-valószínűleg a Barcával is van egyezségük, ők is megkenték apucit a hírek szerint, ha engednek nekünk -> újabb (állítólag) írásos egyezséget rúgnak fel.
Ezen mindig nézek,mert nem értem......A barcával mint klubbal? Hogyan? Élő szerződése van,a klub írásos hozzájárulása nélkül senkivel sem tárgyalhat,nem hogy pénzezhet......
A barcelona fc mint vállalat,nem tud euro 10.000.000-ot kivenni a pénztárból csak úgy kenőpénz gyanánt,ez nem egy zsák focilabda......és mint írnak a könyvelésbe? Hogy írják ezt el? Zároltuk ügyvédnél az idős neymarral közösen? Vagy ügyvédnél félretettük "valamilyen" dologra? Mikor? Kinek? Miért? Miből? Hová? Mert az apeh megkérdezi majd hogy még is merre kószál az a jó kis tőke? Merre gurigáztok vele?
Magyarul egy ilyen tranzakciónak nyoma van,ha az mehet hogy kivesznek 10.000.000 ot egy vélelmezhető befektetésre,majd ügyvédi letétbe helyezik,akkor is meg kell nevezni tudtommal nevét a lovat,a fogait,meg a szőre színét is.....
bekerül az adóbevallásba,mert kivették sok időre a vállalat pénztárából,nem tűnhet el egy évre valamilyen neve nincs ügyvéd , nevenincs tranzakciójára.
Én ezt nem tudom elhinni.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.