Megy a meccs!

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

Re: Megy a meccs!

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. január 21., kedd 21:56

Bale és Marci viszont borzasztó keveset vállal.

Ja,kevesebbet nyomulunk a szélen az új felállással....marci is alig lép fel.bale is alig van játékban.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2014. január 21., kedd 21:55

DM-nek nincs posztja ma...valahol a kp-n található, de Marcelo helyén védekezik, CR helyén támad, aztán feltűnik a másik oldalon is, mikor észreveszi hogy Marcelo mellett kell védekezni sprint vissza :D

Hehe már jó szinten van :iszunk:

eszem megáll hogy nem tudom elküldeni annyit írtok :lol:

GT37
Kedvenc csapatod: Barça, Spurs

HozzászólásSzerző: GT37 » 2014. január 21., kedd 21:55

20-25 percet néztem a meccsetekből (többet nem bírtam :lol: :lol: ), hát Modric tényleg hatalmas király még mindig.

Zidane
Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane, Ronaldo, Figo, Guti
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: Zidane » 2014. január 21., kedd 21:54

istenem de gyűlöltem azt a faszt. minden passz előtt megigazította a haját.
azok a lassú feleslegesen felemelet visszafele pörgő, a védelemnek a sima könnyed tolódásra alkalmat adó szánalmas ívelései.

a kurvaanyját, de rühelltem, mocskos angol szerencsétlen
Mondjuk abból a csapatból, ha csak fele annyira hajtottak volna a többiek, mint ő, akkor szarrá nyertük volna magunkat. :lol:
Egész jó meccs, elégedett vagyok a csapattal, megvannak a helyzetek, gól, még szép játék is akad olykor, ill CR 1v1 kiugrása se volt les, ha nem nézi be a partjelző...
Na mind1 így kell tovább nyomni aztán meglesz, még Di Maria se annyira rossz, a rossz megoldások mellé ma jut legalább annyi jó is. :lol:
Bale és Marci viszont borzasztó keveset vállal.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Zidane 2014. január 21., kedd 21:56-kor.

realfan91
Kedvenc játékosaid: Di Maria, Jesé, Beckham, Zidane

HozzászólásSzerző: realfan91 » 2014. január 21., kedd 21:53

El Unico írta:Ha én kapus lennék,jól beszarnék,látva a sorfal előtt CR-t és Bale-t :mrgreen:

CR kicsit önző ma. Modric viszont.. a meccs kezdete óta a nadrágomban turkálok,látva ezt a mozgást,finom cseleket,elmozgásokat,ragad hozzá a labda,gyakorlatilag nincsenek eladott labdái. Viszont vannak labdaszerzések. Hihetetlen formában van,így utólag,durva,hogy Mourinho jegelte őt.

Mi irányítunk,de lehetett volna másképp is,pl ha szemben a kapuval berúgja a helyzetét az Espanyol. Viszont nekünk is voltak ziccereink,egy kapufa,veszélyes szabadrúgás.

Nekem tetszik amit látok,rengeteg a begyakorolt játékelem,ez egyértelműen látszik. A legtöbb elem CR-re van felépítve,láthatóan pl. Di Marianak ez nem tetszik. Illarra kicsit idegenként mozog a pályán,de nem lehet valami könnyű (vagy mégsem?) Modric mellett játszani. Ha lenne még egy Modric a KP-n,akkor lenne olyan a középpályánk,amilyennek megálmodtunk itt páran.
csak szerintem nem volt les cr esete? :roll:
Szerintem nem volt les,a félpályáról indult. Amibe bele lehetne kötni esetleg,az az,hogy esetleg CR feje átlóg a felezővonalon,és mivel azt a testrészt kell figyelni,amivel labdába érhet,lesen lehet. Nem volt egyvonalban a kamara a szitunál,szóval szerintem nem volt les.
igen, de mivel saját térfeléről indult, ezért nem a fejét kell nézni, nem úgy mint a védők vonalában. SZERINTEM.

doncsontos
Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Ronaldo, Zidane, Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: doncsontos » 2014. január 21., kedd 21:52

zalkrisz írta:Modric egy Isten.. again and again.. ideje lenne, hogy médiavisszhangot kapjon, de nagyon.
hehe írta:dévid bekem 2.0, csakazállólabda
Azért ő kapásból is betette a helyére a lasztit és megtalálta az embereket. Ráadásul az utolsó olyan játékosunk, akiknek a szélről betett labdái nem akadtak el az első védőben.

Felháborító ez a DíMaria, csak nevetni tudok rajta.. egy darab beadása nincs ami értelmes.. volt egy szitu mikor Marci visszakészítette neki ő átvette, felnézett, a hosszún állt Benzi és Bale erre a rövidre rúgja laposan :lol:
Luis Figo 10
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5

hehe
Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.

HozzászólásSzerző: hehe » 2014. január 21., kedd 21:52

Brazil vére volt pedig.
a szembecigánynak, na annak van brazil vére, nem ennek a görbelábúnak :lol:
sajnálom akkor, pedig kibaszottúl a nullából tudott egy ilyen labdával ziccerbe tenni embereket, de hát kinek a pap :mrgreen:
az guti volt édesfaszomhegye :salute:
Kép
Kép
Kép

ateeemadrid

HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2014. január 21., kedd 21:52

egyébként nem is rossz dimaria a középpálya közepén, +illarra is jól játszik, modric meg zseniális, mint mindig. nekem tetszik ez a kp, persze jövőre gündogannal azért jobban fog kinézni.

ja, és külön öröm, hogy khöd helyett már bbc van. jól kezdődik ez a 2014-es év eddig, reméljük így is marad.

aztán a 2. félidőben kapunk 3-at :mrgreen:
a kurvaanyját, de rühelltem, mocskos angol favágó labdaügyetlen szerencsétlen :lol:
baszki te elég gyorsan feltudod spannolni magad. relax. :D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ateeemadrid 2014. január 21., kedd 21:53-kor.

primrose
Kedvenc játékosaid: Benzema, Coentrao, Varane, Modric

HozzászólásSzerző: primrose » 2014. január 21., kedd 21:52

Azért ő kapásból is betette a helyére a lasztit és megtalálta az embereket. Ráadásul az utolsó olyan játékosunk, akiknek a szélről betett labdái nem akadtak el az első védőben.
meg azért ő nem volt 100 milla, vagy tudjam is én Bale árát.
a Realban nem.
a kurvaanyját, de rühelltem, mocskos angol szerencsétlen :lol:
menj, inkább raboltass valakit a harcsára, de ne kezdjünk el dévidbekemezni. :)
But he is a good boy...

realfan91

HozzászólásSzerző: realfan91 » 2014. január 21., kedd 21:51

hehe írta:
Jó de Beckham az Beckham. Neki belefér. :mrgreen: Amúgymeg azoknak a hosszúlabdáknak szeme volt. Akár 60 méteresek voltak akár 40.
azok a lassú feleslegesen felemelt visszafele pörgő, a védelemnek a sima könnyed tolódásra alkalmat adó szánalmas ívelései.

a kurvaanyját, de rühelltem, mocskos angol favágó labdaügyetlen szerencsétlen :lol:
sajnálom akkor, pedig kibaszottul a nullából tudott egy ilyen labdával ziccerbe tenni embereket, de hát kinek a pap :mrgreen:

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. január 21., kedd 21:51

hehe írta:
Jó de Beckham az Beckham. Neki belefér. :mrgreen: Amúgymeg azoknak a hosszúlabdáknak szeme volt. Akár 60 méteresek voltak akár 40.
azok a lassú feleslegesen felemelt visszafele pörgő, a védelemnek a sima könnyed tolódásra alkalmat adó szánalmas ívelései.

Brazil vére volt pedig.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

realfan91

HozzászólásSzerző: realfan91 » 2014. január 21., kedd 21:50

peti_madrid írta:Esküszöm nektek, hogy Bale talán jobban rúgja ezeket a szabadrúgásokat, mint a mi aranylábú Zselénk... :hmmm:
De CR nem lövi jól a szabadokat...csak egyszer-egyszer elsül a lába, máskor meg köze sincs a kapuhoz. Az ő szabadai kcisit túlhájpoltak, Modric is, Xabi is jobban lőné nála sztem. Távolról kéne csak cr-nek.

RealVazquez
Kedvenc játékosaid: CR

HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2014. január 21., kedd 21:50

Ha én kapus lennék,jól beszarnék,látva a sorfal előtt CR-t és Bale-t :mrgreen:

CR kicsit önző ma. Modric viszont.. a meccs kezdete óta a nadrágomban turkálok,látva ezt a mozgást,finom cseleket,elmozgásokat,ragad hozzá a labda,gyakorlatilag nincsenek eladott labdái. Viszont vannak labdaszerzések. Hihetetlen formában van,így utólag,durva,hogy Mourinho jegelte őt.

Mi irányítunk,de lehetett volna másképp is,pl ha szemben a kapuval berúgja a helyzetét az Espanyol. Viszont nekünk is voltak ziccereink,egy kapufa,veszélyes szabadrúgás.

Nekem tetszik amit látok,rengeteg a begyakorolt játékelem,ez egyértelműen látszik. A legtöbb elem CR-re van felépítve,láthatóan pl. Di Marianak ez nem tetszik. Illarra kicsit idegenként mozog a pályán,de nem lehet valami könnyű (vagy mégsem?) Modric mellett játszani. Ha lenne még egy Modric a KP-n,akkor lenne olyan a középpályánk,amilyennek megálmodtunk itt páran.
csak szerintem nem volt les cr esete? :roll:
Szerintem nem volt les,a félpályáról indult. Amibe bele lehetne kötni esetleg,az az,hogy esetleg CR feje átlóg a felezővonalon,és mivel azt a testrészt kell figyelni,amivel labdába érhet,lesen lehet. Nem volt egyvonalban a kamara a szitunál,szóval szerintem nem volt les.
:goat:

hehe

HozzászólásSzerző: hehe » 2014. január 21., kedd 21:50

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hehe 2014. január 21., kedd 21:50-kor.
Kép
Kép
Kép

realfan91

HozzászólásSzerző: realfan91 » 2014. január 21., kedd 21:48

hehe írta:
___Samy___ írta:bale eddig idén szerintem jobban vereti a szabadokat, mint a portugál
nem nehéz :lol:
****Bale-nek azér van egy rúgótechnikája. Kár h meccs közben nem lehet megállítani a labdát zavaratlanul. :lol:
dévid bekem 2.0, csakazállólabda :lol:

Sunsky
Kedvenc játékosaid: Ibra, Modric, Isco, Neymar

HozzászólásSzerző: Sunsky » 2014. január 21., kedd 21:48

Modric egy Isten.. again and again.. ideje lenne, hogy médiavisszhangot kapjon, de nagyon.
hehe írta:dévid bekem 2.0, csakazállólabda

Victor
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Norwich City

HozzászólásSzerző: Victor » 2014. január 21., kedd 21:47

bale eddig idén szerintem jobban vereti a szabadokat, mint a portugál
jobban? ha ő lövi, vagy gól, vagy minimum kaput talál, cr pedig jó formán a 20. szektorba és felé lövi csak :mrgreen:

hehe

HozzászólásSzerző: hehe » 2014. január 21., kedd 21:47

BBeno írta:már marcelo helyett Dimaria védekezik. hihetetlen mennyire visszavett. egy keresztlabda már nagy falat. beadásairól nem is beszélve.
finoman kell mondom, a vébé fontosabb, ide meg féllábon is jobb, mint contrázó :mrgreen:
Kép
Kép
Kép

BBeno

HozzászólásSzerző: BBeno » 2014. január 21., kedd 21:46

már marcelo helyett Dimaria védekezik. hihetetlen mennyire visszavett. egy keresztlabda már nagy falat. beadásairól nem is beszélve.
GARETH:coffee:

RONCI A LEGENDA

Grande Pipita Higuaín

Ronaldo: Özil zseni

VAR<3

18/19: Perez nagy éve .lol. P3/L16/SF

Götze Gareth ReusRashford KdB Hazard Sterling Lukaku Mario Pogba Sané James Jesús

hehe

HozzászólásSzerző: hehe » 2014. január 21., kedd 21:46

___Samy___ írta:bale eddig idén szerintem jobban vereti a szabadokat, mint a portugál
nem nehéz :lol:
****Bale-nek azér van egy rúgótechnikája. Kár h meccs közben nem lehet megállítani a labdát zavaratlanul. :lol:
dévid bekem 2.0, csakazállólabda :lol:
Kép
Kép
Kép

Vissza: