Nincs annyi pénzetek...Úgyis akartunk középcsatárt igazolni![]()
![]()
Egyébként állítólag tényleg Pedrót figyeli az öreg, de hogy minek azt nem tudom!
HozzászólásSzerző: BBarni » 2014. január 22., szerda 22:34
Nincs annyi pénzetek...Úgyis akartunk középcsatárt igazolni![]()
![]()
HozzászólásSzerző: GT37 » 2014. január 22., szerda 22:32
Úgyis akartunk középcsatárt igazolniBBarni írta:Wenger a helyszínen tekinti meg a Levante-Barca meccset!![]()
Na kit visz el tőletek a papa, GT?![]()
Vagy most adja el nektek Lord Bendnert?![]()
HozzászólásSzerző: Drake » 2014. január 22., szerda 22:25
HozzászólásSzerző: BBarni » 2014. január 22., szerda 22:21
HozzászólásSzerző: Marci77 » 2014. január 22., szerda 22:20
WtfGT37 írta: (Mármint egy ajánlatot, amely 40 millió fontot határoz meg összegként, nem pedig 40 millió darab fontos ajánlatot![]()
![]()
)
HozzászólásSzerző: Anis » 2014. január 22., szerda 20:45
HozzászólásSzerző: DavieS » 2014. január 22., szerda 20:37
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2014. január 22., szerda 20:13
HozzászólásSzerző: nmate » 2014. január 22., szerda 18:35
HozzászólásSzerző: GT37 » 2014. január 22., szerda 18:26
HozzászólásSzerző: Marci77 » 2014. január 20., hétfő 22:32
Volt sok lehezoseguk jatszani. Tevez jatsza. Egyszeruen rossz formaban,rosszul jatszanak/jatszottak.Llorrentenek meg megy a szeker. De az emlitett harmasnak (Q,Gio,Vucinic) mar tavaly se ment valami jol. Sot,szerintem Gionak azelott se. Pedig nagy tehetsegnek tartottam anno. (Bar igaz,Q keveset jatszott.)morientes írta:Nem,szerintem a fiorentinaba akkor Prandelli volt a vezér.Már ugye Vucinic kapcsán mondom ezt.Én azokra az időkre emlékszem.Kerlon írta:Prandelli alatt? Nem Spalletti? Amúgy nem értek egyet, mert volt jó pár csatár a keze alatt és se Vucinic, se Kvajarella, se Giovinco nem tudott érvényesülni. Llorrente meg a nehéz kezdés óta tökéletesen betölti a szerepét a csapatban és szórja a gólokat.
A másik...pont ahogy mondom...az az olasz darálós stílus jobban illik a baszknak.Ilyen a Juve stílusa,nem az a játszuk a focit,ami Vucinicnek fekszik.Nyilván a kimondhatatlan nevű azért nem ilyen,de ott meg fizikálisan jobb Llorrente.
Persze az is lehet hogy az exbilbaoinak megy a szekér,a másik kettő meg küszködik éppen...hát ilyen a foci
HozzászólásSzerző: Drake » 2014. január 20., hétfő 18:36
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. január 20., hétfő 18:27
Jól van na,most összekevertemKerlon írta:http://www.transfermarkt.de/de/mirko-vu ... _6448.html
életében nem játszott a fjorentínában.

HozzászólásSzerző: ferni » 2014. január 20., hétfő 18:19
Jovetic volt FiorentinábanKerlon írta:http://www.transfermarkt.de/de/mirko-vu ... _6448.html
életében nem játszott a fjorentínában.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. január 20., hétfő 18:06
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. január 20., hétfő 17:55
Nem,szerintem a fiorentinaba akkor Prandelli volt a vezér.Már ugye Vucinic kapcsán mondom ezt.Én azokra az időkre emlékszem.Kerlon írta:Prandelli alatt? Nem Spalletti? Amúgy nem értek egyet, mert volt jó pár csatár a keze alatt és se Vucinic, se Kvajarella, se Giovinco nem tudott érvényesülni. Llorrente meg a nehéz kezdés óta tökéletesen betölti a szerepét a csapatban és szórja a gólokat.

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. január 20., hétfő 17:39
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. január 20., hétfő 16:38
Ez nem a serie "A" topic tudom,de ehhez annyit talán,hogy gondolom Conte is azokat a csatárokat kedveli inkább,akik birkóznak a védőkkel,megtartják,lefejelgetik a labdát,a baszk meg ilyen...a másik kettő meg inkább játsza a focit,ha jól emlékszem,Vucinic Prandelli alatt inkább szélső is volt...legalább is nem benn játszott a darálóba...hát lehet hogy ezért.Kerlon írta:ti láttátok kvajarellát mostanában játszani? vagy vucinicet? Llorrente szidva volt ezerrel itt még is lazán szorítja ki őket a Juveból.

HozzászólásSzerző: gunner » 2014. január 20., hétfő 16:10
HozzászólásSzerző: realfan » 2014. január 20., hétfő 15:47
Remy írta:Ja, csak akkor megint megy egy év a kukába... mert Giroudra nem lehet építeni. Ki tudja mikor sérül le stb... kevés a csatár az Arsenalban. Remyt vagy Bentekét kéne most, ha nem sikerül, akkor Rooney a nyáron.BBarni írta:Szerintem teljesen felesleges ilyen Quagliarella,Berbatov,Vucinic szintű embereket hozni!Nyáron úgy is kell egy igazi klasszis csatár, akkor meg felesleges, max félévre!
Jelenlévő fórumozók: 4 regisztrált és 0 vendég
Real Madrid
Betis
Estadio Santiago Bernabéu
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem