Spanyol bajnokság

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

Re: Spanyol bajnokság

HozzászólásSzerző: Remy » 2014. január 27., hétfő 23:22

Bilbao nagyon megy, kemény harc lesz a BL-selejtezős helyért. Viszont most eléggé erősnek tűnnek a kisebb spanyol csapatok is. Sociedad, Bilbao, Villarreal... amelyik bejut az EL-be, az ott igencsak jól szerepelhet, ha komolyan veszik :hmmm:

Griezmann pedig :salute:
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

Anis
Kedvenc játékosaid: Drogba, Essien, CR, Di Maria
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Chelsea, Inter

HozzászólásSzerző: Anis » 2014. január 27., hétfő 20:28

Cagliariból kitették, egyből alá is írt a Beteishez, amely csapat már korábban is érdeklődött iránta.
Adán orvosin a Betisnél
a jelenlegi kapusuknál csak jobb lehet :mrgreen:
FERRARI - MSchumi - Alonso - Kimi - Federer - Kobe - LeBron

London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2014. január 26., vasárnap 20:49

ateeemadrid írta:egyébként kifejezetten szemrevaló focit nyom ez a rayo, csak hát a helyzetkihasználásuk...
mondjuk én ezt csak az utolsó 15 percet nézve mondom.
Csakhogy ilyen balf@sz védelemmel,meg egy ilyen zsenge kp-val elmehetnek az isten kertjébe szartfűrészelni...így B liga lesz ebből valszinű...pedig a vayecasba azok a drukkerek többet érdemelnének...
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. január 26., vasárnap 20:48

morientes írta: Nálam már űbereli Busit,ami azért nem semmi... :lol:
simán, a dokkmunkás síkhülye fej, állandó duma, alattomoskodás, rugdosódás, aztán ő van legjobban kiakadva ha hozzáérnek. és mellé még nem is rossz.
Nem illik.

ateeemadrid

HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2014. január 26., vasárnap 20:44

egyébként kifejezetten szemrevaló focit nyom ez a rayo, csak hát a helyzetkihasználásuk...
mondjuk én ezt csak az utolsó 15 percet nézve mondom.

morientes

HozzászólásSzerző: morientes » 2014. január 26., vasárnap 20:39

Kerlon írta:LOL. Pedig sérülten ment még lefele az első félidőben... Látszik, hogy csak egy patkány az ember...
Nálam már űbereli Busit,ami azért nem semmi... :lol:
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép

ateeemadrid

HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2014. január 26., vasárnap 20:32

egy perce kezdtem el nézni a meccset, 2 gól.

na még 2, egy laza 4-4el megelégszek. :lol:

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. január 26., vasárnap 20:31

LOL. Pedig sérülten ment még lefele az első félidőben... Látszik, hogy csak egy patkány az ember...
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

morientes

HozzászólásSzerző: morientes » 2014. január 26., vasárnap 20:27

Kerlon írta:Costa megsérült.
Akkor jól bírja mert még pályán van :)
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. január 26., vasárnap 20:17

Costa megsérült.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2014. január 26., vasárnap 20:01

A Bilbao az elmúlt 3 meccsen 15 gólt lőtt :mrgreen: És ugye még nem kaptak ki hazai pályán... durva egy meccs lesz a hétvégén, de itt az idő, hogy megszakadjon a jó sorozatuk!
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

csabi*
Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
Kedvenc csapatod: los blancos.

HozzászólásSzerző: csabi* » 2014. január 26., vasárnap 20:00

costának ,hogy megy ?
Kép

morientes

HozzászólásSzerző: morientes » 2014. január 26., vasárnap 19:47

Ez a szerencsétlen rayo mire visszajönne a meccsbe,kap egy ilyen laska gólt... :angry:
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. január 26., vasárnap 19:47

Érthetetlen a Rayo is. Az Atletico ellen közel sincs meg az az elán, mint amivel ellenünk játszottak. Pedig menekülni kéne a kiesés elöl... Az meg megint, hogy mennek 4v3-ban és a gyerek csinál egy Di Mariat a kaputól 20 méterre és úszott a helyzet. :lol: Erre kapnak még egyet.
K

Géci
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos

HozzászólásSzerző: Géci » 2014. január 26., vasárnap 19:45

Egész jó a Rayo-AtMa meccs. Most kezdtem nézni pár perce és 2-1-re megy az AtMa, de állítólag kihagyott a Rayo egy 11-est. Nyom a Rayo mégis most pofozott be még egyet az AtMa.. 1-3 :(

Realjoe
Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Ronaldo

HozzászólásSzerző: Realjoe » 2014. január 26., vasárnap 17:11

A bilbao kapusa vajon direkt ugrott el a lövés elől? :lol: :lol: Kabaré :mrgreen:

morientes

HozzászólásSzerző: morientes » 2014. január 21., kedd 19:41

Szerintem te full másra emlékszel :D
Modric tavaly 17 meccset játszott végig elejétől a végiéig a bajnokságban. 1x jött neki össze az 5 sárga, szóval egy meccs kihagyás, plusz 2 meccs az elejéről amikor is később érkezett mint a bajnokság kezdődött.
Én csak arra emlékszem,hogy amikor idekerült,sokáig rendre pár percet kapott,ha kapott.Mikor már kvára semmi tétje nem volt a bajnokságnak,Mou akkor kezdte el rendre játszatni...hát nem vagyok hülye,meccs előtt mikor kijött az összeállítás,mindenki hülledezett hogy Modric who??Mert hogy azt a szerencsétlen Khedirat kellett nézegetni,Xabi mellett,meg a valaha volt legjobb tkp-t...
Vagy manchesterbe,ott sem kezdett,aztán beállt,és tudjuk mi lett...
Én nem azt mondom hogy nem játszott,de nem volt stabil ember,és nem ott ahol játszott ahol kellett volna,és nem akkor mikor arra szükség lett volna...
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép

Anis
Kedvenc játékosaid: Drogba, Essien, CR, Di Maria
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Chelsea, Inter

HozzászólásSzerző: Anis » 2014. január 21., kedd 18:56

morientes írta:Hát be kellet az igaz,de ilyen utolsó 8-10 percekkel nehéz.Mert ő sem sérült,sem fizikálisan gyenge nem volt.Nem úgy mint Bale...vagy csak én emlékszem hogy mindenki szentségelt hogy unico nem játszatta rendre???Mert tényleg akkor nyúlt hozzá mikor már mindegy volt.Voltak neki gyengébb meccsei,igen.Mindjár páran el is passzolták volna.De inkább még ilyen 10-15 perces beszállásoknál is a jobbik arcát mutatta.Arról nem beszélve hogy Mou nem is az ideális helyen használta,hol Xabi,hol meg Khedira cseréje volt...
Szerintem te full másra emlékszel :D
Modric tavaly 17 meccset játszott végig elejétől a végiéig a bajnokságban. 1x jött neki össze az 5 sárga, szóval egy meccs kihagyás, plusz 2 meccs az elejéről amikor is később érkezett mint a bajnokság kezdődött.
A 8-10 percekkel kapcsolatban nem tudom mire emlékszel, de Modricot is kellett NÉHA pihentetni, ez meg is történt főleg amikor a BL-ben még nem volt fix a továbbjutás.
Szóval a bajnokságban a 14.fordulóban az Atletico ellen játszott csereként 3 percet, de azt nélküle is hoztuk 2-0. Utána meg a 17-18.fordulóban a Malaga-Sociedad páros ellen küldte be csereként 12 illetve 5 percre. Utána egészen a 33.fordulóig semmi ilyesmi nem volt, ott újra az Atletico ellen volt "pihentetve", ahol negyed órát kapott csereként.
De ahogy ha jól emlékszem Varane-nak is volt egy nyilatkozata, hogy nincs semmi neheztelés Mou iránt hogy keveset játszik, mert tudja, hogy nem lehet kezdő egyből - vagy valami ilyesmi = a lényeg az hogy örült ő is hogy szép fokozatosan lett beépítve.

De a Modric féle 33 bajnoki 11 BL és 8 kupameccset + a 4. legtöbb LaLigapercet (a lecserélhetetlen CR, Pepe-Ramos trió mögött) nem gyenge azért illetve ha mind a három sorozatot nézzük akkor CR, Xabi, Özil, Ramos játszott csak nála több percet.
h3x0r írta:Szerintem pont ez a lenyeg. A statisztikabol latszik, hogy Mou jatszatta Modricot, viszont nem ott ahol jol is tud teljesiteni. Amikor pedig parszor a rendes helyen jatszott, akkor meg meg villant a tehetsege.
Ha jól emlékszem Mou is kipróbálta hogy játszik Modric Xabi mellett, Özil helyén is ki lett próbálva, és az Essien-Modric páros is kapott pár meccset próba gyanánt.
FERRARI - MSchumi - Alonso - Kimi - Federer - Kobe - LeBron

London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. január 21., kedd 18:10

A JM féle kp-a szerintem direkt volt igy felépitve,ilyet nem hiszem hogy alapból felállit egy edző,végig csodálkoztam és nem is értettem meg. Nem lehet hülye,hiszen nem az. Aztán amikor elment tőlünk még vakaróztam pár dolgon és akkor arra gondoltam,ezt direkt tehette fel igy. Nem akart kpát,vagyis nem akart normális kpát felépiteni,hanem 100%ban a gyors támadókkal odaveretni és a kp-a minnél kevesebb labdás megoldással operáljon. A kp-a létszáma legyen csekély,ne legyen sok mélyen helyezkedő játékos(khedira szerepe,mert felér-feltud mozogni) elől meg kell a létszám és a sebesség a gyors támadásokhoz.
A védőkön is több a hangsúly és a teher,ki kell lépni,előre és oldalra is,ki kell segiteni,sokat kell a helyeket változtatni,ebből azért voltak gondok.
Ha szerzünk egy labdát,akkor villámgyorsan dobni a támadót és ott a gól.
Mert ki az a ( 1/2 :rock: ) aki Alonso mellé 1 db belsőt tesz fel? Azt nem értettem......alonsora túl sok teher megy rá,nem tudja a képességeit jól használni.
De szerintem ez lehetett az ok.Egy antibarca taktika,erre épitette fel a madridot....ha a barcát vered,mindenkit versz alapon.

Most a 3 kp-ás alonsoval elindult egy jó út felé....szokjanak össze.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. január 21., kedd 17:09

morientes írta:Arról nem beszélve hogy Mou nem is az ideális helyen használta,hol Xabi,hol meg Khedira cseréje volt...
Szerintem pont ez a lenyeg. A statisztikabol latszik, hogy Mou jatszatta Modricot, viszont nem ott ahol jol is tud teljesiteni. Amikor pedig parszor a rendes helyen jatszott, akkor meg meg villant a tehetsege.

Vissza: