Valaki egyszer belinkelt egy Husztiról szóló hírt is.kiket hagytam ki?

HozzászólásSzerző: Nzedge » 2013. május 13., hétfő 17:02
Valaki egyszer belinkelt egy Husztiról szóló hírt is.kiket hagytam ki?
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2013. május 13., hétfő 17:01
Pardo középpályás, ha jól tudom, és őt Xabi utódjaként emlegették. Persze lehet, hogy én emlékszek rosszul. :-)numberone1 írta:azt mar emlitettek Pardo.Géci írta:Meeeeg volt 1 fiatal védő a Sociedadból... Valami Martinez, ha jól rémlik
HozzászólásSzerző: Erti » 2013. május 13., hétfő 16:59
és még egy ilyen játékos volt 3 éven keresztül alapemberA Marca statisztikája szerint Luka Modric 15 percenként szerez egy labdát, amivel felülmúlja Sami Khedirát (16 perc). A horvát játékos neve mellé 139 labdaszerzés került eddig, míg a német középpályás csak 103-at szerzett.
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2013. május 13., hétfő 16:56
azt mar emlitettek Pardo.Géci írta:Meeeeg volt 1 fiatal védő a Sociedadból... Valami Martinez, ha jól rémlik
HozzászólásSzerző: Géci » 2013. május 13., hétfő 16:52
HozzászólásSzerző: ericco » 2013. május 13., hétfő 16:50
Sehogy, mindig elfelejtem, hogy a bosman szabály csak bizonyos kor felett érvényesCS0ki írta:??Aztán hogyan?
HozzászólásSzerző: Erti » 2013. május 13., hétfő 16:46
de azért ezek mennyivel biztatóbbak már, mint a tavalyi Biglia-félék. Könnyen lehet, hogy ezek közül mindegyik erősítés jelenteneGalacticos írta:idén eddig:
pogba, neymar, cavani, lewandowski, bale, carvajal, falcao, agüero, verratti, rooney, kondogbia, vidal
Mit vársz amikor a TVből "szakértő" szájából olyat lehet hallani, hogy neki köszönhető a Dortmundnak lőtt 2 gól és ő az egyetlen a keretben aki a fehér balettot játszani tudja?sentry írta:Hihetetlen, hogy egyes emberek nem képesek objektíven megítélni játékosokat...
Pl most is Kaká. Kb 3 éve konstans bizonyítja hogy kész vége, nem ide való, nem topligába. 35234x leírták az évereket, józanul, mindenki beláthatja, aki be akarja. De fééééééééééééélelmetes, hogy még így is van aki védi. Be-fo-sok.
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2013. május 13., hétfő 16:40
kicsit sok lesz ez a kenes. Lassan mar abbol meg fog elni 3 generecio a Neymar csaladban amit a kenesekbol kapnak.CS0ki írta: papát mindenképpen meg kell kenni...
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2013. május 13., hétfő 16:30
??Aztán hogyan?Neymar már a nyáron kivásárolhatja magát a szerződéséből.
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2013. május 13., hétfő 16:11
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. május 13., hétfő 16:08
Isco,Banega csak így első blikkrepogba, neymar, cavani, lewandowski, bale, carvajal, falcao, agüero, verratti, rooney, kondogbia, vidal
kiket hagytam ki? :mrgreen:
HozzászólásSzerző: ericco » 2013. május 13., hétfő 16:07
HozzászólásSzerző: Pipita » 2013. május 13., hétfő 16:03
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. május 13., hétfő 16:00
gondoltam rá. pont valamelyiknap kerestem a gépen a tavalyit, de már nem találtam. amit meg a fórumba tettem link, az már nem él. szóval azt már nem hozom vissza. csak ha valaki esetleg lementette.sentry írta:Jól emlékszem Galacticos vezetett egy listát tavaly, hogy milyen poszton és milyen embereket hoztak velünk szóba. Nincs kedved/időd most is egy ilyenhez? Én speciel örülnék. Kíváncsi vagyok hány név és milyen neveket hoz össze a sajtó aug 31-ig.
HozzászólásSzerző: Remy » 2013. május 13., hétfő 16:00
Nem kommentelek a fészbúkos oldalon, mert itt a fórum.numberone1 írta: Remy mond meg milyen neven vagy regisztralva a fb-n. Olvasnek par kommentet toled
HozzászólásSzerző: sentry » 2013. május 13., hétfő 15:55
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2013. május 13., hétfő 15:55
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. május 13., hétfő 15:51
Rosszul látjátok. Olvassátok csak el a Kakás cikk alatti hozzászólásokat.szerinted mit tudna Kakaval kezdeni? Egy jo fejmosas szerinted eleg? Nem irom le ugyanazt mint Galacticos. Az egesz csak fizikum kerdese sem mint mentalis problema.
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2013. május 13., hétfő 15:50
Galacticos írta: ancelotti nem időutazó.
szerinted mit tudna Kakaval kezdeni? Egy jo fejmosas szerinted eleg? Nem irom le ugyanazt mint Galacticos. Az egesz csak fizikum kerdese sem mint mentalis problema.Remy írta:
Ancelotti inkább Kakát rakja össze, hogy legalább azon a néhány meccsen, amin játszik, akkor dobjon a csapaton. Nem felejtett el ő játszani, és Ancelotti ismeri a legjobban. Ha ő jön, akkor remélhetőleg beszél a fejével. Nem hiszem, hogy eladnánk a nyáron.
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. május 13., hétfő 15:49
Ennyi a történet,na meg esetleg azzal egészíteném még ki ,hogy csak egyedül Ancelotti játszatta a helyén eddig,és senki más.ő nem fog tudni kakának újra lendületet adni, ő nem fogja tudni elérni hogy újra piszokgyors legyen labdával. mert az volt, úgy ment labdával hogy messi nem hogy nem érte utol, de még meg is állt mert esélye sem volt. ezt már senki nem fogja neki visszaadni, és így a legnagyobb fegyvere eltűnt.
Jelenlévő fórumozók: 11 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem