Értékeld a legutóbbi meccset
- Mike
- Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts
Re: Értékeld a legutóbbi meccset
én azt tudom, nincs is vele semmi bajom, tetszik a játéka, csakhogy Xabit nem fogja kiszorítani még 2 évig, Modric alap így őt se, és úgy tűnik h az egyik legfontosabb nyári igazolás pont egy 3. kp lesz, aki valószínű egyből a kezdőbe jön. Az én meglátásom szerint még 2 évig csak a sérülésekben meg a rotációban bízhat. Kérdés hogy elég lesz e neki, illetve fog e ettől rendesen fejlődni.
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane
vele semmi gond. folyamatosan egyre jobb. plusz elmondták és nyílván mi szurkolók is tudjuk, h vele hosszútávra terveznek. 23 évesIllarrával meg kitudja mi lesz..
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- Mike
neharagudj, de ez hülyeség. Kit érdekel hogy milyen posztokon fordult már meg, meg h hol tud elfogadhatót nyújtani? Ronaldo is tud elől bárhol játszani, illetve szélső kp-t is minkét oldalon, de egyik edző se olyan hülye h máshol játszassa mint ami a legjobban fekszik neki.R.M.C.F írta:A posztja? bal bekk,bal szélső középen és elől is, jobb vagy balos ék, jobb szélső és jobb kp is. A többiben nem biztos hogy helyt tud állni.
Persze, tud bárhol játszani, csak nem mind1 hogy hol képes 100%-ban kihasználni az erényeit, és hol csak 70-ben mondjuk. Márpedig Bale nem a jobb szélső posztján mutatta meg h 90 milliót ér. Kifizettünk egy rakat pénzt és nem ott játszatjuk ahol a legjobb. Mert ott ugye CR van, akit kirobbanthatatlan onnan. Talán érdemesebb lett volna fele annyiért hozni egy oda illő játékost, ésetleg várni egy évet és megnézni hogy működik a CR-Özil-Isco, vagy rábízzuk Jesére a feladatot. Aztán ha nem válik be 1 év múlva hozhatjuk Bale-t kevesebbért, előszezonnal a háta mögött, vagy talán lesz addigra más opció is. Dehát nekünk azonnal kell minden, gondolkodás nélkül.
Megint az kezd lenni mint anno a galaktikus korszakban h megvettünk mindenkit aki az elithez tartozott, csak éppen a posztokat nem néztük.
Jelenleg Bale se az igazi posztján játszik, és Isconak sincs helye, Illarrával meg kitudja mi lesz...
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane
- h3x0r
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
http://www.youtube.com/watch?v=XfaOKYJBOLESierra írta:Bale eddig semmi extra a szabadrúgásain kívül. Annyiból jó, hogy gyors mint az állat, de más nem is nagyon tud a futáson kívül, a cselezés nem az ő kenyere. Igaz várjunk vele, ez a szezonja kuka ha így vesszük (igaz ehhez képest rúgott már pár gólt), de ha jövőre is marad ez, akkor nem sokra mentünk a megvételével.
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Kb egyetértek, annyi különbséggel hogy félni nem félek tőle,mert többet tud mint a piacon lévő többi labdarúgó.Mi a posztja?
Illetve tudni kell nemet mondani is. Pérez képtelen rá. Ha várunk egy évet sem hiszem, hogy gond lett volna. Az ára ennél feljebb nem ment volna. Ehelyett vettünk - megint - egy sérült játékost. Kimaradt az előszezon, ez pedig meglátszik a teljesítményén, sérülékeny, és egyelőre nem fekszik neki a Real Madrid.
A statisztikája jó, szabadrúgást tud rúgni, és fut mint a nyúl. Meglátjuk, nálam van még 1,5 éve, de félek tőle.
A posztja? bal bekk,bal szélső középen és elől is, jobb vagy balos ék, jobb szélső és jobb kp is. A többiben nem biztos hogy helyt tud állni.
Majd beépül , nem kell ezzel nyüsszögni, menni fog mint a mozambó, de valahogy alig tud mennyi....
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
A mai árak mellett kikre gondolsz, realistán...?Realista24 írta:Én általában les.arom magasról, hogy ki hány millióért jön, de belegondolni is fáj, hogy ha ezt a 90+ milliót, ha értelmesen költjük el, akkor most hol járhatnánk.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Meg, egyértelmű. Csak gondolkodok.Mindegy is, Bale megérdemli az esélyt, én ezt az évet még elnézem neki, jövőre várom, hogy robbanjon.
Mi a posztja?Erre a posztra nála jobbat kit hoztunk volna?
Illetve tudni kell nemet mondani is. Pérez képtelen rá. Ha várunk egy évet sem hiszem, hogy gond lett volna. Az ára ennél feljebb nem ment volna. Ehelyett vettünk - megint - egy sérült játékost. Kimaradt az előszezon, ez pedig meglátszik a teljesítményén, sérülékeny, és egyelőre nem fekszik neki a Real Madrid.
A statisztikája jó, szabadrúgást tud rúgni, és fut mint a nyúl. Meglátjuk, nálam van még 1,5 éve, de félek tőle.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Hol járhatnánk?Én általában les.arom magasról, hogy ki hány millióért jön, de belegondolni is fáj, hogy ha ezt a 90+ milliót, ha értelmesen költjük el, akkor most hol járhatnánk.
Erre a posztra nála jobbat kit hoztunk volna?
Reus jó lett volna, de nem akart jönni, Neymar nem akart jönni, Lucast meg maximum hehe hozná el, mert már jó ideje nem lépett szintet sem a válogatottba sem a csapatában.
Amúgy is köztudott, hogy ha valaki már egyeneset tud rúgni a labdába és el akarjuk hozni az 30 millánál kezdődik minimum, lásd Isco és Illara.
Esetleg más posztot megerősíthettünk volna ebből a pénzbőlj(jelenleg egy állat btb vkp kellene)
De itt is már egy Pogba 60-nál kezdődik, és még mindig "csak" egy tehetség.
Mindegy is, Bale megérdemli az esélyt, én ezt az évet még elnézem neki, jövőre várom, hogy robbanjon.
-
- Kedvenc csapatod: Találd ki
Fura tudom, de én most a meccsről írnék
Egy csapat általában annyit játszik, amennyit engednek neki, és ez a mai meccsre tökéletesen igaz. Hihetetlen második félidőt produkált az Espanyol, zseniálisak voltak, még attól eltekintve is, hogy csak a balf@sz támadóink miatt nem lett nagyobb különbség, így nem vették el az ellenfél kedvét. Marha jó volt a második félidő, mint ha egy igazi BL meccset néztem volna, akkora volt az iram. Nem is csodálom, hogy Modric elfáradt a végére, de Illarra is a seggén vette a levegőt, amikor bejött Isco. Fantasztikusat játszottak mindketten. Azt viszont nagyon sajnálom, hogy a támadásaink végén az utolsó passzokba mindig hiba csúszik, egy picit olajozotabb támadójátékot lehetne elvárni a fiúktól, pláne egy ilyen névsortól.. Azt viszont öröm nézni, hogy egyre jobban összeáll a védelmünk. Ugyan voltak hibák, de akkor ott van a 2 világklasszis kapusunk. Remélem a kapott gól nélküliséget megőrizzük a következő 2 meccsen is, utána pedig jöhet az első igazi erőfelmérő az évben.. Már most izgulok a Bilbao elleni meccs miatt, nagyon félek tőle..

- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Én általában les.arom magasról, hogy ki hány millióért jön, de belegondolni is fáj, hogy ha ezt a 90+ milliót, ha értelmesen költjük el, akkor most hol járhatnánk. Csípném, ha a United újra rárepülne Bale-re, az a neki való közeg.
Na, adhattok a pofámnak, megyek boltba.
Na, adhattok a pofámnak, megyek boltba.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Elég sokat volt sérült,nem volt előszezonja,aztán mire épp formába lendült volna,megsérült edzésen,aztán megint rásérült.Bale eddig semmi extra a szabadrúgásain kívül. Annyiból jó, hogy gyors mint az állat, de más nem is nagyon tud a futáson kívül, a cselezés nem az ő kenyere. Igaz várjunk vele, ez a szezonja kuka ha így vesszük (igaz ehhez képest rúgott már pár gólt), de ha jövőre is marad ez, akkor nem sokra mentünk a megvételével.
Kicsit több türelmet kérek,emberek!

Bale eddig semmi extra a szabadrúgásain kívül. Annyiból jó, hogy gyors mint az állat, de más nem is nagyon tud a futáson kívül, a cselezés nem az ő kenyere. Igaz várjunk vele, ez a szezonja kuka ha így vesszük (igaz ehhez képest rúgott már pár gólt), de ha jövőre is marad ez, akkor nem sokra mentünk a megvételével.
Viszont ez az Isco gyerek nem tetszik nekem, nagyon antipatikus.
Di María meg húzza már el a belét innen a picsába.
Viszont ez az Isco gyerek nem tetszik nekem, nagyon antipatikus.

Di María meg húzza már el a belét innen a picsába.
- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
- Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf
egy éve ugyanez volt modriccal is.csak lassan el kéne gondolkozni azon hogy ittvan mindjárt február és még semmit nem mutatott abból amiért vettük.
Bale-nél is lehet látni, hogy mi lesz, ha formába lendül.A tavaly legrosszabb igazolásnak választott Modricnak is voltak azért jó meccsei amiken már lehetett látni hogy mi lesz ha formába lendül, de Bale nulla
Ha jövő ilyenkor is ugyanitt tart, majd lehet százmillázni.
- oroszisti
- Kedvenc játékosaid: Raúl,
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, EgriFC
Mennyit is volt ebből sérült ??Mike írta:majd mindjárt jön rmcf aztán lenyugtat mindenkit a p.csába és levezeti h Bale jelenleg kb 40%-on pörög, és majd ha 100as lesz akkor fúúú meg haaaTorquemada írta:Bale utolsó 10 perce jó volt, előtte nagy nulla volt megint a srác. Nem tudom, miért kellett egy ilyen játékosra 90-100 milliót kiadni
csak lassan el kéne gondolkozni azon hogy ittvan mindjárt február és még semmit nem mutatott abból amiért vettük. A tavaly legrosszabb igazolásnak választott Modricnak is voltak azért jó meccsei amiken már lehetett látni hogy mi lesz ha formába lendül, de Bale nulla. Felvetődik a kérdés, hogy nem lehet az h valóban nem fekszik neki a spanyol bajnokság, kurvára nem ez a posztja, új neki hogy 1-2 meccstől eltekintve egész szezonban zárt védelemmel találja szembe magát, és hogy teljesen más egy olyan csapatban játszani ami nem rá épül..?
Azt is észre lehet venni , hogy mennyivel jobban megy a csapatnak mikor ő játszik , még ha " láthatatlan" is. Sokat számít például , hogy nem adja el az összes labdát . Jól játssza meg őket általában . + van széle a csapatnak , széthúzza a védelmet. Remekül mozog. Az más hogy nem használjuk a jobboldalt és alig passzolnak Balenak ,hiába mutatja magát ... Tavaszra sokkal jobb lesz ,ebben biztos vagyok . ( bár így is a legjobb szezon kezdete volt , gólokat és gólpasszokat tekintve ...)
Danilo--Woodgate---Heinze—-Drenthe
-----Gravesen-Gago-Khedira---
Hazard---------------------------Faubert
----------------Jovic------------------
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Ja mert Bale-nek nem volt még jó meccse... Ezt is jó tudni.
- Mike
Torquemada írta:Bale utolsó 10 perce jó volt, előtte nagy nulla volt megint a srác. Nem tudom, miért kellett egy ilyen játékosra 90-100 milliót kiadni
majd mindjárt jön rmcf aztán lenyugtat mindenkit a p.csába és levezeti h Bale jelenleg kb 40%-on pörög, és majd ha 100as lesz akkor fúúú meg haaaCsabi írta:bale nulla
csak lassan el kéne gondolkozni azon hogy ittvan mindjárt február és még semmit nem mutatott abból amiért vettük. A tavaly legrosszabb igazolásnak választott Modricnak is voltak azért jó meccsei amiken már lehetett látni hogy mi lesz ha formába lendül, de Bale nulla. Felvetődik a kérdés, hogy nem lehet az h valóban nem fekszik neki a spanyol bajnokság, kurvára nem ez a posztja, új neki hogy 1-2 meccstől eltekintve egész szezonban zárt védelemmel találja szembe magát, és hogy teljesen más egy olyan csapatban játszani ami nem rá épül..?
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Egyetértek. ÉN is igy látom,látni merre indult el az edző,még nem 100-as a csapat,de látni mi az elképzelése. Dm helyére(modric) és jobbra khedira helyére kellene egy komoly arc...és szopatás lenne 1000-el.oroszisti írta:Hát nem tudom , ti hogy vagytok vele , de nekem tetszett a meccs. Bár a vége nagyon gyenge lett...
Úgy tűnik Ancelotti , végre megtalálta a helyes utat. A védekezés meccsről meccsre jobb és ez nagyban köszönhető a 4-3-3nak . És többek között Di Maríanak . Akár mennyire utálom a fickót , nagy feladat fog ráhárulni a tavasszal. Viszont ez , hogy Di Maríával így műlödik a középpálya , rávilágít arra , amit mondtam és sokan mások is , hogy Khedira szerepét bárki el tudja végezni , akinek jó a munkabírása. Képzeljük el , ha így működik Maríával a középpálya mi lenne Vidallal,Yayaval,Pogbával vagy Gündogannal.
Negatívum ,hogy Isco ezzel igencsak megszívta. Bár úgy gondoltam hogy fals 9-esnek beválhat , az utóbbi 2 mérkőzésen úgy tűnt nem. + Benzema is kezd magára találni(nem akarom elszólni magam).
Szóval ilyen szempontból jó volt a meccs ,hogy engem felvilágosított.![]()
Ahogy lejött Di María és bejött helyette Xabi , szanaszét futottak minket a középpályán , nagyon gyenge lett a védelmünk is . Ezért volt ekkora szenvedés az utolsó 15 perc .
Viszont , ha Di María lesérül ,akkor megint cumi van , szóval egy Guarint mi is igazolhattunk volna aprópénzért.![]()
Casillas pedig immáron 592 perce nem kapott gólt !! Ezt még megemlíteném![]()
Jó meccs volt , látom a fejlődést , elindultunk valamerre . Remélem folytatódik is
Ja és ha már nem tudom elküldeni , még Balet megemlíteném , hogy nagyon szürkének tűnik , nem lehet összehasonlítani Di Maríával , mi lesz ha formába kerül ... Ragad hozzá a labda, van agya és két lába . Hihetetlen mennyivel jobban működik a támadó játék vele , mint Di Maríával szélen .
Ikernek szép megmozdulásai voltak,bravo.....
Marcelo eléggé visszaesett(pont múlktkor irtam hogy fejlődött

Bale 130 milláért többet is lehetne játékba,minden labdaérintésére az az érzésem,mintha épp akkor állt volna be,a jobb oldalt még mindig nem használjuk......
Benzema ma jobbak akart mint szokott,ez a helyes út.....
elmegyek,iszom egy kávét,megfésülködöm és lefekszem.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- Torquemada
- Kedvenc játékosaid: Casemiro, Modric, Rüdiger, Asencio, Carvajal, Brahim D., Camavinga
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Honvéd FC
Kérdés: Illarramendire miért nem lehet szavazni ? 10 név van a listán. Szerintem ő volt ma a legjobb, Modric a második félidőre nagyon elfáradt, eltűnt (nem először). Egyébként elképesztő formában van, de nálam ma csak a második.
Bale utolsó 10 perce jó volt, előtte nagy nulla volt megint a srác. Nem tudom, miért kellett egy ilyen játékosra 90-100 milliót kiadni (plusz brutál fizetés), amikor Jesé szerintem jobban illik a csapatba és ingyen van. Egyre jobban látszik, hogy túlzó az ára, Özillel meg egy maradék ötvenessel jobban jártunk volna. Sikerült megint egy 20-30 milliós játékost megvenni 4-5szörös áron.
Védők viszonylag jól teljesítettek, Casillas top formában van. Marcelo továbbra is mélyen tudása alatt. A támadó szekció a második félidőre gyakorlatilag eltűnt Di María kivételével, erre őt cserélik le, Bale, Benzema, Ronaldo fennmaradt, egyik sem csinált semmit. Jesé, Isco nem kapott időt a bizonyításra.
Nagyon masszív csapatak tűnik ez az Espanol hazai környezetben, elképesztő nehéz gólt rúgni nekik, főleg, hogy Kiko Casilla is természetesen ellenünk mutatja be élete legjobb formáját, cserébe viszont a kapu előtt teljesen impotensek, veszélytelenek, a két meccsen (kupa, bajnoki) az aktuális kapusunknak talán összesen egy bravúrt kellett bemutatni.
Mourinhohoz képest visszalépés, hogy a kevés kontratámadást rendre minden meccsen elrontjuk, régen ezekből szereztünk egy csomó gólt. Pozitívum viszont, hogy a kapott gólok száma újabban nulla, ez hatalmas fegyvertény az előző évekhez képest, reméljük, így is marad.
Bale utolsó 10 perce jó volt, előtte nagy nulla volt megint a srác. Nem tudom, miért kellett egy ilyen játékosra 90-100 milliót kiadni (plusz brutál fizetés), amikor Jesé szerintem jobban illik a csapatba és ingyen van. Egyre jobban látszik, hogy túlzó az ára, Özillel meg egy maradék ötvenessel jobban jártunk volna. Sikerült megint egy 20-30 milliós játékost megvenni 4-5szörös áron.
Védők viszonylag jól teljesítettek, Casillas top formában van. Marcelo továbbra is mélyen tudása alatt. A támadó szekció a második félidőre gyakorlatilag eltűnt Di María kivételével, erre őt cserélik le, Bale, Benzema, Ronaldo fennmaradt, egyik sem csinált semmit. Jesé, Isco nem kapott időt a bizonyításra.
Nagyon masszív csapatak tűnik ez az Espanol hazai környezetben, elképesztő nehéz gólt rúgni nekik, főleg, hogy Kiko Casilla is természetesen ellenünk mutatja be élete legjobb formáját, cserébe viszont a kapu előtt teljesen impotensek, veszélytelenek, a két meccsen (kupa, bajnoki) az aktuális kapusunknak talán összesen egy bravúrt kellett bemutatni.
Mourinhohoz képest visszalépés, hogy a kevés kontratámadást rendre minden meccsen elrontjuk, régen ezekből szereztünk egy csomó gólt. Pozitívum viszont, hogy a kapott gólok száma újabban nulla, ez hatalmas fegyvertény az előző évekhez képest, reméljük, így is marad.
""Pff, was heißt nicht selbstverständlich? Wir haben gewonnen, fertig!" (T.Kroos)
- reeed_ati
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane
Ami kifejezetten zavar, hogy Isco parkolópályára került, azt vártam, hogy legalább ma kezdő lesz.
10 percekkel viszont nehéz lesz visszakerülnie a kezdőbe, pedig baromira szükség lenne a pár hónappal ezelőtti Isco-ra. Én momentán nem vagyok megelégedve a támadójátékunkkal, a kis spanyol tudna ezen változtatni, ha ismét formába lendülne, de így nem fog
.
Bale görcsös erőltetése sem igazán tetszik, értem én, hogy be akarják bizonyítani, hogy nem volt hiba kiadni rá a 90 akárhány milliót, csak közben Jesé jobb formában lenne, ennek ellenére időhúzó cserének használjuk csak, parádés.
10 percekkel viszont nehéz lesz visszakerülnie a kezdőbe, pedig baromira szükség lenne a pár hónappal ezelőtti Isco-ra. Én momentán nem vagyok megelégedve a támadójátékunkkal, a kis spanyol tudna ezen változtatni, ha ismét formába lendülne, de így nem fog

Bale görcsös erőltetése sem igazán tetszik, értem én, hogy be akarják bizonyítani, hogy nem volt hiba kiadni rá a 90 akárhány milliót, csak közben Jesé jobb formában lenne, ennek ellenére időhúzó cserének használjuk csak, parádés.

- oroszisti
- Kedvenc játékosaid: Raúl,
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, EgriFC
Hát nem tudom , ti hogy vagytok vele , de nekem tetszett a meccs. Bár a vége nagyon gyenge lett...
Úgy tűnik Ancelotti , végre megtalálta a helyes utat. A védekezés meccsről meccsre jobb és ez nagyban köszönhető a 4-3-3nak . És többek között Di Maríanak . Akár mennyire utálom a fickót , nagy feladat fog ráhárulni a tavasszal. Viszont ez , hogy Di Maríával így műlödik a középpálya , rávilágít arra , amit mondtam és sokan mások is , hogy Khedira szerepét bárki el tudja végezni , akinek jó a munkabírása. Képzeljük el , ha így működik Maríával a középpálya mi lenne Vidallal,Yayaval,Pogbával vagy Gündogannal.
Negatívum ,hogy Isco ezzel igencsak megszívta. Bár úgy gondoltam hogy fals 9-esnek beválhat , az utóbbi 2 mérkőzésen úgy tűnt nem. + Benzema is kezd magára találni(nem akarom elszólni magam).
Szóval ilyen szempontból jó volt a meccs ,hogy engem felvilágosított.
Ahogy lejött Di María és bejött helyette Xabi , szanaszét futottak minket a középpályán , nagyon gyenge lett a védelmünk is . Ezért volt ekkora szenvedés az utolsó 15 perc .
Viszont , ha Di María lesérül ,akkor megint cumi van , szóval egy Guarint mi is igazolhattunk volna aprópénzért.
Casillas pedig immáron 592 perce nem kapott gólt !! Ezt még megemlíteném
Jó meccs volt , látom a fejlődést , elindultunk valamerre . Remélem folytatódik is
Ja és ha már nem tudom elküldeni , még Balet megemlíteném , hogy nagyon szürkének tűnik , nem lehet összehasonlítani Di Maríával , mi lesz ha formába kerül ... Ragad hozzá a labda, van agya és két lába . Hihetetlen mennyivel jobban működik a támadó játék vele , mint Di Maríával szélen .
Szóval ilyen szempontból jó volt a meccs ,hogy engem felvilágosított.

Viszont , ha Di María lesérül ,akkor megint cumi van , szóval egy Guarint mi is igazolhattunk volna aprópénzért.

Casillas pedig immáron 592 perce nem kapott gólt !! Ezt még megemlíteném

Danilo--Woodgate---Heinze—-Drenthe