HozzászólásSzerző: Géci » 2014. január 23., csütörtök 18:33
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. január 23., csütörtök 18:25
De akkor ezen logika alapján meg teljesen fölösleges...Ha jönne Suarez, nem vagyok benne biztos, hogy ő is úgy tolná a gólokat. Annyikat eltenne mint Benzema, max kicsivel többet, de az, hogy a bajnokságba ős is tolna ilyen 40 gólt azt nehezen tudnám elképzelni.. :ozil:
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. január 23., csütörtök 18:14
Ha jönne Suarez, nem vagyok benne biztos, hogy ő is úgy tolná a gólokat. Annyikat eltenne mint Benzema, max kicsivel többet, de az, hogy a bajnokságba ős is tolna ilyen 40 gólt azt nehezen tudnám elképzelni..morientes írta:Ezt értem,meg meg is értem,de azért bennem felveti a kérdést,hogy no majd Ronaldo ver 60 gólt,Bale formába jön,akkor ő is vagy 50-et,na meg mittomén Suarez,(vagy PatoA csatárkérdés evidens, egy szem Benzemával meg a fals-nine-os butasággal nem lehet nekimenni a BL címvédésnek:mrgreen:),olyan 40-et...mi lesz itt kérem
![]()
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. január 23., csütörtök 15:33
Ezt értem,meg meg is értem,de azért bennem felveti a kérdést,hogy no majd Ronaldo ver 60 gólt,Bale formába jön,akkor ő is vagy 50-et,na meg mittomén Suarez,(vagy PatoA csatárkérdés evidens, egy szem Benzemával meg a fals-nine-os butasággal nem lehet nekimenni a BL címvédésnek:mrgreen:
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. január 23., csütörtök 14:33
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. január 23., csütörtök 14:29
Ő már csinálhat akár mit,le kell cserélni mert évek óta boldogít minket blablabla,mindig csak egy igéret marad blablabla,nem teszi magát oda elég rendesen blablabla,,,,,leírták.Ez van.Érdekes, hogy most felreppent megint a csatár kérdés, amikor épp konstans lődözi a gólokat a francia.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. január 23., csütörtök 14:08
HozzászólásSzerző: hehe » 2014. január 23., csütörtök 13:59
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2014. január 23., csütörtök 13:54
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. január 23., csütörtök 13:50
Veszélyben.wZoLee7 írta:ezért szép az NHL...nem kérdeznek, elcserélnekés ha te épp a jó meleg partokon sütteted magad de jön az sms hogy szeva, figyu mész Detroitba, tudjuk hideg van, kosz és magas a bűnözés de mész mert onnan jön helyetted más...
![]()
off vége
lemaradtam Falcao sérüléséről? mi történt? vb-je veszélyben?
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2014. január 23., csütörtök 13:49
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. január 23., csütörtök 13:45
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2014. január 23., csütörtök 13:35
Benzemát se igazolná le a kora miatt, csak ő itt van. Az nem lehet?őőő.. Benzema és közte nincs két év se, Falcao 86 február, Benzema 87 december...
Suarez és Falcao között meg kevesebb mint egy év van..
Nagyon szar indoknak tartom ezt a "már nem fiatal" "túl öreg" és társai mondatokat.
HozzászólásSzerző: hehe » 2014. január 23., csütörtök 13:34
az elég indok, hogy szanaszétszarrá baszták tegnap a lábát?petiamadridista írta:őőő.. Benzema és közte nincs két év se, Falcao 86 február, Benzema 87 december...asszem akkor falcaot is kihúzhatjuk a listáról, pláne, hogy nem is fiatal.
Suarez és Falcao között meg kevesebb mint egy év van..
Nagyon szar indoknak tartom ezt a "már nem fiatal" "túl öreg" és társai mondatokat.
HozzászólásSzerző: Remy » 2014. január 23., csütörtök 13:27
Nyilván nem 50 milla de ha olyan üzletet kötnénk, hogy pénz + játékos, akkor... 35+ Benzemah3x0r írta:Benz + 50 milla?Remy írta:Ha Suarez elmegy tőlük, akkor úgyis kell nekik csatárMorata + 50 milla?
![]()
Amúgy meg, ha mindenképpen bele kéne vonni játékost, akkor Benzemát adnám oda a pénz mellé, mert együtt úgyis luxus lenne itt tartani őket.
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2014. január 23., csütörtök 13:19
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. január 23., csütörtök 13:07
Benz + 50 milla?Remy írta:Ha Suarez elmegy tőlük, akkor úgyis kell nekik csatárMorata + 50 milla?
![]()
Amúgy meg, ha mindenképpen bele kéne vonni játékost, akkor Benzemát adnám oda a pénz mellé, mert együtt úgyis luxus lenne itt tartani őket.
HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2014. január 23., csütörtök 13:00
őőő.. Benzema és közte nincs két év se, Falcao 86 február, Benzema 87 december...asszem akkor falcaot is kihúzhatjuk a listáról, pláne, hogy nem is fiatal.
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. január 23., csütörtök 12:42
Ha adnak hozzá szájkosarat,akkor hadd szóljonRealista24 írta:Isco+egy laza ötvenes és már itt is van Suarezhehe írta:asszem akkor falcaot is kihúzhatjuk a listáról, pláne, hogy nem is fiatal.
jó lesz ez a benzema nekünk még jó sokáig
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2014. január 23., csütörtök 12:09
Jelenlévő fórumozók: 12 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem