HozzászólásSzerző: gunner » 2014. január 23., csütörtök 14:55
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. január 23., csütörtök 14:54
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. január 23., csütörtök 14:48
A bajnoki pontokat én is hülyeségnek tartom, de az UEFA szankcionálhatja őket. És fennáll a valószínűsége a transzferpiacról való kizárásnak is. Mondjuk nagyon nem érinti őket, úgyis csak saját nevelések játszanak.BBeno írta:ilyet én is olvastam a napokban de egyáltalán nem foglalkoztam vele mert úgy volt a hír hogy levonhatnak 22 pontot a ligában és 2 évre kitehetik őket a BLből, gondoltam mi köze a két szövetségnek egymáshoz úgyhogy nem is foglalkoztam ezzel. remélem számunkra a legszebb lesz ez az este vagy az elkövetkező információkRealista24 írta:Na, korábban voltak hírek arról, hogy ha valami súlyos vétséget követtek el, akár a BL-ből is tilthatják őket két évre. Kíváncsian várom a fejleményeket.![]()
![]()
HozzászólásSzerző: BBeno » 2014. január 23., csütörtök 14:42
ilyet én is olvastam a napokban de egyáltalán nem foglalkoztam vele mert úgy volt a hír hogy levonhatnak 22 pontot a ligában és 2 évre kitehetik őket a BLből, gondoltam mi köze a két szövetségnek egymáshoz úgyhogy nem is foglalkoztam ezzel. remélem számunkra a legszebb lesz ez az este vagy az elkövetkező információkRealista24 írta:Na, korábban voltak hírek arról, hogy ha valami súlyos vétséget követtek el, akár a BL-ből is tilthatják őket két évre. Kíváncsian várom a fejleményeket.
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2014. január 23., csütörtök 14:41
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. január 23., csütörtök 14:40
HozzászólásSzerző: BBeno » 2014. január 23., csütörtök 14:36
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. január 23., csütörtök 14:23
A Neymar ügy miatt. Valakinek csúnyán rálépett a tyúkszemére.Amugy Rosellnek miért kellene lemondania?
HozzászólásSzerző: hehe » 2014. január 23., csütörtök 14:22
mert balfaszabb, mint calderonAmugy Rosellnek miért kellene lemondania?
HozzászólásSzerző: sander » 2014. január 23., csütörtök 14:19
Nagyon bírom amikor így mutatják be hogy egy játékos mennyibe van a klubjának. Csak azt felejtik el ilyenkor megemlíteni hogy ha tetszik ha nem Bale is folyamatosan termeli a pénzt. Lehet hogy magas a fizuja de ilyenkor miért nem nézik meg hogy a klubnak mennyi a haszna az ő szponzori szerződései miatt ? Egyszer egy ilyenre nagyon kíváncsi lennék hogy fordítva mi a helyzet....Realista24 írta:Támad a katalán sajtó![]()
Addig matekoztak az átigazolási díjjal, fizetésekkel, fénymásolópapírral, amíg kihozták, hogy Bale 265 millió eurójába van a Realnak. Amivel nincs semmi gond, mert az átigazolási díj és a bruttó fizu lefedi ezt az összeget.
A kérdés csak az, hogy mi a makkomért foglalkoznak ezzel?![]()
Messi átigazolási díj nélkül 200 millióba van öt év alatt.
Rosell meg monnyon má le
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. január 23., csütörtök 14:13
A koncepció nem rossz, csak mi kKerlon írta:Realista24 írta:Támad a katalán sajtó![]()
Addig matekoztak az átigazolási díjjal, fizetésekkel, fénymásolópapírral, amíg kihozták, hogy Bale 265 millió eurójába van a Realnak. Amivel nincs semmi gond, mert az átigazolási díj és a bruttó fizu lefedi ezt az összeget.
Rosell meg monnyon má leCsak a szokásos terelés, hogyha mi nem vagyunk tiszták próbáljuk enyhíteni a körülményeket azzal, hogy más is ezt csinálja.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. január 23., csütörtök 14:11
Realista24 írta:Támad a katalán sajtó![]()
Rosell meg monnyon má le
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. január 23., csütörtök 14:09
Ennyi.hehe írta:gündögan oszt pipakobra.
Remelem beleszamoltak azt is, hogy 5 ev alatt Bale hany mezt hasznal el osszesen, az edzokozpontban csak miatta kell futeni egy plusz szobat, meg hogy az idegenbeli utazasoknal mennyibe kerul a szalloda, repulojegy, a viz amit elhasznal tussolaskor, az audi szponzor autokrol nem is beszelve. Lesz az meg 300 isRealista24 írta:Támad a katalán sajtó![]()
Addig matekoztak az átigazolási díjjal, fizetésekkel, fénymásolópapírral, amíg kihozták, hogy Bale 265 millió eurójába van a Realnak.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. január 23., csütörtök 14:03
HozzászólásSzerző: hehe » 2014. január 23., csütörtök 14:01
gündögan oszt pipakobra.sonic írta:En is igy gondolom. Helyettesnek tul draga, kezdobe meg nem eleg jo. Kicsit ket szek kozott a foldre ultunk. Azt adom hogy valaki kellett, csak nagyon belevalasztottunk szerintem.cart írta:Xabinak kéne már a helyettesnek lennie, és a kezdőbe kellett volna embert venni. Így most van két félmegoldás...
Hozzateszem hogy hosszutavon meg jo lehet, ha sokat fejlodik...
HozzászólásSzerző: cart » 2014. január 23., csütörtök 13:57
HozzászólásSzerző: sonic » 2014. január 23., csütörtök 13:54
En is igy gondolom. Helyettesnek tul draga, kezdobe meg nem eleg jo. Kicsit ket szek kozott a foldre ultunk. Azt adom hogy valaki kellett, csak nagyon belevalasztottunk szerintem.cart írta:Xabinak kéne már a helyettesnek lennie, és a kezdőbe kellett volna embert venni. Így most van két félmegoldás...
HozzászólásSzerző: cart » 2014. január 23., csütörtök 13:46
Xabinak kéne már a helyettesnek lennie, és a kezdőbe kellett volna embert venni. Így most van két félmegoldás...h3x0r írta:Vagy szerintem most jobb lenne ha Xabinak iden se lenne helyettese?
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. január 23., csütörtök 13:39
A hozzaszolasod egyik reszel egyetertettem, ezzel a teljesen feleslegesennel viszont nem.sonic írta:A puzzle utolso darabja lett volna, es ra kellett volna aldozni mondjuk 20 (max 30) millio eurot a nyaron egy ilyen jatekosra, akkor azt mondanam hogy legnagyobb eselyesei lennenk a BL-nek. Igy viszont nem. Helyette igazoltunk teljesen feleslegesen 30 millioert egy gyenge Xabi helyettest, meg egy 0 tapasztalattal rendelkezo megbizhatatlan brazilt 6 millioert...Nagy szerencsetlensegunkre raadasul az egyetlen jatekos a keretben aki ugy-ahogy betudna tolteni azt a helyet leserult egesz tavaszra amikor a sorsdonto meccsek vannak.
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2014. január 23., csütörtök 13:17
csak én úgy gondoltam, hogy te csinálod meg nekiRealista24 írta: Hey, a tetoválás mocsokra megy, nem rám.
Jelenlévő fórumozók: 18 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem