Hát nem tudom , ti hogy vagytok vele , de nekem tetszett a meccs. Bár a vége nagyon gyenge lett...
Úgy tűnik Ancelotti , végre megtalálta a helyes utat. A védekezés meccsről meccsre jobb és ez nagyban köszönhető a 4-3-3nak . És többek között Di Maríanak . Akár mennyire utálom a fickót , nagy feladat fog ráhárulni a tavasszal. Viszont ez , hogy Di Maríával így műlödik a középpálya , rávilágít arra , amit mondtam és sokan mások is , hogy Khedira szerepét bárki el tudja végezni , akinek jó a munkabírása. Képzeljük el , ha így működik Maríával a középpálya mi lenne Vidallal,Yayaval,Pogbával vagy Gündogannal.
Negatívum ,hogy Isco ezzel igencsak megszívta. Bár úgy gondoltam hogy fals 9-esnek beválhat , az utóbbi 2 mérkőzésen úgy tűnt nem. + Benzema is kezd magára találni(nem akarom elszólni magam).
Szóval ilyen szempontból jó volt a meccs ,hogy engem felvilágosított.
Ahogy lejött Di María és bejött helyette Xabi , szanaszét futottak minket a középpályán , nagyon gyenge lett a védelmünk is . Ezért volt ekkora szenvedés az utolsó 15 perc .
Viszont , ha Di María lesérül ,akkor megint cumi van , szóval egy Guarint mi is igazolhattunk volna aprópénzért.
Casillas pedig immáron 592 perce nem kapott gólt !! Ezt még megemlíteném
Jó meccs volt , látom a fejlődést , elindultunk valamerre . Remélem folytatódik is
Ja és ha már nem tudom elküldeni , még Balet megemlíteném , hogy nagyon szürkének tűnik , nem lehet összehasonlítani Di Maríával , mi lesz ha formába kerül ... Ragad hozzá a labda, van agya és két lába . Hihetetlen mennyivel jobban működik a támadó játék vele , mint Di Maríával szélen .