Na, milyen volt?tubatibi írta:Nemsokára megérkezik hozzám is a:
Igazság Ligája - Háború (720p HD)
Rendőrakadémia
Hihetetlen, hogy ez eddig kimaradt, pedig a zenéjét ismerem, és szeretem is. Na mindegy... pótoltam, és egy hatalmas nagy ökörség
HozzászólásSzerző: Remy » 2014. január 24., péntek 16:43
Na, milyen volt?tubatibi írta:Nemsokára megérkezik hozzám is a:
Igazság Ligája - Háború (720p HD)
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2014. január 24., péntek 9:13
HozzászólásSzerző: nmate » 2014. január 24., péntek 3:01
HozzászólásSzerző: Remy » 2014. január 23., csütörtök 16:47
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. január 23., csütörtök 16:27
Carrey nem rossz benne, bár magát játssza, az ténymessideco írta:Megnéztem a Mindörökké Batmant. Hát az a ruha a mellbimbóval, és a megvalósítás, grimaszok,reakciókEkkora színészek hogy tudták ezt elvállalni? Legalább Nicole Kidman szép benne, még a botoxra nem volt rákapva akkoriban.
HozzászólásSzerző: gunner » 2014. január 23., csütörtök 16:16
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. január 23., csütörtök 0:11
http://www.youtube.com/watch?v=r6epsGrcuTsRemy írta: Ezt a filmet szerintem csak Arnold vette komolyanRitkán látott trágya az egész, de mégis láttam már vagy 5x
Szerencsétlen Tom Hardy is elbújhat az itt látott Bane mögött
HozzászólásSzerző: Remy » 2014. január 22., szerda 23:55
Ezt a filmet szerintem csak Arnold vette komolyan
HozzászólásSzerző: Zidane » 2014. január 22., szerda 23:50
Azért nem kell túlozni...nem lett túl jó, de klasszisokkal jobb a Batman 4. részénél, bár nem nehéz.Pedig az kb a Batman & Robinnal vetekedik
HozzászólásSzerző: Faust » 2014. január 22., szerda 23:46
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. január 22., szerda 23:40
legnagyobb..ice to see youRemy írta: Pedig az kb a Batman & Robinnal vetekedik
HozzászólásSzerző: torjack » 2014. január 22., szerda 23:36
HozzászólásSzerző: Remy » 2014. január 22., szerda 23:29
Pedig az kb a Batman & Robinnal vetekedikcsabi* írta:nagyon régen láttam már de a pókember 3 emlékeim szerint nem szar![]()
de lehet tévedek
HozzászólásSzerző: csabi* » 2014. január 22., szerda 23:20

HozzászólásSzerző: Remy » 2014. január 22., szerda 23:06
Valamilyen szinten szeretem az összeset, DE...András93 írta: Neked van olyan szuperhős/képregényfilm ami nem tetszett?
Létezhet ilyen? Macskanő, Batman & Robin, nagyjából ezek a címek ugranak be, de ha ezek is jók, nyugodtan megmondhatod.
HozzászólásSzerző: András93 » 2014. január 22., szerda 22:59
Azért azt is hozzá kell tenni, hogy nem is csináltak túl sok filmet. Én csak arra akartam kilyukadni, hogy egy filmesek, volt egy jó ötletük és kész. És amúgy a Felhőatlasz még véletlenül sem jó, tudom sokan szerették, de sem kritikai, sem közönségsikert nem ért el.portillo írta:Mondjuk úgy, hogy amióta már nem fivérek, azóta csak a Felhőatlasz sikerült nekik értékelhetően.
Neked van olyan szuperhős/képregényfilm ami nem tetszett?Remy írta:Pedig pont tőle származik a legjobb Marvel film az első fázisból. Nagyon megosztó a Kapitány filmje, de nagyszerű darab. Várom is már a 2.-at
HozzászólásSzerző: lordgabi » 2014. január 22., szerda 22:36
HozzászólásSzerző: Remy » 2014. január 22., szerda 22:33
Pedig pont tőle származik a legjobb Marvel film az első fázisból. Nagyon megosztó a Kapitány filmje, de nagyszerű darab. Várom is már a 2.-atAnis írta:Amcsi kapitány 1-et sem láttam még az ő storyja annyira nem fogott meg (bár ez a második film jónak ígérkezik).
HozzászólásSzerző: peti_madrid » 2014. január 22., szerda 22:30
Jelenlévő fórumozók: 4 regisztrált és 0 vendég
Real Madrid
Betis
Estadio Santiago Bernabéu
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem