Griezmann pedig

HozzászólásSzerző: Remy » 2014. január 27., hétfő 23:22
HozzászólásSzerző: Anis » 2014. január 27., hétfő 20:28
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. január 26., vasárnap 20:49
Csakhogy ilyen balf@sz védelemmel,meg egy ilyen zsenge kp-val elmehetnek az isten kertjébe szartfűrészelni...így B liga lesz ebből valszinű...pedig a vayecasba azok a drukkerek többet érdemelnének...ateeemadrid írta:egyébként kifejezetten szemrevaló focit nyom ez a rayo, csak hát a helyzetkihasználásuk...
mondjuk én ezt csak az utolsó 15 percet nézve mondom.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. január 26., vasárnap 20:48
simán, a dokkmunkás síkhülye fej, állandó duma, alattomoskodás, rugdosódás, aztán ő van legjobban kiakadva ha hozzáérnek. és mellé még nem is rossz.morientes írta: Nálam már űbereli Busit,ami azért nem semmi...
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2014. január 26., vasárnap 20:44
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. január 26., vasárnap 20:39
Nálam már űbereli Busit,ami azért nem semmi...Kerlon írta:LOL. Pedig sérülten ment még lefele az első félidőben... Látszik, hogy csak egy patkány az ember...
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2014. január 26., vasárnap 20:32
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. január 26., vasárnap 20:31
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. január 26., vasárnap 20:27
Akkor jól bírja mert még pályán vanKerlon írta:Costa megsérült.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. január 26., vasárnap 20:17
HozzászólásSzerző: Remy » 2014. január 26., vasárnap 20:01
HozzászólásSzerző: csabi* » 2014. január 26., vasárnap 20:00
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. január 26., vasárnap 19:47
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. január 26., vasárnap 19:47
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. január 26., vasárnap 19:45
HozzászólásSzerző: Realjoe » 2014. január 26., vasárnap 17:11
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. január 21., kedd 19:41
Én csak arra emlékszem,hogy amikor idekerült,sokáig rendre pár percet kapott,ha kapott.Mikor már kvára semmi tétje nem volt a bajnokságnak,Mou akkor kezdte el rendre játszatni...hát nem vagyok hülye,meccs előtt mikor kijött az összeállítás,mindenki hülledezett hogy Modric who??Mert hogy azt a szerencsétlen Khedirat kellett nézegetni,Xabi mellett,meg a valaha volt legjobb tkp-t...Szerintem te full másra emlékszel :D
Modric tavaly 17 meccset játszott végig elejétől a végiéig a bajnokságban. 1x jött neki össze az 5 sárga, szóval egy meccs kihagyás, plusz 2 meccs az elejéről amikor is később érkezett mint a bajnokság kezdődött.
HozzászólásSzerző: Anis » 2014. január 21., kedd 18:56
Szerintem te full másra emlékszelmorientes írta:Hát be kellet az igaz,de ilyen utolsó 8-10 percekkel nehéz.Mert ő sem sérült,sem fizikálisan gyenge nem volt.Nem úgy mint Bale...vagy csak én emlékszem hogy mindenki szentségelt hogy unico nem játszatta rendre???Mert tényleg akkor nyúlt hozzá mikor már mindegy volt.Voltak neki gyengébb meccsei,igen.Mindjár páran el is passzolták volna.De inkább még ilyen 10-15 perces beszállásoknál is a jobbik arcát mutatta.Arról nem beszélve hogy Mou nem is az ideális helyen használta,hol Xabi,hol meg Khedira cseréje volt...
Ha jól emlékszem Mou is kipróbálta hogy játszik Modric Xabi mellett, Özil helyén is ki lett próbálva, és az Essien-Modric páros is kapott pár meccset próba gyanánt.h3x0r írta:Szerintem pont ez a lenyeg. A statisztikabol latszik, hogy Mou jatszatta Modricot, viszont nem ott ahol jol is tud teljesiteni. Amikor pedig parszor a rendes helyen jatszott, akkor meg meg villant a tehetsege.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. január 21., kedd 18:10
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. január 21., kedd 17:09
Szerintem pont ez a lenyeg. A statisztikabol latszik, hogy Mou jatszatta Modricot, viszont nem ott ahol jol is tud teljesiteni. Amikor pedig parszor a rendes helyen jatszott, akkor meg meg villant a tehetsege.morientes írta:Arról nem beszélve hogy Mou nem is az ideális helyen használta,hol Xabi,hol meg Khedira cseréje volt...
Jelenlévő fórumozók: 22 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem