baszdki a monitort az ablakon és vedd elő a tetristeszem megáll hogy nem tudom elküldeni annyit írtok
Megy a meccs!
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
Re: Megy a meccs!

-
R.M.C.F
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Ő olyan mint alacsonyabb osztályokban a legjobb.....kötetlen poszt.DM-nek nincs posztja ma...
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
-
nagyi
- Kedvenc játékosaid: Zinédine Zidane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Csak nekem szimpatikusabb a digis kommentátor???
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Én úgy tudom,hogy minden szituációban figyelni kell a támadó játékos testrészeit. Pl ha a lába a átlóg a vonalon és úgy indul és nincs védőjátékos az adott térfélen,akkor be kell inteni a lest.igen, de mivel saját térfeléről indult, ezért nem a feját kell nézni, nem úgy mint a védők vonalában. SZERINTEM.
-
R.M.C.F
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Bale és Marci viszont borzasztó keveset vállal.
Ja,kevesebbet nyomulunk a szélen az új felállással....marci is alig lép fel.bale is alig van játékban.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
DM-nek nincs posztja ma...valahol a kp-n található, de Marcelo helyén védekezik, CR helyén támad, aztán feltűnik a másik oldalon is, mikor észreveszi hogy Marcelo mellett kell védekezni sprint vissza 
Hehe már jó szinten van
eszem megáll hogy nem tudom elküldeni annyit írtok
Hehe már jó szinten van
eszem megáll hogy nem tudom elküldeni annyit írtok
- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
20-25 percet néztem a meccsetekből (többet nem bírtam
), hát Modric tényleg hatalmas király még mindig.
- Zidane
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane, Ronaldo, Figo, Guti
Mondjuk abból a csapatból, ha csak fele annyira hajtottak volna a többiek, mint ő, akkor szarrá nyertük volna magunkat.istenem de gyűlöltem azt a faszt. minden passz előtt megigazította a haját.
azok a lassú feleslegesen felemelet visszafele pörgő, a védelemnek a sima könnyed tolódásra alkalmat adó szánalmas ívelései.
a kurvaanyját, de rühelltem, mocskos angol szerencsétlen
Egész jó meccs, elégedett vagyok a csapattal, megvannak a helyzetek, gól, még szép játék is akad olykor, ill CR 1v1 kiugrása se volt les, ha nem nézi be a partjelző...
Na mind1 így kell tovább nyomni aztán meglesz, még Di Maria se annyira rossz, a rossz megoldások mellé ma jut legalább annyi jó is.
Bale és Marci viszont borzasztó keveset vállal.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Zidane 2014. január 21., kedd 21:56-kor.
-
realfan91
- Kedvenc játékosaid: Di Maria, Jesé, Beckham, Zidane
igen, de mivel saját térfeléről indult, ezért nem a fejét kell nézni, nem úgy mint a védők vonalában. SZERINTEM.El Unico írta:Ha én kapus lennék,jól beszarnék,látva a sorfal előtt CR-t és Bale-t![]()
CR kicsit önző ma. Modric viszont.. a meccs kezdete óta a nadrágomban turkálok,látva ezt a mozgást,finom cseleket,elmozgásokat,ragad hozzá a labda,gyakorlatilag nincsenek eladott labdái. Viszont vannak labdaszerzések. Hihetetlen formában van,így utólag,durva,hogy Mourinho jegelte őt.
Mi irányítunk,de lehetett volna másképp is,pl ha szemben a kapuval berúgja a helyzetét az Espanyol. Viszont nekünk is voltak ziccereink,egy kapufa,veszélyes szabadrúgás.
Nekem tetszik amit látok,rengeteg a begyakorolt játékelem,ez egyértelműen látszik. A legtöbb elem CR-re van felépítve,láthatóan pl. Di Marianak ez nem tetszik. Illarra kicsit idegenként mozog a pályán,de nem lehet valami könnyű (vagy mégsem?) Modric mellett játszani. Ha lenne még egy Modric a KP-n,akkor lenne olyan a középpályánk,amilyennek megálmodtunk itt páran.
Szerintem nem volt les,a félpályáról indult. Amibe bele lehetne kötni esetleg,az az,hogy esetleg CR feje átlóg a felezővonalon,és mivel azt a testrészt kell figyelni,amivel labdába érhet,lesen lehet. Nem volt egyvonalban a kamara a szitunál,szóval szerintem nem volt les.csak szerintem nem volt les cr esete?
- doncsontos
- Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Ronaldo, Zidane, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
zalkrisz írta:Modric egy Isten.. again and again.. ideje lenne, hogy médiavisszhangot kapjon, de nagyon.
Azért ő kapásból is betette a helyére a lasztit és megtalálta az embereket. Ráadásul az utolsó olyan játékosunk, akiknek a szélről betett labdái nem akadtak el az első védőben.hehe írta:dévid bekem 2.0, csakazállólabda
Felháborító ez a DíMaria, csak nevetni tudok rajta.. egy darab beadása nincs ami értelmes.. volt egy szitu mikor Marci visszakészítette neki ő átvette, felnézett, a hosszún állt Benzi és Bale erre a rövidre rúgja laposan
Luis Figo 10
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5
- hehe
a szembecigánynak, na annak van brazil vére, nem ennek a görbelábúnakBrazil vére volt pedig.
az guti volt édesfaszomhegyesajnálom akkor, pedig kibaszottúl a nullából tudott egy ilyen labdával ziccerbe tenni embereket, de hát kinek a pap

- ateeemadrid
egyébként nem is rossz dimaria a középpálya közepén, +illarra is jól játszik, modric meg zseniális, mint mindig. nekem tetszik ez a kp, persze jövőre gündogannal azért jobban fog kinézni.
ja, és külön öröm, hogy khöd helyett már bbc van. jól kezdődik ez a 2014-es év eddig, reméljük így is marad.
aztán a 2. félidőben kapunk 3-at
ja, és külön öröm, hogy khöd helyett már bbc van. jól kezdődik ez a 2014-es év eddig, reméljük így is marad.
aztán a 2. félidőben kapunk 3-at
baszki te elég gyorsan feltudod spannolni magad. relax.a kurvaanyját, de rühelltem, mocskos angol favágó labdaügyetlen szerencsétlen
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ateeemadrid 2014. január 21., kedd 21:53-kor.
-
primrose
- Kedvenc játékosaid: Benzema, Coentrao, Varane, Modric
meg azért ő nem volt 100 milla, vagy tudjam is én Bale árát.Azért ő kapásból is betette a helyére a lasztit és megtalálta az embereket. Ráadásul az utolsó olyan játékosunk, akiknek a szélről betett labdái nem akadtak el az első védőben.
a Realban nem.istenem de gyűlöltem azt a faszt. minden passz előtt megigazította a haját.
menj, inkább raboltass valakit a harcsára, de ne kezdjünk el dévidbekemezni.a kurvaanyját, de rühelltem, mocskos angol szerencsétlen
But he is a good boy...
-
realfan91
sajnálom akkor, pedig kibaszottul a nullából tudott egy ilyen labdával ziccerbe tenni embereket, de hát kinek a paphehe írta:istenem de gyűlöltem azt a faszt. minden passz előtt megigazította a haját.Jó de Beckham az Beckham. Neki belefér.Amúgymeg azoknak a hosszúlabdáknak szeme volt. Akár 60 méteresek voltak akár 40.
azok a lassú feleslegesen felemelt visszafele pörgő, a védelemnek a sima könnyed tolódásra alkalmat adó szánalmas ívelései.
a kurvaanyját, de rühelltem, mocskos angol favágó labdaügyetlen szerencsétlen
-
R.M.C.F
hehe írta:istenem de gyűlöltem azt a faszt. minden passz előtt megigazította a haját.Jó de Beckham az Beckham. Neki belefér.Amúgymeg azoknak a hosszúlabdáknak szeme volt. Akár 60 méteresek voltak akár 40.
azok a lassú feleslegesen felemelt visszafele pörgő, a védelemnek a sima könnyed tolódásra alkalmat adó szánalmas ívelései.
Brazil vére volt pedig.
-
realfan91
De CR nem lövi jól a szabadokat...csak egyszer-egyszer elsül a lába, máskor meg köze sincs a kapuhoz. Az ő szabadai kcisit túlhájpoltak, Modric is, Xabi is jobban lőné nála sztem. Távolról kéne csak cr-nek.peti_madrid írta:Esküszöm nektek, hogy Bale talán jobban rúgja ezeket a szabadrúgásokat, mint a mi aranylábú Zselénk...
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Ha én kapus lennék,jól beszarnék,látva a sorfal előtt CR-t és Bale-t
CR kicsit önző ma. Modric viszont.. a meccs kezdete óta a nadrágomban turkálok,látva ezt a mozgást,finom cseleket,elmozgásokat,ragad hozzá a labda,gyakorlatilag nincsenek eladott labdái. Viszont vannak labdaszerzések. Hihetetlen formában van,így utólag,durva,hogy Mourinho jegelte őt.
Mi irányítunk,de lehetett volna másképp is,pl ha szemben a kapuval berúgja a helyzetét az Espanyol. Viszont nekünk is voltak ziccereink,egy kapufa,veszélyes szabadrúgás.
Nekem tetszik amit látok,rengeteg a begyakorolt játékelem,ez egyértelműen látszik. A legtöbb elem CR-re van felépítve,láthatóan pl. Di Marianak ez nem tetszik. Illarra kicsit idegenként mozog a pályán,de nem lehet valami könnyű (vagy mégsem?) Modric mellett játszani. Ha lenne még egy Modric a KP-n,akkor lenne olyan a középpályánk,amilyennek megálmodtunk itt páran.
Szerintem nem volt les,a félpályáról indult. Amibe bele lehetne kötni esetleg,az az,hogy esetleg CR feje átlóg a felezővonalon,és mivel azt a testrészt kell figyelni,amivel labdába érhet,lesen lehet. Nem volt egyvonalban a kamara a szitunál,szóval szerintem nem volt les.csak szerintem nem volt les cr esete?
- hehe
istenem de gyűlöltem azt a faszt. minden passz előtt megigazította a haját.Jó de Beckham az Beckham. Neki belefér.Amúgymeg azoknak a hosszúlabdáknak szeme volt. Akár 60 méteresek voltak akár 40.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hehe 2014. január 21., kedd 21:50-kor.

-
realfan91
Jó de Beckham az Beckham. Neki belefér.hehe írta:nem nehéz___Samy___ írta:bale eddig idén szerintem jobban vereti a szabadokat, mint a portugál
dévid bekem 2.0, csakazállólabda****Bale-nek azér van egy rúgótechnikája. Kár h meccs közben nem lehet megállítani a labdát zavaratlanul.
- Sunsky
- Kedvenc játékosaid: Ibra, Modric, Isco, Neymar
Modric egy Isten.. again and again.. ideje lenne, hogy médiavisszhangot kapjon, de nagyon.
Azért ő kapásból is betette a helyére a lasztit és megtalálta az embereket. Ráadásul az utolsó olyan játékosunk, akiknek a szélről betett labdái nem akadtak el az első védőben.hehe írta:dévid bekem 2.0, csakazállólabda