csababarca írta:Még mindig senki sem tud semmit egyébként,csak találgat mindenki. Lehet,hogy az átigazolás 57M volt, amit a Santosnak fizettünk. Csak közbe mentek kenőpénzek a faternek, cégeknek, stb. De maga az átigazolási pénz az lehet,hogy 57M volt,és Neymar és a Santos ezt írták alá.
Azt,hogy Rosell még hova rakott el pénzeket ezen ügy alatt, az itt a lényegi kérdés.
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. január 23., csütörtök 17:17
Tehát nem a szavak embere.Realista24 írta:Ahogy Rosell mondaná és PONT!!!
Sáros vagyok, pont.
Lemondok, pont
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. január 23., csütörtök 17:15
Ahogy Rosell mondaná és PONT!!!Anthony írta:Ti itt mind tévedésben vagytok. A Santos 17 millát kapott, TEHÁT Neymar 17 millióba került, ő volt a LEGOLCSÓBB vétel!!
HozzászólásSzerző: heccsat » 2014. január 23., csütörtök 17:11
hát azért egy szervezet elnökének viselkedése, cselekedetei szerintem igen nagy mértékben befolyásolják magát a szervezetet is, magukról állítanak ki bizonyítványt egy ilyen elnökkelateeemadrid írta:attól miért lenne undorító a klubjuk, hogy egy senkiházi arrogáncs köcsög volt az elnökük?
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. január 23., csütörtök 17:09
Aztán nyáron nem nagyon kéne venni senkitdzsi91 írta:NEM a barcelona megsemmisítését akarja itt senki...csak igazságszolgáltatást.Szerintem abban mindenki ki egyezne, hogy pénzbírság(Mondjuk az "eltűnt" pénz összegét)+kitíltás a nyári átigazolási szezonból.Szerintem ez korrekt lenne , ha kiderülne ,hogy tényleg el lett "csalva" a Neymar story.
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. január 23., csütörtök 17:09
A válasz benne van a hozzászólásban...probléma-megoldás, az amerikai kormány gyakran használja...előidézel egy problémát, mindenki pánikol,majd megjelensz mint a megmentő és a birkák ünnepelnek téged...szimpla tömegpszihológiaBH710 írta:azt nem értem az egész dologban h az a soció aki feljelentette Rossellt annak mi volt az érdeke ebben? saját fészkébe nem piszkít az ember. laportának innentől kezdve nem is lehetne simább útja a visszatérésig
HozzászólásSzerző: Anthony » 2014. január 23., csütörtök 17:09
HozzászólásSzerző: sander » 2014. január 23., csütörtök 17:08
csababarca írta:szóval egy gyanútól nem fog lemondani senki,ha ártatlannak hiszi magát.
Viszont tuti nem ártatlan, mert akkor nem mondana le.
Lemond, de ugyanúgy meghurcolják (jogosan), szóval ezzel ő semmit nem nyerhet már.
(olvastam itt is olyanokat,hogy menti a bőrét, stb, ezért mond le...ez hülyeség, maximum a klubot menti, hogy a tárgyaláson ne az legyen a megszólítása,hogy Sandro Rosell az FCB jelenlegi elnöke.)
Most az hogy Neymar bűnös e ebben,azt nem tudom.
Viszont szerintem itt már sokkal súlyosabb ügyek fognak kiderülni,és ettől van beijedve Rosell, nem egy ilyen átigazolási herce hurca miatt van ez az egész lemondás.
SZóval lesznek itt még cifra dolgok.
Miért éreznék rosszul magukat ? Ő kiáll azért amit az ő klubja nyilvánosságra hozz. Mint ahogy mi is. Nálunk is történtek már furcsaságok (Calderon). Azért szerintem nem kell a ló túl oldalára esni.heccsat írta:csak kérdezném a barca szurkolókat akik itt erősködtek nyáron, hogy már pedig 57 millió volt, hogy mostmár legalább kicsit rosszul érzik magukat? vagy legalább egy kicsit látják, hogy milyen undorító a saját klubjuk és elnökük, a ferdítés a média befolyásolása? vagy úgy mit gondoltok?
1 év volt hátra a szerződéséből és ha voltak akkora marhák hogy egyáltalán fizettek érte akkor most magukra vessenek. Bár én inkább azt tartom valószínűnek hogy Perez elment és megpróbálta leigazolni Rosell pedig annyira összecsinálta magát hogy inkább bevállalta ezt. Pechére bebukott. Most biztos jönnek majd itt az újságok és az átigazolási díjak is.Savant írta:Nem írtam én ilyet, hogy Perez mondta. Több újság is megszellőztette már. Volt itt 90-ről szó, 115-ről, 126-ról, 140-ről.
De hogy nem 56 az olyan biztos, mint hogy itt ülök.
HozzászólásSzerző: csababarca » 2014. január 23., csütörtök 17:07
heccsat írta:csak kérdezném a barca szurkolókat akik itt erősködtek nyáron, hogy már pedig 57 millió volt, hogy mostmár legalább kicsit rosszul érzik magukat? vagy legalább egy kicsit látják, hogy milyen undorító a saját klubjuk és elnökük, a ferdítés a média befolyásolása? vagy úgy mit gondoltok?
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2014. január 23., csütörtök 17:04
attól miért lenne undorító a klubjuk, hogy egy senkiházi arrogáncs köcsög volt az elnökük?heccsat írta:csak kérdezném a barca szurkolókat akik itt erősködtek nyáron, hogy már pedig 57 millió volt, hogy mostmár legalább kicsit rosszul érzik magukat? vagy legalább egy kicsit látják, hogy milyen undorító a saját klubjuk és elnökük, a ferdítés a média befolyásolása? vagy úgy mit gondoltok?
vagy pont a barcát próbálta védeni. vagy pl. pont csak laportát akarja elnöknek.azt nem értem az egész dologban h az a soció aki feljelentette Rossellt annak mi volt az érdeke ebben? saját fészkébe nem piszkít az ember. laportának innentől kezdve nem is lehetne simább útja a visszatérésig
Jelenlévő fórumozók: 25 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem