Szerintem azért ma ez a jelző túlzó. Sokat van játékban, jól szórja szét a labdákat, de ma számomra semmi olyan extrát nem villantott, amiért ennyire magasztos jelzőket kapna, és vszeg a meccs emberének is megválasztódik itt a fórumon. Én mondjuk Pepére nyomtam, valahogy mióta elfejtettük a herceget, kihevertük a hiányát elég paszentos lett ott hátul az alakzat, főleg a belső kettő.wZoLee7 írta:-isten

Értékeld a legutóbbi meccset
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Casillas, Falcaó
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Értékeld a legutóbbi meccset
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
amúgy a meccs embere nálam Benzema volt ma...ő szerezte a gólt, azon kívül is jól játszott, Modric is jó volt, de ma Benzema
- ___Samy___
ez engem is rohadtul zavar, és ez a mai meccsen is nagyon kijöttde valamiért nem egymás felé mozgunk, nem a labda felé mozgunk, hanem inkább elfele.
először azt hittem, hogy ez még egy mourinhos berögződés, amit még nem sikerült levetkőzni, de most már tisztán látszik, hogy ez benne van a taktikánkban, aminek egyáltalán nem örülök
ez leginkább akkor jön elő, mikor a vonal melletti játékos kapja meg a lasztit, és vagy visszapasszol, vagy középre, de visszafelé
nagyon ritka az mikor egy vele egy vonalban vagy előtte lévő játékosnak le tudja rakni középen, és kapja vissza
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
-összességében jól, ismét kapott gól nélkül hozták le ami nagyon is jótubatibi írta:na akkor itt is felteszem a kérdéseim
-hogy játszott a csapat?
-bale?
-marcelo?
-modric?
-megéri megnézni az ismétlést?
-még mindig keresi a társakat, van 1-2 jó mozdulata, a szabadokat jól tolja, de még mindig keveset van játékban
-szerintem egyre rosszabb...Dm védekezett helyette, támadásokban ma kevés volt, a beadásai nem érnek szinte semmit
-isten
-nem

- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
bale nulla, marcelo hozta amit kellett, modric god mode.
na akkor itt is felteszem a kérdéseim
-hogy játszott a csapat?
-bale?
-marcelo?
-modric?
-hogy játszott a csapat?
-bale?
-marcelo?
-modric?
"If you don't like your destiny, don't accept it."
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
Bale ma sem csinált semmit
mikor lendül formában?
Jesé már most többet hozna nála...
szomorú
mikor lendül formában?
Jesé már most többet hozna nála...
szomorú

- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Olvasva a fentebbi hsz-eket,sokmindenben egyetértek.De van néhány észrevételem...Nos Benzema visszavonása,azaz szinte kp-n való játszatása azért nem volna szerencsés,mert a francia ugyan vissza szok lépni labdáért,ámde ez nem tévesztendő össze azzal hogy labdát szerez.Hanem visszalép,mutatja magát,elkéri...mélységben.Na de nem támad le,mondom nem szerez...ami nem is baj,mert nem ez a feladata,átnevelni meg már késő lenne,mert gyerek korától csatárnak nevelték.Oda ő tehát nem jó opcio...
A másik...hogy Özil mennyire hiányzik középről mint ugye kapocs...nos ha olyan elánnal tolna végig egy meccset az első perctől az utolsóig,mint Modric,akkor azt mondanám lehet.Bár ahogy rendre átrakja a tököt a jobbik lábára az időveszteség,de ebbe most nem mennék bele.A helyzet az,hogy nem tud meghatározó lenni egy egész meccsen keresztül,hosszú percekre eltünik...és akkor a kapocs már nem zár...oda egy btb kellene,aki tehermentesít,ahogy azt pl hehe írta,és ott lenne a kapocs,mégpedig Modric...
A másik...hogy Özil mennyire hiányzik középről mint ugye kapocs...nos ha olyan elánnal tolna végig egy meccset az első perctől az utolsóig,mint Modric,akkor azt mondanám lehet.Bár ahogy rendre átrakja a tököt a jobbik lábára az időveszteség,de ebbe most nem mennék bele.A helyzet az,hogy nem tud meghatározó lenni egy egész meccsen keresztül,hosszú percekre eltünik...és akkor a kapocs már nem zár...oda egy btb kellene,aki tehermentesít,ahogy azt pl hehe írta,és ott lenne a kapocs,mégpedig Modric...
LEGIO PATRIA NOSTRA

http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...

- pavel
- Kedvenc játékosaid: el Buitre, Fenomén, R.Carlos
- Kedvenc csapatod: RM
[quote="zalkrisz". Lehet BL-t nyerni ezzel a csapattal is, viszont hatalmas szerencse kell hozzá. Mert nem fogunk 2-3 bombagólt lőni minden meccsen.[/quote]
BL győzelemhez mindig kell a szerencse! Nem is kell minden meccsen 2-3 bombagól! Elég csak a megfelelő meccsen, 1 v. 2!
A korszakos csapatok mindig utólag lesznek azok, mindig az utókor emeli abba a magasságba!
Még egy apróság: nem biztos, hogy ha nem látjátok mit akar a csapat játszani, az Ancelotti hibája...
BL győzelemhez mindig kell a szerencse! Nem is kell minden meccsen 2-3 bombagól! Elég csak a megfelelő meccsen, 1 v. 2!
A korszakos csapatok mindig utólag lesznek azok, mindig az utókor emeli abba a magasságba!
Még egy apróság: nem biztos, hogy ha nem látjátok mit akar a csapat játszani, az Ancelotti hibája...
"Éltem át már szép napokat, amikről azt hittem szarok, dehát ezek még szarabbak, ettől lettek szépek azok."
- Sunsky
- Kedvenc játékosaid: Ibra, Modric, Isco, Neymar
Nekem ez az elmozgósdi leginkább Isco játékában tűnt fel. Ahogy adja a labdát már fut előre, míg Özil ilyenkor rendre ott maradt a laszti környékén és folyt rajta tovább, nem akarom felhozni (már felhoztam, mindegy), de ebből a csapatból pont ő hiányzik, ő kötné össze a középpályát, nem Isconak és Di Marianak kéne, akik szemmel láthatóan nem képesek rá . Modric megtesz mindent, rengeteget melózik, de kéne még egy hasonló játékos a környékére, aki képes erre (mármint, hogy jó helyre tegye a labdát, ne futkosson össze vissza és átlássa a játékot). Persze ez tényleg a múlt, szóval feleslegesen ezen már gondolkodni, csak most abban én is egyetértek hehével, hogy félek, ezek a játékosok csak papíron jók, vagy a megfelelő emberekkel kiegészítve. Lehet BL-t nyerni ezzel a csapattal is, viszont hatalmas szerencse kell hozzá. Mert nem fogunk 2-3 bombagólt lőni minden meccsen.
Nem tudom Gündogan milyen típusú játékos, nem láttam játszani sokat, de még azt is megnézném mi lenne ha Benzemát hátrébb hoznánk és egy Suárezt elé tennénk, aki ugyanúgy képes azt játszani, mint a francia, viszont így nyertünk középen egy technikás játékost, ott aztán felőlem forgolódhat a labdával, meg finomkodhat.
Kb így...
-------- Alonso - Modric
Bale/Jesé Benzema CR
Suarez
Nem tudom Gündogan milyen típusú játékos, nem láttam játszani sokat, de még azt is megnézném mi lenne ha Benzemát hátrébb hoznánk és egy Suárezt elé tennénk, aki ugyanúgy képes azt játszani, mint a francia, viszont így nyertünk középen egy technikás játékost, ott aztán felőlem forgolódhat a labdával, meg finomkodhat.
Kb így...
-------- Alonso - Modric
Bale/Jesé Benzema CR
Suarez
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
ez csak egy félszezonnál lévő értékelésféle maximum.
sokszor mondtam, hogy nekem - és amúgy a csapatnak is - a tavasz számít, mert akkor osztják a kupákat, címeket.
a keretünk szerethető számomra, eltakarodtak a nyomorékok, illetve kivágtuk a rákos daganatokat a testünkből.
én nem fogok szidni senkit se jelenleg, pusztán annyit akarok, hogy szép lassan forduljunk a célegyenesre, legyen pattanásig felhúzva a csapat kb legkésőbb áprilisra és keményen basszunk oda az évnek. (varane sztem idén végzett, a vébére még talán kimegy, de nem hiszem. marcelo pl ma a második félidőben már el-elindult néha, de több kell, több kell, játszatni kell még, még. a xabialonso-modric kp asszem alap lesz egész évre, melléjük kell még vki, aki stabilitást ad, lehet dimaria lesz az a rengeteg futómennyisége és sebessége, akarata miatt. lehet, hogy buta, mint egy fadarab, de senki más nem tudja ezt a csapatból adni a kp-ra, amit ancelotti kér tőle. elöl már szezon előtt is lehetett tudni, hogy mi lesz a három ember, nekik sérülés nélkül jó formába kell kerülni. lopez a kapuban alap, remélem nem casillasozni akarunk majd a béellben, amikor már lesz tétje is a dolognak.)
sokszor mondtam, hogy nekem - és amúgy a csapatnak is - a tavasz számít, mert akkor osztják a kupákat, címeket.
a keretünk szerethető számomra, eltakarodtak a nyomorékok, illetve kivágtuk a rákos daganatokat a testünkből.
én nem fogok szidni senkit se jelenleg, pusztán annyit akarok, hogy szép lassan forduljunk a célegyenesre, legyen pattanásig felhúzva a csapat kb legkésőbb áprilisra és keményen basszunk oda az évnek. (varane sztem idén végzett, a vébére még talán kimegy, de nem hiszem. marcelo pl ma a második félidőben már el-elindult néha, de több kell, több kell, játszatni kell még, még. a xabialonso-modric kp asszem alap lesz egész évre, melléjük kell még vki, aki stabilitást ad, lehet dimaria lesz az a rengeteg futómennyisége és sebessége, akarata miatt. lehet, hogy buta, mint egy fadarab, de senki más nem tudja ezt a csapatból adni a kp-ra, amit ancelotti kér tőle. elöl már szezon előtt is lehetett tudni, hogy mi lesz a három ember, nekik sérülés nélkül jó formába kell kerülni. lopez a kapuban alap, remélem nem casillasozni akarunk majd a béellben, amikor már lesz tétje is a dolognak.)

- Matt009
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM
Hehe én ritkán értek egyet veled, de a mostani hsz-ed minden szavával egyetértek. Kivastagítottam a szerintem leglényegesebb elemeket, amelyek a problémáink legnagyobb forrásai. Ezek kritikus dolgok, és ezek nélkül hiába van meg a sikerrecept minden összetevője, nem lesz sikeres csapatunk. Hosszú idő után most vagyunk a legközelebb a vágyálmunkhoz (talán csak Mou 2. évében voltunk közelebb, vagy legalább ennyire közel), de még nincs bent a csapatban az átütőerő. Kérdés, hogy meg lesz-e áprilisra? Remélem igen, de a realitás jelenleg az, hogy nem.hehe írta:ahhoz kell egy jobb marcelo, egy jobb benzema, egy jobban működő, keményebb ellenfelek ellen edződő kp és egy egészséges varane.Ezt nem a mai szórakoztató, de amúgy erős közepes meccs alapján mondom, inkább azért, mert valahogy helyükön vannak a sikerrecept tipikus szereplői. A terminátor elől, az agy a kp-n, a megváltóember a padon, a fal hátul. A sok se színe, se szaga csapatunk után most el tudom képzelni, hogy behúzzuk.
a két belső védőnk csak egy bizonyos szintig jelentenek biztonságot, ez határozott meggyőződésem, a legmagasabb szinten egyikőjük sem életbiztosítás, de sajnos ezek a dolgok ezek ellen a noname csapatok noname csatárai ellen nem jönnek elő.
illetve még mindig nem tudom, hogy mit akarunk játszani, mi a felfogás, mi az elképzelés.
gyakran úgy érzem, hogy azért nyerjük meg a meccseket, mert egyénileg jobbak a játékosaink. néha látok egy kis letámadást, a labdatartásunk, kreatív építkezésünk nem szemet gyönyörködtető és nem folyik úgy a labda, ahogy az én elvárásaim szerint kéne, kevésnek találom a kis, rövidpasszos, gyors kényszerítőzős játékot, amivel 2-3 húzásból létszámfölényt alakítunk ki, és akik tudják is ezt a csapatból modricon és marcelon kívül nem erőltetik.
egy szó mint száz, ezekkel a játékosokkal játszhatnánk sokkal szebb, grundfocibb jellegű örömfocit, felszabadultan, de valamiért nem egymás felé mozgunk, nem a labda felé mozgunk, hanem inkább elfele.
lehet 2-3 év múlva, ha nem változik semmi, ki kell mondani, hogy ezek a játékosok maximum papíron jók. nem érzem az átütő erőt, a rámenősséget sajnos a játékunkban. amikor viszont ez kell, mondjuk egy béellelődöntőben, akkor nehéz azt előhúzni, amit nem tudtunk/akartunk gyakorolni előtte szezon közben, mert nem voltunk rákényszerítve vagy nem vagyunk rá képesek.
én úgy gondolom, hogy a pár évvel ezelőtti barcán kívül ennek a bayernnek van a legnagyobb esélye, hogy a történelem során először címet védjen a béellben. meg kell őket állítani, de ehhez sokkal több kell, nem egyénileg, hanem a csapatjáték terén.
petiapesszimista out.
Azért egy 5-0-ás meccs után nem a védelmet szokás kiemelni...Érdekes, hogy nullára hozzuk a meccset és a védelemből senki se lett jelölve.
Érdekes, hogy nullára hozzuk a meccset és a védelemből senki se lett jelölve. Mondjuk nem is szavaznátok rá, mert most Modric őrület van, ami teljesen jogos. Én is rányomta. Bárkinél nagyobb élményt nyújt a csapatban a játéka.
Ja és Ramosék megint remekeltek.

Ja és Ramosék megint remekeltek.

"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
ahhoz kell egy jobb marcelo, egy jobb benzema, egy jobban működő, keményebb ellenfelek ellen edződő kp és egy egészséges varane.Ezt nem a mai szórakoztató, de amúgy erős közepes meccs alapján mondom, inkább azért, mert valahogy helyükön vannak a sikerrecept tipikus szereplői. A terminátor elől, az agy a kp-n, a megváltóember a padon, a fal hátul. A sok se színe, se szaga csapatunk után most el tudom képzelni, hogy behúzzuk.
a két belső védőnk csak egy bizonyos szintig jelentenek biztonságot, ez határozott meggyőződésem, a legmagasabb szinten egyikőjük sem életbiztosítás, de sajnos ezek a dolgok ezek ellen a noname csapatok noname csatárai ellen nem jönnek elő.
illetve még mindig nem tudom, hogy mit akarunk játszani, mi a felfogás, mi az elképzelés.
gyakran úgy érzem, hogy azért nyerjük meg a meccseket, mert egyénileg jobbak a játékosaink. néha látok egy kis letámadást, a labdatartásunk, kreatív építkezésünk nem szemet gyönyörködtető és nem folyik úgy a labda, ahogy az én elvárásaim szerint kéne, kevésnek találom a kis, rövidpasszos, gyors kényszerítőzős játékot, amivel 2-3 húzásból létszámfölényt alakítunk ki, és akik tudják is ezt a csapatból modricon és marcelon kívül nem erőltetik.
egy szó mint száz, ezekkel a játékosokkal játszhatnánk sokkal szebb, grundfocibb jellegű örömfocit, felszabadultan, de valamiért nem egymás felé mozgunk, nem a labda felé mozgunk, hanem inkább elfele.
lehet 2-3 év múlva, ha nem változik semmi, ki kell mondani, hogy ezek a játékosok maximum papíron jók. nem érzem az átütő erőt, a rámenősséget sajnos a játékunkban. amikor viszont ez kell, mondjuk egy béellelődöntőben, akkor nehéz azt előhúzni, amit nem tudtunk/akartunk gyakorolni előtte szezon közben, mert nem voltunk rákényszerítve vagy nem vagyunk rá képesek.
én úgy gondolom, hogy a pár évvel ezelőtti barcán kívül ennek a bayernnek van a legnagyobb esélye, hogy a történelem során először címet védjen a béellben. meg kell őket állítani, de ehhez sokkal több kell, nem egyénileg, hanem a csapatjáték terén.
petiapesszimista out.

- Gascoigne
- Kedvenc játékosaid: Paul/Fernando/Roberto
Az egyetlen egy darab szavazat volt...sok következtetést nem érdemes levonni belőle.morientes írta:Én Modricra nyomtam,de az viszont röhely hogy Bale 11%-on áll,Ronaldo meg nullán...

Modric minden dícséretet megérdemel. Könnyed, elegáns, érzi, érti és látja a játékot. Idén tömve a keretünk kiemelkedő játékosokkal, akiket csak egy BL-győzelem választ el attól, hogy korszakos egyéniségekként emlékezzünk rájuk. Kell az a tizedik, és szerintem meg is lesz.

Ezt nem a mai szórakoztató, de amúgy erős közepes meccs alapján mondom, inkább azért, mert valahogy helyükön vannak a sikerrecept tipikus szereplői. A terminátor elől, az agy a kp-n, a megváltóember a padon, a fal hátul. A sok se színe, se szaga csapatunk után most el tudom képzelni, hogy behúzzuk.
- Matt009
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM
A gólszerzők a góljaikon kívül nem igazán villogtak, talán CR hozott le egy átlagban jobb teljesítményt közülük, Modric viszont egész meccsen tanári volt, úgyhogy nálam ismét ő volt a legjobb.
A csapattal többé-kevésbé meg voltam elégedve, viszont hiányoltam a direktbe kidolgozott helyzeteket. A góljaink a semmiből születtek, ami pozitív, mert bármikor bármilyen helyzetből képesek vagyunk gólokat rúgni, de jobb lenne több helyzetet kidolgozni, mert elég baj, ha a Betis ellen sem megy.
A csapattal többé-kevésbé meg voltam elégedve, viszont hiányoltam a direktbe kidolgozott helyzeteket. A góljaink a semmiből születtek, ami pozitív, mert bármikor bármilyen helyzetből képesek vagyunk gólokat rúgni, de jobb lenne több helyzetet kidolgozni, mert elég baj, ha a Betis ellen sem megy.
- L.Miki
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Én is, megint nagyot alkotott a kis horvát. És szerintem Bale csak a szabigólja miatt kapta azt a szavazatot, de akkor ennyi erővel Céer is kaphatott volna az iszonyatos nagy bomba után. Mindegy.morientes írta:Én Modricra nyomtam,de az viszont röhely hogy Bale 11%-on áll,Ronaldo meg nullán...
Nálam Modric volt a legjobb.
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Én Modricra nyomtam,de az viszont röhely hogy Bale 11%-on áll,Ronaldo meg nullán...

LEGIO PATRIA NOSTRA

- Toky
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Varane, Ramos, Benzema, Marcelo, Alonso, di María, Isco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Én meg remélem, hogy nem. Jesé nem középpályás. Biztos megtenné a csapatért, hogy ott játszik, ahol Ancelotti kéri, de ne játszassuk már posztján kívül. Bale vagy Ronaldo helyén játsszon. Inkább Bale-én.zalkrisz írta:...Jesé...
Remélem Di Maria helyén ő kezd legközelebb.

Valamint másnak is kell lehetőséget kapnia. Utóbbi időben már többet kap Jesé mint Morata, de ha jó pénzt akarunk Moratáért kapni, akkor Neki is kell játszania. És nem Jesének még mindig nem "Benzema posztján" van a helye. (Ez nem Neked szól krisz. Általánosságban írom.)
Én még kiemelném Marcelot is. (Rá nyomtam a meccs emberénél.) Most Ő is nagy formában játszott. Bár a Betis hamar megtört, nem képviselnek akkora minőséget, és a csapat is jól védekezett (még Ronaldo is besegített!), de végre top közeli formában láttuk a kis brazilt. Támadásban és védekezésben is igen jó volt.
És szerintem kedves gesztus volt Ancelottitól, hogy szülinapján beállította Nachot. Jól tudom, hogy Ramosnak ez volt az 5. sárgája? (Amit szerintem megint el fognak törölni.

- Sunsky
- Kedvenc játékosaid: Ibra, Modric, Isco, Neymar
A korai gólnak köszönhetően nem tehette meg a Betis, hogy sünfocit játsszon, így azért jóval könnyebb volt és élvezhetőbb is a meccs. Ma még negatív irányba Di Mariat sem emelném ki (nem, nem a gólja miatt, ha szar, akkor szar, de ma kevesebb butasága volt), az egyetlen dolog, ami idegesített, az Jesé be nem cserélése. Fiatal, hatalmas potenciál van benne, amikor pályán van azt góllal, gólpasszal hálálja meg. De ahogy írtam a megy a meccs topikban is, érdekes, hogy amikor hátrányban vagyunk, vagy döntetlen az állás, akkor ő az első aki bejön, ilyenkor meg kb le van szarva. Eléggé ellentétes érzelmeket válthat ki belőle, mert tudja, hogy számít rá Ancelotti és elismeri a képességit, de akkor egy könnyebb meccsen, mikor ficánkolhatna, akkor miért nem kapja meg a lehetőséget... Remélem Di Maria helyén ő kezd legközelebb.
A gólok szépek voltak, végre minden összejött.. Ronaldo "gólpassza" ezt jól mutatta. Adná az ég, hogy a Barcelona ellen vágnánk ilyen gólokat.
Egész jó ez a januári győzelmi sorozat kapott gól nélkül. Modric nálam megint a meccs embere, ahogy ebben a hónapban eddig kivétel nélkül (kivéve a kupameccs, ahol nem játszott), aranylabdás formában játszik, ha a labda nála van, akkor nagy baj nem lehet
Ronaldo is lenyugodott végre, keresi a társakat is és bár a ziccert kihagyta, azért egyre több minden jön neki össze megint.
A gólok szépek voltak, végre minden összejött.. Ronaldo "gólpassza" ezt jól mutatta. Adná az ég, hogy a Barcelona ellen vágnánk ilyen gólokat.