Mondtam én hogy nem lesz ott gond a két távozó, megoldják

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. január 23., csütörtök 17:06
Mondtam én hogy nem lesz ott gond a két távozó, megoldják
HozzászólásSzerző: MyStiQ » 2014. január 23., csütörtök 17:03
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. január 23., csütörtök 16:57
Újjáépíteni? Fellainin kívül mit épített volna eddig újjá? Tavaly is láttuk, hogy Rooney és RvP nélkül csak egy munkás középpályája van a MU-nak. Idén ez a két játékos szerintem összesen nem játszott 20 meccset.Ez a Moyes egy jó edző, ha odaadsz neki egy középjó csapatot szinten tartja, hozza a tutit, de újjáépíteni, elindítani, sikerre vezetni nem tud.
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. január 23., csütörtök 16:13
Ebben egyet értünk.Ez már nem az everton....Ez a Moyes egy jó edző, ha odaadsz neki egy középjó csapatot szinten tartja, hozza a tutit, de újjáépíteni, elindítani, sikerre vezetni nem tud.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. január 23., csütörtök 16:00
Én mindig úgy tekintettem rá, mint valami bölcsebb Mourinho, Mourinho a szürke mágus ő meg a fehérmorientes írta: Ezt adom.És még valami...tűzbe tudta tartani a nem alap embereket is,akik ha bementek,felszántották a pályát...
Egyszer nyilatkozta is,hogy nem a kezdőembereket nehéz motiválni,azok motiváltak mert kezdenek,hanem a kiegészìtő embereket kell tűzben tartani...
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. január 23., csütörtök 15:54
Ezt adom.És még valami...tűzbe tudta tartani a nem alap embereket is,akik ha bementek,felszántották a pályát...Fergie ahhoz nagyon értett, hogy a játékosait jobbnak mutassa, vagy azzá is tegye, ezzel összefosatva az ellenfelet. Persze ilyen young félékkel nehéz, de neki még az is ment többé-kevésbé.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. január 23., csütörtök 15:49
Fergie ahhoz nagyon értett, hogy a játékosait jobbnak mutassa, vagy azzá is tegye, ezzel összefosatva az ellenfelet. Persze ilyen young félékkel nehéz, de neki még az is ment többé-kevésbé.morientes írta: De de,pont azt mondom hogy előbb kellett volna,még a nyáron,egy kreativ kp-al egyetemben középre,ahogy azt a kollega is írta.
Fellaininek nagy falatnak tűnik a feladat,nem véletlen hogy nem nagyon játszik.Dany Wellback meg lehet rugdossa a gólokat,de nekem akkor sem meggyőző,hiányzik belőle az az ész,ami ehhez a játékhoz szükséges ami Rooneyban pl megvan.RvP-ben meg lehet hogy annyira nincs,de az meg alapból nagyon érzi a kaput,bár néha a helyzetkihasználása neki is pocsék....de erre meg azt mondom csatár sors,benne van.
Ettől független,én Mataval sem várok lényeges javulást,kellene oda még egy fazonszabász,talán akkor.És minthogyha a morál is esett volna jócskán az utóbbi időben,ami mondjuk nem is csoda....
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. január 23., csütörtök 15:25
De de,pont azt mondom hogy előbb kellett volna,még a nyáron,egy kreativ kp-al egyetemben középre,ahogy azt a kollega is írta.Azért ne mondjátok már, hogy Mata nem előrelépés bárkivel szemben a Manchesterben!
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. január 23., csütörtök 15:00
HozzászólásSzerző: wxyz » 2014. január 23., csütörtök 14:56
Pedig igaza van. Sokat tett ő a mostanában jól játszó CityértKerlon írta:Ja és ezt a bohócot olvassátok:http://www.fourfourtwo.hu/hirek/anglia/ ... ester-city
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. január 23., csütörtök 14:47
carrick tata, cleverly túlértékelt dokkmunkás, fellaini meg lassú mint a nagyanyámKerlon írta:Azért ne mondjátok már, hogy Mata nem előrelépés bárkivel szemben a Manchesterben!
Inkább ez a legnagyobb hiány posztjuk, mert Kagawa nem teljesít jól, a szélsők szarok és nincs aki kiszolgálja Welbecket, akit bár leírtak nagyon, de nem szerepel idén vészesen. Carrick, Fellaini meg Cleverly azért csak megoldja a védekezést és elöl már van egy értelmes emberük, ha felépül RvP meg Rooney, akkor bőven jók lehetnek bárki ellen. Januzaj gyerek se rossz, de 18 évesen még kevés egy ManUhoz. Amúgy én Jonest és Fllainit szerepeltetném a középpályán.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. január 23., csütörtök 14:39
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. január 23., csütörtök 14:09
HozzászólásSzerző: Marci77 » 2014. január 23., csütörtök 12:43
Egy embert igazoltak,szerintem meg mindig nem a legfobb helyekre. Ezt az erik a nagycsapatot igy nem tudom mire vélni. 1 fecske nem csinál nyarat. Kellenek még emberek,de legalább a kezdeti lépés megtörtént.messideco írta:Érik a Unitednél a nagycsapat?
A kapus poszt rendben, de nyáron a védelmet nagyon össze kell rakni. Egy Carrick-Fellaini Mata-Kagawa-Januzaj középpálya jó lehet jövőre, elől van Persievel :-k Lenne egy szimpatikus United hosszú idő után. A gyenge láncszemeket el lehet adni, bár már az arab csapatok sem dobálják teljesen a pénzt bármilyen játékos után.
Meglátjuk.
HozzászólásSzerző: gunner » 2014. január 23., csütörtök 12:12
HozzászólásSzerző: Caraway » 2014. január 23., csütörtök 0:05
HozzászólásSzerző: sonic » 2014. január 22., szerda 23:46
Pedig mar biztos jo lehet az odds.ziro4vr írta:lakást, asszonyt azért ne rakd fel rájuksonic írta: A MU-nak marad a BL, mar kb csak azt nyerhetik meg iden... De ahogy elnezem oket a bajnoksagban, talan a bl indulasra is az a legnagyobb sansz.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. január 22., szerda 23:43
lakást, asszonyt azért ne rakd fel rájuksonic írta: A MU-nak marad a BL, mar kb csak azt nyerhetik meg iden... De ahogy elnezem oket a bajnoksagban, talan a bl indulasra is az a legnagyobb sansz.
HozzászólásSzerző: sonic » 2014. január 22., szerda 23:41
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2014. január 22., szerda 23:36
Jelenlévő fórumozók: 4 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem