Ja igaz,az argentin balosEn inkabb arra gondoltam, hogy DiMaria leginkabb akkor hasznalja a jobb labat, amikor tamaszkodni kell rajta. :mrgreen:

HozzászólásSzerző: morientes » 2014. január 23., csütörtök 13:24
Ja igaz,az argentin balosEn inkabb arra gondoltam, hogy DiMaria leginkabb akkor hasznalja a jobb labat, amikor tamaszkodni kell rajta. :mrgreen:
HozzászólásSzerző: sonic » 2014. január 23., csütörtök 13:13
En inkabb arra gondoltam, hogy DiMaria leginkabb akkor hasznalja a jobb labat, amikor tamaszkodni kell rajta.morientes írta:Nem Nem azt mondtam hogy nincs ilyen,mert estig lehetne sorolni a jobblábas balbekkeket,és fordítva,ez csak az én véleményem,ugyan is ha a roszzabik lábára cselez a csatár,kifelé,az tud szavart okozni...de ez csak az én véleményem...
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. január 23., csütörtök 13:10
NemMost ugye csak trollkodsz? :mrgreen:Mert annak jo vol.
HozzászólásSzerző: sonic » 2014. január 23., csütörtök 12:58
Most ugye csak trollkodsz?morientes írta:Meg talán még annyit,hogy DM jobblábas,és bekknek nem szerencsés ellenkező oldalon ellenkező lábbal játszani...szélsőként ez azért más...
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. január 23., csütörtök 12:50
Azzal egészíteném még ki csoki szavait,(ha nem bánjakimber írta:Nem lenne érdemes kipróbálni, hogy milyen lenne, ha Di Maria helyet cserélne Marceloval? Úgyis általában fennragad Marci, aki hasznosabb a támadások segítésében, mint Maris, aki viszont elég gyorsa ahhoz, hogy felfusson a szélen, vagy visszaérjen a támadóval.
HozzászólásSzerző: kimber » 2014. január 23., csütörtök 11:41
Köszönöm a választ, logikus, amit mondasz, csak elgondolkodtam.CS0ki írta:Nem tartom jó ötletnek. Dm úgy védekezik, mint egy támadó, ami harmadik emberként a középpályán megfelelő, de rendes védőként nem. Dm labdát akar szerezni elsősorban, míg egy védőnél az a lényeg, hogy ne jussanak túl rajtad, illetve a labdát se tudják könnyedén beívelni.
És Marcelo se olyan volt jó korábban, amikor támadót játszott kvázi. A legtöbb jó megoldása neki is általában a felezővonal környékén jön, amikor védő pozícióbol tör előre.
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2014. január 23., csütörtök 11:38
HozzászólásSzerző: kimber » 2014. január 23., csütörtök 10:44
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. január 21., kedd 23:49
HozzászólásSzerző: torjack » 2014. január 21., kedd 23:44
Géci írta:Régóta emlegetem Matuidit, és elég nagy sanszot is látok az érkezésére nyáron
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. január 21., kedd 23:32
HozzászólásSzerző: oroszisti » 2014. január 21., kedd 23:26
Szerintem is. Úgy látszik Ancelottinak oda egy futó bolond kell___Samy___ írta:szerintem a mezőnybeli munkájával nincs megelégedve az olasz, azért modric meg dm sok helyen feltűnik az egész meccsenAmúgy mi a baj isco védekezésével? Nem olyan rossz az,az oké hogy Dm sokkal többet fut,de isco is elég jól védekezett.
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2014. január 21., kedd 23:16
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2014. január 20., hétfő 21:17
szerintem a mezőnybeli munkájával nincs megelégedve az olasz, azért modric meg dm sok helyen feltűnik az egész meccsenAmúgy mi a baj isco védekezésével? Nem olyan rossz az,az oké hogy Dm sokkal többet fut,de isco is elég jól védekezett.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. január 20., hétfő 21:14
HozzászólásSzerző: Anthony » 2014. január 20., hétfő 21:12
Remélem figyeltek, fontos dolgokat említ itten a mester: csak lássam már Iscot abban a hamis 9-es posztban4-3-3: „Ez a formáció megadja számunkra a kellő egyensúlyt, a védekező feladatokat így már három ember látja el, ebben a rendszerben fogjuk folytatni továbbra is. Ez a szisztéma több nehézséget okoz Isco számára; tud játszani Di María és Modric helyén is, azonban azokon a posztokon nem érzi magát olyan jól, mint a hamis kilences helyén, ami hasonló Benzema pozíciójához.
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. január 20., hétfő 13:01
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2014. január 20., hétfő 9:51
Hawer írta:Minden évben 3-4 új játékost akar igazolni a fórum fele. Persze így kell csapatot építeni. De ha 2020-ban szeretnének hogy BL-t nyerjen a csapat akkor jól csinálnátok, még jó hogy sok beleszólása nincs senkinek tudomásom szerint.
Gündogan/Pogba/Vidal hármas közül kell egy azaz 1 ember.![]()
De hozhatunk 4-et is és akkor Ronaldo végképp öreg lesz mire összeáll egy csapat köré...
Casemirot is padon tartaná, Khedirát viszont nem. Bármennyire nem csípem a "németet", olcsó volt, kevés a fizetése, nem sír (egyelőre), tudjuk mire képes, ügyesebb nem lesz, de a padon inkább ő legyen, mint Casemiro.
HozzászólásSzerző: Hawer » 2014. január 20., hétfő 9:39
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. január 20., hétfő 9:28
Jelenlévő fórumozók: 13 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem