Sorozatok, TV műsorok
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Re: Sorozatok, TV műsorok
Én előbb láttam a részt, mekkora mák!!!
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Itt kéne legyen a vége. ITT, ennél a résznél. szvsz a mutterral nem vagyok elégedett, de ezt már elcseszték évadokkal ezelőtt.
Barneynál sokkal izgalmasabban felvezették, hogy ki a felesége. Sokkal.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Itt kéne legyen a vége. ITT, ennél a résznél. szvsz a mutterral nem vagyok elégedett, de ezt már elcseszték évadokkal ezelőtt.
Barneynál sokkal izgalmasabban felvezették, hogy ki a felesége. Sokkal.
- Pipita
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
- Kedvenc csapatod: Real, Leeds
Bocsánat a duplázásért, majd egy modi rakja már egybe a két hsz-t légyszi.
Aki nem akarja lelőni 8 év "szenvedését", az véletlenül se menjen fel a How I Met Your Mother hivatalos facebook oldalára... idióták istenem, bármiféle figyelmeztetés nélkül kiteszik az évezred legnagyobb spoilerét, zsenik, zsenik, komolyan.
Aki nem akarja lelőni 8 év "szenvedését", az véletlenül se menjen fel a How I Met Your Mother hivatalos facebook oldalára... idióták istenem, bármiféle figyelmeztetés nélkül kiteszik az évezred legnagyobb spoilerét, zsenik, zsenik, komolyan.

- Pipita
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
- Kedvenc csapatod: Real, Leeds
szinte?10 percet beszélt szinte a semmiről.

Ritka szar rész volt, bár Aranyosit mindenképp jó irányba indította el ez a szerencsétlen senkiházi... Kiss Ádámon azért látszott hogy frusztrált volt, egy darab poénja volt a legvégén, ilyen szar előadása csak egyszer volt eddig...de Dombinak is sikerült poén nélkül levezetni a műsort. Ez a Puzsér meg, megszólal és kaparom a falat, pfejj. Aztán mintha olyan nagy dolgokat mondott volna...
miért, mit akart?Casso írta:A lényeg, hogy Dombóvári is megértette, hogy Puzsér mit akart közvetíteni ma.
10 percet beszélt szinte a semmiről.
accel: "vidal, kondogbia, pogba, casemiro? mind a négyen 180 fölött vannak jóval."
R24: "Vidal 35-40, Kondogbia 10-15, Pogba 25, Casemiro 6 misi.
Vagy félreértek valamit?"

R24: "Vidal 35-40, Kondogbia 10-15, Pogba 25, Casemiro 6 misi.
Vagy félreértek valamit?"

A lényeg, hogy Dombóvári is megértette, hogy Puzsér mit akart közvetíteni ma.

igen valóban az utobbi időben vissza esett a színvonal sajnos..Végre valamiért érdemes lesz nézni.
na majd ma

hala madrid!
Javi Garcia, Isco válogatott csapattársa: “A képességei, és a csapat ahol szerepel mint nagyon sokat segítenek neki. Egy hozzá hasonló játékos ott játszik és azt csinál, ahol és amit csak akar.
Javi Garcia, Isco válogatott csapattársa: “A képességei, és a csapat ahol szerepel mint nagyon sokat segítenek neki. Egy hozzá hasonló játékos ott játszik és azt csinál, ahol és amit csak akar.
Végre valamiért érdemes lesz nézni.kupak17 írta:lassan showder klub![]()
még hozzá Puzsér úrral.
aranyér puzsér...

lassan showder klub
még hozzá Puzsér úrral.
aranyér puzsér...

még hozzá Puzsér úrral.
aranyér puzsér...

hala madrid!
- yvettebourne
- Kedvenc játékosaid: Guti
Merlin s05
Már régóta meg akartam nézni, hétvégén végre sikerült.
Icipicit csalódás volt, a befejező évadtól én sokkal többet vártam. Viszont ugyanolyan aranyos és szerethető volt az egész, mint eddig, az pedig különösen tetszett, hogy Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!meg merték húzni, és nem happy enddel zárult a történet.
Összességében egy kedves kis sorozat volt, nagyon szerettem, és sajnálom, hogy vége.
Már régóta meg akartam nézni, hétvégén végre sikerült.
Icipicit csalódás volt, a befejező évadtól én sokkal többet vártam. Viszont ugyanolyan aranyos és szerethető volt az egész, mint eddig, az pedig különösen tetszett, hogy Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!meg merték húzni, és nem happy enddel zárult a történet.
Összességében egy kedves kis sorozat volt, nagyon szerettem, és sajnálom, hogy vége.

"A person doesn't just wake up and stop loving somebody! Love is forever."
- Buitre
- Kedvenc játékosaid: Valderrama, Valerón, Butragueño
két új anyagot próbáltam be -persze nem vaktában...
az Orphan Black is stílusos darab, és a hetedik részig egyre jobb. Még három rész van vissza az első évadból, és már berendelték a másodikat is, mondjuk nem csodálkozom..
de ami aztán hihetetlenül tetszett - bár a komótos, lassú történetvezetés miatt valószínűleg nem mindenkinek jön be, az a Rectify. Csak 6 rész volt az első évad, a második már tíz lesz. Zseniális!
az Orphan Black is stílusos darab, és a hetedik részig egyre jobb. Még három rész van vissza az első évadból, és már berendelték a másodikat is, mondjuk nem csodálkozom..
de ami aztán hihetetlenül tetszett - bár a komótos, lassú történetvezetés miatt valószínűleg nem mindenkinek jön be, az a Rectify. Csak 6 rész volt az első évad, a második már tíz lesz. Zseniális!
- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
- Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf
Remy írta:Joss Whedon rendezi a pilot részt :-)torjack írta:A pilot be lesz vizsgálva. Szerencsére nem a CW műsora lesz, ez azért biztató.
Jaja, remélhetőleg a többi részt is valami normális arcra bízzák. A féltáv környékén eltolt Smallville, meg a számomra elég gyengécske Arrow után kellene már a témában valami normális cucc. Ha CW-n menne, pilot után tuti kasza lenne, így kap pár rész sanszot.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Joss Whedon rendezi a pilot részt :-)torjack írta:A pilot be lesz vizsgálva. Szerencsére nem a CW műsora lesz, ez azért biztató.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
- Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf
Így első blikkre a Heroes és az NCIS keresztezésének tűnik. A pilot be lesz vizsgálva. Szerencsére nem a CW műsora lesz, ez azért biztató.
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
OH MY F*CK*NG GOD
FELTÁMASZTJÁK A 24-et. ÓÓÓÓÓÓ hát ezt nem hiszem, messzemenően a kedvenc akciósorozatom of all time.
http://www.ign.com/articles/2013/05/13/ ... fc7d00000b
FELTÁMASZTJÁK A 24-et. ÓÓÓÓÓÓ hát ezt nem hiszem, messzemenően a kedvenc akciósorozatom of all time.

http://www.ign.com/articles/2013/05/13/ ... fc7d00000b

- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
elvileg szeptember, de nem tudom pontosan.szilamer írta: Mikor kezdődik? Ki nem hagynám. Jó hogy erre jártam, nem is hallottam még erről.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- szilamer
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Özil, Varane, Isco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Arsenal
Mikor kezdődik? Ki nem hagynám. Jó hogy erre jártam, nem is hallottam még erről.nmate írta:Itt vagyok. Marvelt ki nem hagynám
In vino veritas.
"Varane, boss of Real defence"
Casillas-Carvajal-Varane-Ramos-Coentrao--Isco-Modric-Kroos--Cristiano-Benzema-Bale
"Varane, boss of Real defence"
Casillas-Carvajal-Varane-Ramos-Coentrao--Isco-Modric-Kroos--Cristiano-Benzema-Bale
- András93
Visszatér a 24.

- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
Got S03E07
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!mekkora fennhéjázó nagyképű kurva lett ebből a sárkányos cafkából
az első évadban meg csak az nem alázta meg meg az nem húzta faszba, aki nem akarta
remélem mindenki keserves kínhalált fog halni, mire véget ér ez a szappanopera
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!mekkora fennhéjázó nagyképű kurva lett ebből a sárkányos cafkából

az első évadban meg csak az nem alázta meg meg az nem húzta faszba, aki nem akarta

remélem mindenki keserves kínhalált fog halni, mire véget ér ez a szappanopera

-
- Kedvenc csapatod: Arsenal
Got S03E07
Ismét egy nagy semmi
Az utolsó részbe meg belesűrítenek mindent.
Nem tetszik ez a folyamat már nekem...
Ismét egy nagy semmi

"And my heart will leave you never."
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Itt vagyok. Marvelt ki nem hagynám