morientes írta:Hát mert normális közegben,ha egy vezetőre akár a gyanú árnyéka is rávetül,legyen az sportvezető,politikus stb,az lemond.Nyilván odahaza ez szokatlan,ezért aztán pl neked furcsa,de normális helyen ez így megy...
Nyilván így van, csak tudod, eddig hangosan mondta mindig,hogy mennyi az annyi, szóval egy gyanútól nem fog lemondani senki,ha ártatlannak hiszi magát.
Viszont tuti nem ártatlan, mert akkor nem mondana le.
Lemond, de ugyanúgy meghurcolják (jogosan), szóval ezzel ő semmit nem nyerhet már.
(olvastam itt is olyanokat,hogy menti a bőrét, stb, ezért mond le...ez hülyeség, maximum a klubot menti, hogy a tárgyaláson ne az legyen a megszólítása,hogy Sandro Rosell az FCB jelenlegi elnöke.)
Most az hogy Neymar bűnös e ebben,azt nem tudom.
Viszont szerintem itt már sokkal súlyosabb ügyek fognak kiderülni,és ettől van beijedve Rosell, nem egy ilyen átigazolási herce hurca miatt van ez az egész lemondás.
SZóval lesznek itt még cifra dolgok.
Remy írta:
Amúgy nyilván örülnék neki, ha szarban lennének

de nem hioszem, hogy ebből valami hatalmas nagy botrány lenne, gondolok ott eltiltásokra, kitiltásokra stb... túl nagy név a Barca... nem lehet csak úgy eltüntetni. Pénz, pénz és pénz...

morientes írta: Amúgy azzal hogy lemond,mit ér el? ugyanúgy perbe fogják, megbüntetik,stb. Akkor mire jó ez?
EGyrészt így van, túl nagy klub, ráadásul domináns is európában is, spanyolországban is.
Másrészt ezért azon kívül,hogy kizárnak 1 évre az átigazolásokból,mást mit lehet csinálni a klubbal?
Nem fogják felszámolni a klubbot, ilyen miatt, persze Ti örülnétek neki,de ez nem így megy.
Itt a vezetőség hibázott, emiatt nem szívhat az egész klub.
Mondjuk engednek odaülni egy vezetőségi tagot, aki nyilván szintén benne van, okos döntés...