Értékeld a legutóbbi meccset
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Re: Értékeld a legutóbbi meccset
1 x korábban már volt feltolva, de nem volt meggyőző, bár én továbbra is ott tudom jobban elképzelni, mármint fent és nem annyira mélyen ahogy nálunk kezdett amikor még ment neki.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Hogy oda lett beállítva arra a 15 percre,még azért vigyáznék ezzel....de lehet.De hogy ez már 100%-ban így lesz,azzal még várnék...wZoLee7 írta:a meccs előtt Carlo nyilatkozata nagyon ezt sejtette, és oda is lett beállítva, véletlenül sem DM helyére, ez elég egyértelmű
LEGIO PATRIA NOSTRA

http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...

- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
a meccs előtt Carlo nyilatkozata nagyon ezt sejtette, és oda is lett beállítva, véletlenül sem DM helyére, ez elég egyértelmű
- morientes
Most már 100%???Isconak is csak idő kell, most már 100% hogy Benzema cseréje lesz, elkezdhet ezen dolgozni, eddig senki nem tudta mi lesz a feladata, ez zavart keltett benne is.

LEGIO PATRIA NOSTRA

-
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Valakivel összekeversz, nem szoktam a levegőbe hadoválni, ezeken a posztokon nem megfordult,hanem játszott több kevesebb időt,és klasszis volt.Kit érdekel hogy milyen posztokon fordult már meg, meg h hol tud elfogadhatót nyújtani?
Nézni kellett volna.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Bale posztja már tavaly is inkább kötetlen volt, feltűnt balon, jobbon, de még a csatár mögött is, ezt jelenleg is csinálhatja, mert hol CR van jobbon hol Karim megy ki...messze nem a posztjával van baj, sőt szerintem baj sincs...gólokat rúg,gól passzt ad, tudja tartani a bogyót, jól passzol be a jobb lábával is...nem lesz azonnal CR 2.0 belőleMike írta:Jelenleg Bale se az igazi posztján játszik, és Isconak sincs helye, Illarrával meg kitudja mi lesz...
Isconak is csak idő kell, most már 100% hogy Benzema cseréje lesz, elkezdhet ezen dolgozni, eddig senki nem tudta mi lesz a feladata, ez zavart keltett benne is.
Illarra, néha már van olyan jó mint most Xabi, a régitől még persze messze van. Neki is csak idő kell, de jó úton halad. Segíti a támadásokat, jók a hosszú labdái, bőven ott van ha védekezni kell, egyetlen hibája van, hogy az a védekezés még nem a legjobb, és néha azt látom nála amit Ramoson, erővel akarja nem pedig ésszel, Modric ésszel védekezik, egy testcsellel is tegnap úgy elküldte az ellent a másik irányba hogy a labdához még hozzá sem ért, de sokszor remekül fedi a területet és nem tudják mellette elpasszolni...ha Illarra ezeket felfogja akkor kész lesz, addig meg tanulhat, nem véletlenül hosszabbítottak Xabival...kivan ez találva

- sander
- Kedvenc játékosaid: Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
https://www.youtube.com/watch?v=htUmeglAbWIh3x0r írta:http://www.youtube.com/watch?v=XfaOKYJBOLESierra írta:Bale eddig semmi extra a szabadrúgásain kívül. Annyiból jó, hogy gyors mint az állat, de más nem is nagyon tud a futáson kívül, a cselezés nem az ő kenyere. Igaz várjunk vele, ez a szezonja kuka ha így vesszük (igaz ehhez képest rúgott már pár gólt), de ha jövőre is marad ez, akkor nem sokra mentünk a megvételével.
Honnan veszed hogy itt nem lesz jó ? Persze tudom hogy ez csak statisztika de egyelőre ezen a poszton a legeredményesebb az viszont természetes hogy jelenleg nem a csapat húzóembere. Nyelvi problémái biztos hogy vannak és elég sok apróbb sérülése is volt ezen kívül pedig semmi előszezon. Carlo is mondta hogy még nem teljesen illeszkedett be. Az előszezon során emlékszem hogy Carvajalnak sem nagyon passzoltak és elég sokan mondták hogy lehetséges hogy nem ő lesz a mi emberünk ehhez képest szerintem most nagyon is jó. A társak is keresik. A beindulásai is elég jók és a beadásai is elfogadhatók. Most Bale-nak arra van szüksége hogy minnél többet játsszon hogy el tudja magát fogadtatni a társaival a pályán is.Kifizettünk egy rakat pénzt és nem ott játszatjuk ahol a legjobb.
- morientes
Én már ezt akkor felvetettem mikor idejött.De még is azt mondom,hogy amíg adja a gólpasszokat,meg lövi a gólokat,addig ki vagyok én hogy kritizáljam?Na és persze még megvan bennem az a türelem,hogy majd HA egyszer 100%-os lesz végre,(nyilván lesznek olyanok akik a rossz játékot még egy év mulva is ezzel magyaráznák),és akkor is gyenge lesz,nos akkor bezony nálam elfogy majd a türelem...Felvetődik a kérdés, hogy nem lehet az h valóban nem fekszik neki a spanyol bajnokság, kurvára nem ez a posztja, új neki hogy 1-2 meccstől eltekintve egész szezonban zárt védelemmel találja szembe magát, és hogy teljesen más egy olyan csapatban játszani ami nem rá épül..?
Ami a meccset illeti...Modric nagyon tetszett,nem csak a játék,de a duzzadó önbizalom ami jellemzi,az miatt is...valóban úgy tünik,emberünk hazaért

Tetszik hogy összeérni látszik a védelem,Ramos észhez tért,Pepe meg nem is tudom mikor játszott ilyen jól...Kezd beválni a 433,úgylátszik,ennek Isco issza a levét,nemtom mi lesz így vele,különben is visszaesett az elejéhez képest,rácsavarodik a lasztira sokszor...Ja igen,Marcelo kicsit bizonytalankodik,meg elfelejt védekezni,valaki seggberúghatná,kezd elkanászodni a manus...

LEGIO PATRIA NOSTRA

- Mike
- Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts
én azt tudom, nincs is vele semmi bajom, tetszik a játéka, csakhogy Xabit nem fogja kiszorítani még 2 évig, Modric alap így őt se, és úgy tűnik h az egyik legfontosabb nyári igazolás pont egy 3. kp lesz, aki valószínű egyből a kezdőbe jön. Az én meglátásom szerint még 2 évig csak a sérülésekben meg a rotációban bízhat. Kérdés hogy elég lesz e neki, illetve fog e ettől rendesen fejlődni.
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane
vele semmi gond. folyamatosan egyre jobb. plusz elmondták és nyílván mi szurkolók is tudjuk, h vele hosszútávra terveznek. 23 évesIllarrával meg kitudja mi lesz..
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- Mike
- Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts
neharagudj, de ez hülyeség. Kit érdekel hogy milyen posztokon fordult már meg, meg h hol tud elfogadhatót nyújtani? Ronaldo is tud elől bárhol játszani, illetve szélső kp-t is minkét oldalon, de egyik edző se olyan hülye h máshol játszassa mint ami a legjobban fekszik neki.R.M.C.F írta:A posztja? bal bekk,bal szélső középen és elől is, jobb vagy balos ék, jobb szélső és jobb kp is. A többiben nem biztos hogy helyt tud állni.
Persze, tud bárhol játszani, csak nem mind1 hogy hol képes 100%-ban kihasználni az erényeit, és hol csak 70-ben mondjuk. Márpedig Bale nem a jobb szélső posztján mutatta meg h 90 milliót ér. Kifizettünk egy rakat pénzt és nem ott játszatjuk ahol a legjobb. Mert ott ugye CR van, akit kirobbanthatatlan onnan. Talán érdemesebb lett volna fele annyiért hozni egy oda illő játékost, ésetleg várni egy évet és megnézni hogy működik a CR-Özil-Isco, vagy rábízzuk Jesére a feladatot. Aztán ha nem válik be 1 év múlva hozhatjuk Bale-t kevesebbért, előszezonnal a háta mögött, vagy talán lesz addigra más opció is. Dehát nekünk azonnal kell minden, gondolkodás nélkül.
Megint az kezd lenni mint anno a galaktikus korszakban h megvettünk mindenkit aki az elithez tartozott, csak éppen a posztokat nem néztük.
Jelenleg Bale se az igazi posztján játszik, és Isconak sincs helye, Illarrával meg kitudja mi lesz...
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane
- h3x0r
http://www.youtube.com/watch?v=XfaOKYJBOLESierra írta:Bale eddig semmi extra a szabadrúgásain kívül. Annyiból jó, hogy gyors mint az állat, de más nem is nagyon tud a futáson kívül, a cselezés nem az ő kenyere. Igaz várjunk vele, ez a szezonja kuka ha így vesszük (igaz ehhez képest rúgott már pár gólt), de ha jövőre is marad ez, akkor nem sokra mentünk a megvételével.
-
Kb egyetértek, annyi különbséggel hogy félni nem félek tőle,mert többet tud mint a piacon lévő többi labdarúgó.Mi a posztja?
Illetve tudni kell nemet mondani is. Pérez képtelen rá. Ha várunk egy évet sem hiszem, hogy gond lett volna. Az ára ennél feljebb nem ment volna. Ehelyett vettünk - megint - egy sérült játékost. Kimaradt az előszezon, ez pedig meglátszik a teljesítményén, sérülékeny, és egyelőre nem fekszik neki a Real Madrid.
A statisztikája jó, szabadrúgást tud rúgni, és fut mint a nyúl. Meglátjuk, nálam van még 1,5 éve, de félek tőle.
A posztja? bal bekk,bal szélső középen és elől is, jobb vagy balos ék, jobb szélső és jobb kp is. A többiben nem biztos hogy helyt tud állni.
Majd beépül , nem kell ezzel nyüsszögni, menni fog mint a mozambó, de valahogy alig tud mennyi....
A mai árak mellett kikre gondolsz, realistán...?Realista24 írta:Én általában les.arom magasról, hogy ki hány millióért jön, de belegondolni is fáj, hogy ha ezt a 90+ milliót, ha értelmesen költjük el, akkor most hol járhatnánk.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Meg, egyértelmű. Csak gondolkodok.Mindegy is, Bale megérdemli az esélyt, én ezt az évet még elnézem neki, jövőre várom, hogy robbanjon.
Mi a posztja?Erre a posztra nála jobbat kit hoztunk volna?
Illetve tudni kell nemet mondani is. Pérez képtelen rá. Ha várunk egy évet sem hiszem, hogy gond lett volna. Az ára ennél feljebb nem ment volna. Ehelyett vettünk - megint - egy sérült játékost. Kimaradt az előszezon, ez pedig meglátszik a teljesítményén, sérülékeny, és egyelőre nem fekszik neki a Real Madrid.
A statisztikája jó, szabadrúgást tud rúgni, és fut mint a nyúl. Meglátjuk, nálam van még 1,5 éve, de félek tőle.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Hol járhatnánk?Én általában les.arom magasról, hogy ki hány millióért jön, de belegondolni is fáj, hogy ha ezt a 90+ milliót, ha értelmesen költjük el, akkor most hol járhatnánk.
Erre a posztra nála jobbat kit hoztunk volna?
Reus jó lett volna, de nem akart jönni, Neymar nem akart jönni, Lucast meg maximum hehe hozná el, mert már jó ideje nem lépett szintet sem a válogatottba sem a csapatában.
Amúgy is köztudott, hogy ha valaki már egyeneset tud rúgni a labdába és el akarjuk hozni az 30 millánál kezdődik minimum, lásd Isco és Illara.
Esetleg más posztot megerősíthettünk volna ebből a pénzbőlj(jelenleg egy állat btb vkp kellene)
De itt is már egy Pogba 60-nál kezdődik, és még mindig "csak" egy tehetség.
Mindegy is, Bale megérdemli az esélyt, én ezt az évet még elnézem neki, jövőre várom, hogy robbanjon.
-
- Kedvenc csapatod: Találd ki
Fura tudom, de én most a meccsről írnék
Egy csapat általában annyit játszik, amennyit engednek neki, és ez a mai meccsre tökéletesen igaz. Hihetetlen második félidőt produkált az Espanyol, zseniálisak voltak, még attól eltekintve is, hogy csak a balf@sz támadóink miatt nem lett nagyobb különbség, így nem vették el az ellenfél kedvét. Marha jó volt a második félidő, mint ha egy igazi BL meccset néztem volna, akkora volt az iram. Nem is csodálom, hogy Modric elfáradt a végére, de Illarra is a seggén vette a levegőt, amikor bejött Isco. Fantasztikusat játszottak mindketten. Azt viszont nagyon sajnálom, hogy a támadásaink végén az utolsó passzokba mindig hiba csúszik, egy picit olajozotabb támadójátékot lehetne elvárni a fiúktól, pláne egy ilyen névsortól.. Azt viszont öröm nézni, hogy egyre jobban összeáll a védelmünk. Ugyan voltak hibák, de akkor ott van a 2 világklasszis kapusunk. Remélem a kapott gól nélküliséget megőrizzük a következő 2 meccsen is, utána pedig jöhet az első igazi erőfelmérő az évben.. Már most izgulok a Bilbao elleni meccs miatt, nagyon félek tőle..

- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Én általában les.arom magasról, hogy ki hány millióért jön, de belegondolni is fáj, hogy ha ezt a 90+ milliót, ha értelmesen költjük el, akkor most hol járhatnánk. Csípném, ha a United újra rárepülne Bale-re, az a neki való közeg.
Na, adhattok a pofámnak, megyek boltba.
Na, adhattok a pofámnak, megyek boltba.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Elég sokat volt sérült,nem volt előszezonja,aztán mire épp formába lendült volna,megsérült edzésen,aztán megint rásérült.Bale eddig semmi extra a szabadrúgásain kívül. Annyiból jó, hogy gyors mint az állat, de más nem is nagyon tud a futáson kívül, a cselezés nem az ő kenyere. Igaz várjunk vele, ez a szezonja kuka ha így vesszük (igaz ehhez képest rúgott már pár gólt), de ha jövőre is marad ez, akkor nem sokra mentünk a megvételével.
Kicsit több türelmet kérek,emberek!

Bale eddig semmi extra a szabadrúgásain kívül. Annyiból jó, hogy gyors mint az állat, de más nem is nagyon tud a futáson kívül, a cselezés nem az ő kenyere. Igaz várjunk vele, ez a szezonja kuka ha így vesszük (igaz ehhez képest rúgott már pár gólt), de ha jövőre is marad ez, akkor nem sokra mentünk a megvételével.
Viszont ez az Isco gyerek nem tetszik nekem, nagyon antipatikus.
Di María meg húzza már el a belét innen a picsába.
Viszont ez az Isco gyerek nem tetszik nekem, nagyon antipatikus.

Di María meg húzza már el a belét innen a picsába.